icon

Podarilo sa mi otehotnieť?

24. jan 2022

Ahojte uvažujem že si výsadim antikoncepciu a budeme bez. Keď otehotniem tak bude, keď nie tak nie. Ale moja otázka je ako dlho ste mali nechránený sex bez tehotenstva. Viem je to individuálne len ma to zaujíma že čo mám čakať.

allie458
24. jan 2022

Ja som vysadila April 2021 a este nic. Je pravda ale ze iba pred dvoma mesiacmi som zacala brat lieky na stitnu zlazu tak mozno preto. Ono zevraj su tie prve mesiace po vysadeni najplodnejsie ale neviem co je na tom pravdy.

thereisabear
24. jan 2022

Tak čakať môžeš na otehotnenie v rozmedzí od ďalšieho mesiaca až po nikdy. To nemyslím v zlom, poznám rôzne prípady a nedá sa to vopred predpovedať.

freeja
24. jan 2022

Vysadila som po piatich rokoch pravdielneho brania v juni a v juli uz som bola tehotna. Akoze az taku rychlost som necakala ani nahodou 😅

ajko2011
24. jan 2022

Vysadila som teraz 7.1. po vyše 6 rokoch. Zatiaľ tehotná nie som, resp.test mi nič neukázal zatiaľ.

veronikaszabova
24. jan 2022

Prvy syn - mesiac po vysadeni
Druhy syn - rok po vysadeni

dame2
24. jan 2022

Vysadila som v máji a v júli už boli dve čiarky

via88
24. jan 2022

Na prvu supu po vysadeni

autor
24. jan 2022

A keď sa môžem pýtať tie čo ste otehotneli, chceli ste? Alebo bolo to neplánovane?

ajko2011
24. jan 2022

Ja ešte tehotná nie som, ale plánujeme po 10 rokoch druhé bábätko tak preto som písala, že zatiaľ test nič neukázal.

elizabet173
24. jan 2022

pri prvom som otehotnela hneď prvý cyklus, keď sme si povedali, že máme byt, už môžeme pracovať na drobcovi a pri druhom to žiaľ trvalo dva roky, kým sa podarilo