icon

Poradte prosím, mešká mi ms 27 dní. Sú tie testy pozitívne?

natali408
2. jún 2019
beky1813
2. jún 2019

Negatívny test

nevludna
2. jún 2019

@natali408 ja tam vidim nejakych duchov, ale netesila by som sa este. Kolko mas do/po kramov/ch?

natali408
autor
2. jún 2019

@nevludna práveže mi to meska 27 dní. .. mohlo dôjsť k tehu kedykoľvek, či? Nesledujem si ovu. Ale tak dlho mi to ešte nemeskalo. Pred 2 TT som bola na gynde. Všetko bolo OK. Tak neviem 😐

michaelamaria
2. jún 2019

@
@natali408 už by si mala dávno pozitívne krásne// ak ty mešká 27dni

lubik87
2. jún 2019

@natali408 nič .. podľa.mna zbehni na vyvolavacku nech ti skôr.spravi sono a uvidíš ale nevidno tam nič

veronikaszabova
2. jún 2019

@natali408 negativny

natali408
autor
2. jún 2019

Ani vyvolavacku nemôžem kvôli tromboze 😐

lubik87
2. jún 2019

@natali408 aha no ale v každom prípade zbehni k dr .🙂

misel0806
2. jún 2019

@natali408 ahoj prosím ťa ,,máš trombózu v ľavej nohe??? Lebo aj ja som chytila trombózu do ľavej nohy od stehna do lýtka som mala neskutočné bolesti ani chodiť nič ,celá noha upchatá,,tak si musím pichať fraxiparíne a nosiť bandáže na nohách ,som 36+3tt ,,,možno to súvisí s trombozou že ti meškajú ,,ale na 27 dní by si už mala mať pozitívny test,,ja som mala pozit na 9 deň meškania... Zbehni k dr nech ťa vyšetria ,držím palce

lubik87
2. jún 2019

@misel0806 trombozu ti zistili na chirurgii alebo ťa poslali ďalej ? Ja mám už dva mesiace bolesti v pravej nohy tak od stehne dole pod kolenom a okolo kolená sa mi sem-tam spraví modrina ani neviem že by som sa udrela ....žily mám výraznejšie ale na chirurgii na dobe mi povedali že žili to niesu vyšetrenie neho 5 minút ..bola som aj na ortopéda a že asi preťaženie ?!?

ikonica
2. jún 2019

@lubik87 chod na cievne... Mna tak bolelo pod kolenom... Na cievnom mi sonom nasla bakerovu cystu pod kolenom... Potom som sla za ortopedom... Ale tak nejako sa sama vstrebala, zmensila, bolest odisla...

lubik87
2. jún 2019

@ikonica no to by ma môj úžasný dr musel poslať..zajtra idem opäť na chirurgiu inde tak si vypytam výmenný od nich ......o tej cyste som počula ale nemám pocit že by som tam.nieco.mala je to len taká nepríjemná bolesť ako pri svalovke...zajtra budem.mudrejsia.dakujem.za.typ

misel0806
2. jún 2019

@lubik87 ahoj trombózu my zistil cievny dr z ultrazvuku ,,,noha od stehna až dole lýtko upchatá,,,ja som lýtko mala aj dosť opuchnuté tvrdé a aj v tom zhybe z vnútornej strany taká hrča sa spravila ,,,,Mňa na cievne poslal môj gynekológ tiež s podozrením na trombózu a tak aj bolo ,,,okamžite má cievny poslal ležať do nemocnice ,a ihneď nasadiť liečbu aby tromb nepraskol lebo to by bolo veľmi zle... Ja som mala neskutočné bolesti v tej nohe bodavé kŕče ,ťahanie ,ani ležať ani nohu vystreť ,aj s postele keď som nohy zvesila no horor aká bolesť ,s plačom som ledva na wc prešla,,,Už je to podchytené a našťastie aj fraxiparíne zaberá už nemám bolesti,len musím mať nohy stále zabandážované ,,,No na tej bolavej nohe mám aj ja výrazne žily ,celé to lýtko take modrasté ,tak neviem a lýtko ťa nebolí ,, ty máš pravú nohu že,,,no tromboza býva v väčšinou v ľavej ,iba v tej jednej... Tak netuším čo by si mohla mať ty....🤷

lubik87
2. jún 2019

@misel0806 ďakujem za.info ..no je to taká divná bolesť naozaj ako keby z preťaženia ...robili mi aj RTG vymenila som aj obuv ...uz by na niečo mohli prísť 🙂