Posledná mrcha 20.11.2012, testy aj pozitívne aj negatívne
Začínam byť zúfalá ... navyše pred týždňom lekár na sone nevidel nič, pichol vyvolávačku a mrcha stále nikde. Mám stále naliate bruško, bolestivé prsia a býva mi počas dňa nevoľno. Navyše sa mi objavil biely výtok (konzistencia je normálna, svrbenie a pálenie nemám) ... Čo si o tom myslíte? Mali ste nejakú podobnú skúsenosť?
aha, tak v utorok budes mudrejsia, drzim palce, aby si bola OK
@adulkamit teoreticky by si mala byť už nejaký 9tt, to by už na sone malo byť vidno pekne plod aj s akciou srdiečka. Ale ak mávaš napríklad dlhé cykly, tým pádom o dosť neskôr ovuláciu, tak môžeš byť kľudne len nejaký 7tt napr. ... teda min. týždeň si bola 6tt a to ešte nemusel vidieť plod (aj keď plodový vak by už mal byť v maternici).
Tu ti už dá odpoveď skutočne len lekár.... buď je to takéto skoré tehotenstvo, že si mala ovuláciou neskôr a preto tie nejasnosti na sone alebo je to žiaľ 😔 biochemické tehu... vajíčko sa oplodní, testy sú slabo pozitívne, ale na ultrazvuku nie je nič vidno a vajíčko odchádza s oneskorenou mrchou....
Mimomaternicové ti z jedného ultrazvuku nezistí, čudujem sa, že ti nezobral krv na hcg a nevolal ťa cca za tri dni na kontrolný odber, že ako sa hcg správa. Navyše pri mimomaternicovou sa dosť často špiní a mala by si bolesti v oblasti vaječníka.
Výtok, ktorý opisuješ je bežný tehotenský....
Držím palce, myslím, že je to oneskorená ovu 😉
Ahojte chcem sa spýtať nepozná niekto dobrého gynekologa v Bratislave nie súkromný ďakujem
Taak a nakoniec to vyzera na tehu. Dnes sa objavili na dvoch testoch vyrazne dve ciarocky. Vyhladom na to, ze moj lekar dnes neordinoval kvoli marodke, budem mat blizsie info zajtra 🙂
Tak to sa potvorka druha ciarka objavila dost neskoro....gratulujem
skôr nebudem. ale rada by som sa vrhla na ďalšie snažilkovanie 😉 nemáme sa kam ponáhľať 🙂
Júúúja, nakoniec to zase vyzerá na mimomaternicové tehu :((((((
Mám HCG 1411 a v maternici nič nevidno :(
Zajtra alebo pozajtra 😒

nemas mimomaternicove? dost malo info na posudenie veci, skus este ineho lekara alebo toho isteho znovu