icon

Poradenie ohľadom možného tehotenstva

lia193
8. máj 2022

Ahojte, chcem sa opytat a zároveň poradit s partnerom sme mali nechránený styk v čase ovulácie cc 21 apríl.
Plánovali sme dovolenku a začala som užívať tesne pred MS noristheron. Lenže po 5 tbl som vysadila. A čakala MS. Keď nedošla do 3 dni tak som si iba tak spravila tt a druha čiarka bola slabulinka. Dnes mi krvácanie došlo normalne nie silne. Môže byt aj napriek tomu tehotenstvo? Môže ist o odkrvacanie po liekoch ? Som tu nová skúste mi poradit z vašich skúsenosti.
Ďakujem pekne

lucylliana
8. máj 2022

Tak si skús spraviť další test mal by byť silnejší. Ak nie tak biochemické

jasmine_3
8. máj 2022

@lia193 treba spraviť dalsi test a zájsť za gynekologok

sense
8. máj 2022

@lia193 aky test si si robila? Pytam sa prero lebo poslednu dobu tu davali siebcata testy so slabou ciarkou a tehu neboli, jedna tu davala aj test so slabou ciarkou kt namocila do koly samozrejme to nemusi byt tvoj pripad. Tusim to bol pepino test. Skus este raz test a uvidis

lia193
autor
8. máj 2022

@sense test sa volal maybeteat kúpila som ho priamo v lekárni 10-tkovy.

lia193
autor
8. máj 2022

@jasmine_3 test je potrebné vykonať asi až keď skončí krvácanie, že ?

lia193
autor
8. máj 2022

@lucylliana myslite, že to môže byt aj odkrvacanie z noristheronu?

sense
8. máj 2022

@lia193 tak skus ešte jeden spraviť ak bude čiarka silnie tak si tehu ak žiadna nebude tak možno biochemické. Foto testu asi nemas

lia193
autor
8. máj 2022

@sense tak predtým bola slabučká a teraz je rovnako slabá

dejna_
9. máj 2022

@lia193 daj fotku testu 🤔

lia193
autor
9. máj 2022

@dejna_ veľmi slabo to vidieť

lia193
autor
10. máj 2022

krvácanie mi skončilo trvalo 2 dni. Nebolo to extrémne skôr take jemne nie aké mávam svoje dni doteraz. Chcem sa vás pekne opytat či je potrebné spraviť test ?

lia193
autor
10. máj 2022

@dejna_ takáto bola aj na digitálnom pred krvacanim

dejna_
10. máj 2022

@lia193 je tam nejaká čiarka 🤔 či kanálik..treba skúsiť otestovať o dva dni čo to bude robiť ...keď bude silnieť je to pozitívne keď slabnúť tak nič z toho .

lia193
autor
10. máj 2022

@dejna_ máte pravdu slabučká je. No možno to odkrvacanie bolo z lieku. Nemám skúsenosti 😊