Poradte prosím, mešká mi ms 27 dní. Sú tie testy pozitívne?
@
@natali408 už by si mala dávno pozitívne krásne// ak ty mešká 27dni
@natali408 negativny
Ani vyvolavacku nemôžem kvôli tromboze 😐
@natali408 ahoj prosím ťa ,,máš trombózu v ľavej nohe??? Lebo aj ja som chytila trombózu do ľavej nohy od stehna do lýtka som mala neskutočné bolesti ani chodiť nič ,celá noha upchatá,,tak si musím pichať fraxiparíne a nosiť bandáže na nohách ,som 36+3tt ,,,možno to súvisí s trombozou že ti meškajú ,,ale na 27 dní by si už mala mať pozitívny test,,ja som mala pozit na 9 deň meškania... Zbehni k dr nech ťa vyšetria ,držím palce
@misel0806 trombozu ti zistili na chirurgii alebo ťa poslali ďalej ? Ja mám už dva mesiace bolesti v pravej nohy tak od stehne dole pod kolenom a okolo kolená sa mi sem-tam spraví modrina ani neviem že by som sa udrela ....žily mám výraznejšie ale na chirurgii na dobe mi povedali že žili to niesu vyšetrenie neho 5 minút ..bola som aj na ortopéda a že asi preťaženie ?!?
@lubik87 ahoj trombózu my zistil cievny dr z ultrazvuku ,,,noha od stehna až dole lýtko upchatá,,,ja som lýtko mala aj dosť opuchnuté tvrdé a aj v tom zhybe z vnútornej strany taká hrča sa spravila ,,,,Mňa na cievne poslal môj gynekológ tiež s podozrením na trombózu a tak aj bolo ,,,okamžite má cievny poslal ležať do nemocnice ,a ihneď nasadiť liečbu aby tromb nepraskol lebo to by bolo veľmi zle... Ja som mala neskutočné bolesti v tej nohe bodavé kŕče ,ťahanie ,ani ležať ani nohu vystreť ,aj s postele keď som nohy zvesila no horor aká bolesť ,s plačom som ledva na wc prešla,,,Už je to podchytené a našťastie aj fraxiparíne zaberá už nemám bolesti,len musím mať nohy stále zabandážované ,,,No na tej bolavej nohe mám aj ja výrazne žily ,celé to lýtko take modrasté ,tak neviem a lýtko ťa nebolí ,, ty máš pravú nohu že,,,no tromboza býva v väčšinou v ľavej ,iba v tej jednej... Tak netuším čo by si mohla mať ty....🤷

Negatívny test