icon

Posledná mrcha 20.11.2012, testy aj pozitívne aj negatívne

adulkamit
19. jan 2013

Začínam byť zúfalá ... navyše pred týždňom lekár na sone nevidel nič, pichol vyvolávačku a mrcha stále nikde. Mám stále naliate bruško, bolestivé prsia a býva mi počas dňa nevoľno. Navyše sa mi objavil biely výtok (konzistencia je normálna, svrbenie a pálenie nemám) ... Čo si o tom myslíte? Mali ste nejakú podobnú skúsenosť?

dodkap
19. jan 2013

nemas mimomaternicove? dost malo info na posudenie veci, skus este ineho lekara alebo toho isteho znovu

adulkamit
autor
19. jan 2013

@dodkap V utorok idem na ďalšie sono. Zatiaľ mi cysty a mimomaternickové vylúčil

dodkap
19. jan 2013

aha, tak v utorok budes mudrejsia, drzim palce, aby si bola OK

adulkamit
autor
19. jan 2013

@dodkap Ďakujem pekne 🙂

piacere
19. jan 2013

@adulkamit teoreticky by si mala byť už nejaký 9tt, to by už na sone malo byť vidno pekne plod aj s akciou srdiečka. Ale ak mávaš napríklad dlhé cykly, tým pádom o dosť neskôr ovuláciu, tak môžeš byť kľudne len nejaký 7tt napr. ... teda min. týždeň si bola 6tt a to ešte nemusel vidieť plod (aj keď plodový vak by už mal byť v maternici).
Tu ti už dá odpoveď skutočne len lekár.... buď je to takéto skoré tehotenstvo, že si mala ovuláciou neskôr a preto tie nejasnosti na sone alebo je to žiaľ 😔 biochemické tehu... vajíčko sa oplodní, testy sú slabo pozitívne, ale na ultrazvuku nie je nič vidno a vajíčko odchádza s oneskorenou mrchou....
Mimomaternicové ti z jedného ultrazvuku nezistí, čudujem sa, že ti nezobral krv na hcg a nevolal ťa cca za tri dni na kontrolný odber, že ako sa hcg správa. Navyše pri mimomaternicovou sa dosť často špiní a mala by si bolesti v oblasti vaječníka.
Výtok, ktorý opisuješ je bežný tehotenský....

Držím palce, myslím, že je to oneskorená ovu 😉

adulkamit
autor
19. jan 2013

@piacere Ďakujem krásne za vyčerpávajúcu odpoveď 🙂 , verím, že po ďalšom vyšetrení budem múdrejšia 😒

rapthor
19. jan 2013

Ahojte chcem sa spýtať nepozná niekto dobrého gynekologa v Bratislave nie súkromný ďakujem

adulkamit
autor
21. jan 2013

Taak a nakoniec to vyzera na tehu. Dnes sa objavili na dvoch testoch vyrazne dve ciarocky. Vyhladom na to, ze moj lekar dnes neordinoval kvoli marodke, budem mat blizsie info zajtra 🙂

jujlucka
21. jan 2013

Tak to sa potvorka druha ciarka objavila dost neskoro....gratulujem

adulkamit
autor
21. jan 2013

@jujlucka Hééj, budeme mať dieťatko so zmyslom pre humor. Od začiatku si z nás tak vystreľovať 😀

mrva
21. jan 2013

@adulkamit ja som na tom presne rovnako, aj termíny sedia. Dnes som 7. deň po vyvolávačke a stále nič. 😒 prsia bolia (ale pripisujem to skôr vyvolávačke) a mám ich tuším o 2 čísla väčšie. Zle mi býva riadne... som zvedavá, čo z toho vznikne..

adulkamit
autor
21. jan 2013

@mrva 🙂 Tak dúfam, že ach chceš budeš tehu, a že bude všetko v poriadku 😉

mrva
21. jan 2013

skôr nebudem. ale rada by som sa vrhla na ďalšie snažilkovanie 😉 nemáme sa kam ponáhľať 🙂

adulkamit
autor
22. jan 2013

Júúúja, nakoniec to zase vyzerá na mimomaternicové tehu :((((((

adulkamit
autor
22. jan 2013

Mám HCG 1411 a v maternici nič nevidno :(

jujlucka
22. jan 2013

@adulkamit jeeedin, tak snad nie mimomaternicove....kedy ti to upresnia blizsie, ze ci isto?? 😒

adulkamit
autor
22. jan 2013

Zajtra alebo pozajtra 😒