icon

Pokec na večer... Poďme sa vystažovať

karolonakarol
9. aug 2021

jaj baby, potrebujem to aspoň niekomu povedať mám 3dni pred ms.. ja už som tak zúfalá už som si robila 3 testy. Jeden asi 5 dni po ovu ten bol samozrejme negatívny. Druhý neviem vôbec koľko a 3ti dnes najprv som tam videla takú slabú nádejnú čiarku ktorá po zaschnutí testu už nebola. Ja viem že testujem skoro a zbytočne sa stresujem. ale chcem tam vidieť už tu čiarku, pred 3-4mesiacmi som potratila. A veľmi túžim zas po tej čiarke, vtedy som ju tam mala sice až na 2 deň meškajúcej ms a takú slabučku ale teraz už nato neviem prestať myslieť. Čo mám robiť aby som na to toľko nemyslela a kedy by mohol ukázať test // ak náhodou som? Mám pocity že má pichá v maternici a je to aj keď niečo robím a vôbec nato nemyslim. Neni to pravidelne ale raz za čas sa to stane a niekedy má aj zabolí v pod brušku. Koľko dni asi trvá kým sa uhniezdi ? Koľko trvalo Vám kým sa Vám podarilo otehotnieť po potrate ? Čo robiť aby som nemyslela nato že tak túžim po tých // čiarkach?

dijka123
9. aug 2021

@karolonakarol ahoj nemysliet na to pride to samo

simona1998
9. aug 2021

@karolonakarol nič, myslieť nato budeš stále 🙂 my 8 mesiacov nič .. teraz som si robila test 4 dni pred ms , bol biely no dnes to je druhý deň meškania . Tak neviem čo za tým môže byt :(

fleur1111
9. aug 2021

@karolonakarol testovať má zmysel cca týždeň po očakávanej ms, teraz sa len zbytočne stresujes.

bolarazjedna
9. aug 2021

Ahoj ☺️ mrzí ma, že prechádzas takým náročným obdobím, sama to poznám, aké je, keď tak uprene chceš, aby sa to podarilo. Treba to asi nastaviť v hlave, aj keď je to veľmi ťažké. Uvedomiť si, že s tým stresom viac škodís sebe, ako pomáhame, aj pocatiu môžeš brániť tým, že si v strese, či sa to podarilo. Tým ze potom veľmi túžiš, ešte nevycarujes pozitívny test.

Skus netestovat do dňa, kedy to máš dostať. V ten deň už by si mala mat čiarku, ak si nemala posunutu ovuláciu.

Ja si myslím, že ak sa vám nepodarí, tak po pár mesiacoch príde čas, že sa na to vykašles. Nie úplne, lebo to sa nedá na to nemyslieť, ale ze sama si uvedomíš, že nemôžeš sa takto stresovať z mesiaca na mesiac. Proste bude ako bude.

Ja som potratila v novembri, tehotná stále nie som. Objednali sme sa do CAR, trochu mi to dava nádej.

A v posledných dňoch som si uvedomila jednu vec - spomenula som si, ako veľmi som dlhé roky túžila po láske ako nastrocna, aj na výške, keď všetci boli vo vzťahu, a na mňa sa ani nepozrel. Bola som z toho zúfalá, smutná, myslela som si, že moja túžba po vzájomnej láske sa nikdy nenaplní. No ono to prišlo, aj keď som prvého priateľa mala v 23ke a po rozchode som zas 2 roky bola sama, a ešte nejaké neúspešne krátke vzťahy... Ale prišlo to. Dnes som šťastné vydatá, mam úžasného manžela. A verím, že takto to bude aj s bábätkom. Ze po rokoch ako šťastná mamina už budem spomínať na toto obdobie s takým kludom, bez smútku. Verím, že dieťatko mat budem, a ze to bude tak krásne, že sa na to oplatí počkať. Tak ako na manžela. Ze pan Boh presne vedel, kedy mi ho ma poslať, napriek tomu, že ja som priala omnoho skôr. Tak toto ma teraz ukludnuje, pomáha my čakať s pokorou - aj keď teda popritom riešime CAR, aby sa vyšetrilo, kde je problém.

karolonakarol
autor
9. aug 2021

@dijka123 je to celkom ťažké :/
@simona1998 úplne ťa chápem, ja keď som predtým uvidela tie // čiarky bol to neopísateľný pocit, no bohužiaľ sa malé prestalo vyvíjať. Meškať môže aj zo stresu ale verím že teraz keď spravíš test tak ich tam budeš mat 🙂 je to celkom čudne lebo poznám ľudí kto má // aj týždeň pred ms, ja som napríklad predtým mala 2den od meškajúcej ms a to bola taká veľmi slabučká že keď som ju napríklad odfotila tak úplne biely ale bola tam 🙂
@fleur1111 ja viem, aj keď ho nechcem spraviť tak prvá vec keď sa ráno zobudím tak má napadne ho skúsiť.
@bolarazjedna tak držím palce nech sa to čím skôr podarí a nech ste zdravý 🙂 ja viem je to veľmi stresujúce prvý krát sme to len skúsili 1x a nedávala som nejaku veľkú nádej a vôbec som nato nemyslela a ja som mávala pravidelný cyklus, vždy som vedela aj presný moment že kedy ju dostanem že ešte som len cítila že teraz príde tak som išla na wc a v tom momente som ju dostala a teraz prvý deň čakám, druhý deň to už hovorím priateľovi a ten neveril ani tomu testu že sa to nemohlo podariť na prvý krát no bohužiaľ som krvacala od začiatku a prestalo sa vyvíjať. Tak teraz len dúfam a dúfam že aj teraz bude meškať 🙂)
.. ešte som sa chcela spýtať, máte nejaké skúsenosti s tým že predtým ako Vám vyšli // čiarky mali ste výtok ? Lebo ja som mala asi 5 dni taký hustý biely ako pri mykoze ale žiadne svrbenie, pálenie nič. Predtým som takýto mala taký 4tt. A jedna pani tu písala že mala takýto a 5dni nato //. Len ja som ak som ho mala asi 5 deň som mala poh.styk a zmenil sa na taký priesvitno-biely ale taký viac riedky tiež žiadne svrbenie ani nič. Teraz sa to mení raz je viac biely, raz viac priesvitny ale už neni taký hustý. Čo to môže byt? Nemám žiadne problémy koli nemu 🙂

simona1998
9. aug 2021

@karolonakarol práveže toto bolo veľmi kľudne obdobie , boli sme na dovolenke , v karanténe , nič nerobili 😍 počkám pokial bude meškať aspoň 5 dni a skusim nech sa zas nesklamem ☺️

karolonakarol
autor
9. aug 2021

@simona1998 veľa báb inak píše že im test ukázal už aj po 9 dňoch ale 9dni po ovulácii alebo oplodnenia ? Lebo nikdy som toto takto neriešila teraz prvý krát 🥶 ale prvý krát mi ukázalo asi čo som skúsila prvý tak to prešli 3tyzdne od ovu a bola veľmi slabučká.

miadi
9. aug 2021

@karolonakarol den pred ms som mala silne dve ciarky. Tak skus vydzat

karolonakarol
autor
Autor odpoveď zmazal
luci_ba
10. aug 2021

@bolarazjedna krásne napisane 💞 treba byť vďačná za každú vec a všetko je ako má byť 🙏