icon

Podľa testu som tehotná, ale lekár nič nevidí

oapm20
14. okt 2020

Ahojte,..
V máji tohto roka som potratila naše vytúžené bábo. V auguste som mala poslednú menstruaciu 13.8, snazili sme sa o babo a 27.9 som mala neskutocne bolesti, spravila som si test a zistili sme, ze cakame babo. Nechceli sme tomu veriť no i tak sme radsej spravili digitalny tehu test 4.10 a ukazalo nám 1-2 čo značí 3-4týždeň. Predvčerom 12.10 som si spravila znova test pretože som začala špiniť cca 2 dni to trvalo. Test mi už ukázal 3+.. takže 5týždeň a viac.. jedno čo mi na tom nesedí je dátum poslednej menštruácie a ako ďalšie dnes som bola na gynde pretože som chcela vedieť čo s tým špinením a pán lekár mi povedal, že v maternici nevidí žiadne tehotenstvo, vzal mi krv a neostáva mi ni iné len čakať a ten týždeň určite nevydržím, stalo sa to už niekomu? Ďakujem

Podľa testu som tehotná, ale lekár nič nevidí
Strana
z2
katie253
17. okt 2020

@oapm20 urob si zase O dva dni, taký istý typ testu, či čiarka silnie. .... držím prsty, aby dobre dopadlo

oapm20
autor
20. okt 2020

Baby ak náhodou by sa stalo, že som potratila, do kolkych dni by som to spozorovala na opakovanom tehu teste? Prave mi volal lekar o vysledky, je to tehotenstvo, no zial nie som nadsena, kedze krvacam sice je to jedna vlozka na den, ale je to jasne cervena krv. Lekar povedal ze je to mozne ze menstruujem, a mam sa dostavit k nemu ked nebudem krvacat.

floren
20. okt 2020

@oapm20 berieš ascorutin?

cookie29
20. okt 2020

@oapm20 nuž bohužiaľ HCG stúpa neporovnateľne rýchlejšie než klesá. Takze chvíľku to trvá kým to testy zachytia.

oapm20
autor
20. okt 2020

@floren áno

floren
21. okt 2020

@oapm20 držím palce

katie253
22. okt 2020

@oapm20 ako si dopadla? Všetko OK?

oapm20
autor
22. okt 2020

@katie253 krvácať som síce prestala, resp je to uz len vo velmi malom mnozstve, no na kontrolu idem buduci tyzden, no myslim, ze som potratila, kedze jeden vecer zo mna vypadla velka zrazenina ako pri prvom potrate. No krvácanie teraz vobec nebolo tak silne ako vtedy, ze som musela menit 10 vložiek behom 2hod.. teraz to bolo max 1 vložka za deň..

cookie29
22. okt 2020

@oapm20 mohla si mat hematóm. Počkaj na kontrolu aj keď to bude dlhé.

katie253
22. okt 2020

@oapm20 pýtaj doktora nech ťa pošle na hematológiu, keď si mala už jeden potrat A teraz si krvacala.
Veľmi držím prsty, aby dobre bolo.
Moja svagrina teraz tiež krvacala na začiatku, ale bol to myom nakoniec A už je V 36tt. Tak musíš veriť....

oapm20
autor
22. okt 2020

@katie253
@cookie29 1x som potratila a to mi vravel lekár, že mám ten myom, teraz kontroloval, všetko bolo v poriadku tak neviem no asi mi ostáva len počkať.. ale už vôbec sa necítim na to, že by som bola v tom, mala som aspoň príznaky, bolestivé prsia a pod no teraz už nič tak ja v tom už mám jasno.. dúfam, že už do tretice dopadne všetko dobre ❤

katie253
23. okt 2020

@oapm20 daj vedieť, keď budeš mať potvrdenie od lekára.

danko85
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2