icon

Posledný menzes som mala 1.1.2021. Som tehotná?

lucija93
7. feb 2021

Ahojte žienky.

Viem ze týchto tém je tu neúrekom, no predsa som v neistote ci áno alebo nie. Posledný menzes som mala 1.1.2021....dostat som mala 5.2 nakoľko mám dlhý cyklus, no neprišli. Reku urobím test. Urobila som si každý deň a stále tam síce čiarka je ale veľmi bledá. Preto neviem ci už toto môžem považovať za pozitívnu správu alebo nie. Príznaky zatiaľ žiadne len ma
pobolieva bpodbrusko ako pred menzesom. Utorok chcem volať doktorke, lebo iba vtedy sa jej do volám. Len dovtedy sa asi zbláznim 😀😀 všade píšu o nevoľnostiach od 6tt (v ktorom by som teoreticky mala byť ak som tehotná) a mne stále žiadne príznaky.

Mate niekto skúsenosť? Pripadne radu?

Ďakujem cam

Posledný menzes som mala 1.1.2021. Som tehotná?
miroslavamatko
9. feb 2021

Gratulujem ste tehotná

hviezdicka234
9. feb 2021

@martinaju Pohlavný styk som mala 14.15.Prešlo 13 dní určite normálnu menštruáciu bisom mala mať, keď 2 týždne som ani tehotná nebola Lebo vajíčko sa uhniezduje tak na konci 3tt..Tak mi povedala moja mamka ale že keď mi bude meškať tento mesiac tak abi som si robila tehotenský test.
Ráno keď som išla na wc tak mala som jak ružový výtok,a stmávli mi bradavky.Tak ja neviem no.

hviezdicka234
9. feb 2021

Každá sme iná, napr moja sestra mala menštruáciu prvé 2 mesiace.

hviezdicka234
9. feb 2021

@lucija93 určite ste tehotná gratulujem ♥️

lucija93
autor
9. feb 2021

@hviezdicka234 ďakujem 😀 áno test už je jasný po dnešnom dni a budúci týždeň som objednaná gynekologické tak sa teším ☺️☺️😍

hviezdicka234
Autor odpoveď zmazal
hviezdicka234
9. feb 2021

Tak ti gratulujem,♥️ Dúfam že aj mne test ukáže dve koľajnice.😭

martinaju
9. feb 2021

@hviezdicka234 takto ono sa to rata trosku inak. Ak otehotnies tyzdne sa rataju od prveho dna cyklu teda vtedy ked si este mala ma si podla toho pocitania bola uz tehotna aj ked to je nerealne ale pocita sa to tak. Takže ak máš 28 dnovy cyklus na 28 den by si realne bola cca v 4tt takze by ti uz aj test ukazal aj hoci co. Od ovulacie to trva nejakych 14 dni kym telo zacne produkovať hcg hormon. Ja nechcem byt zla ani nič viem ako to je keď sa žena snaží a keď to nevyjde ale načo si dávať falošné nádeje? Ano stane sa že žena ma “ms” aj keď je už tehotná ale ta ms nie je normálna je slabšia a stáva sa to v dosť málo %. Skušajte aj tento mesiac. Ja ti z celého srdca prajem // na teste ale neklam sa lebo je to pre ženu len horšie mala si ms prišiel ďalší mesiac, ďalšia šanca. Treba sa na to pozreať pozitívne tak šup sa snažiť. Držím palce.

martinaju
9. feb 2021

@hviezdicka234 ružový výtok môže byť aj z infekcie alebo nemusí znamenať vôbec nič. Ano môže znamenať aj tehotensvo ale to sa stáva skôr pri uhniezďovaní embrya a ty by si ho mala už minulý cyklus nie až tento. Samozrejem držím palce nech to je ako chceš ale na tvojom mieste by som sa radšej snažila aj tento mesiac aby si nebola sklamana z ms. 🤞🏽🍀🍀

hviezdicka234
9. feb 2021

Tak uvidíme no

hviezdicka234
Autor odpoveď zmazal
hviezdicka234
9. feb 2021

@martinaju dneska som mala hnačku kŕče raz na ľavej strane raz na pravej... Čítala som že to môže byť tehotenstvo že v prvých týždňoch je to bežné prosím poraď mi 🌝

martinaju
9. feb 2021

@hviezdicka234 ono je to ťažko povedať. Ano môžu to byť príznaky a nie nemusia. A krče by nemali byť ono picha ale o je citiť na pravej strane a lavej strane alebo cítiš podbruško. Každá má iné príznaky alebo žiadne príznaky. Kŕče by byť nemali. Skôr si mala tráviace problémy. Ja len hovorím, že ak si mala normálnu ms tak je tam šanca na tehotenstvo veľmi nízka. A na tvojom mieste by som to tento mesiac skúšala znova. A uvidíš či príde ms alebo nie.
Samozrejme držím palce aby neprišla a aby boli //.

lolazmola
9. feb 2021

@lucija93 joooj ja presne takto pred 3 rokmi 7.2 som si robila test a 1.1. Posledná ms ste mi to teraz tak pekne pripomenuli 🤗ďakujem a blahozelam

janaaniela
10. feb 2021

Ahojte chcem sa opitat ja som z manželom po 10 rokoch mala nechránený sex i to bolo počas mojich dní lebo manžel bol doma iba jeden deň bo cestoval do roboty ccja som mala 28menzes a 30 som bola z manželom a menzez mi skončil v nedeľu a mala som mať do utorka keďže týždeň mám mať svoje dni cez týždeň som mala biele vitoky a začínam mať i nafúknuté brucho pod a každý deň mám chuť na sex robila som si aj test na bol negatívny viete mi poradiť ako ďalej fungovať ďakujem

hviezdicka234
10. feb 2021

@martinaju Však prvú menštruáciu má každý no druhá už nemusí prísť....Ja som mala slabú menštruáciu.

hviezdicka234
10. feb 2021

@janaaniela správ si tehotenský test.

martinaju
10. feb 2021

@hviezdicka234 nie prvú menštruáciu nemá každá to je skôr výnimka ak ju niektorá má dajme tomu 2% žien 98% žien nedostane ms.
Ty si mala pohoavný styk 14.1. A 28.1. si mala ms. Toto sa stáva len nejakému % žien a teda o dosť menšiemu %. Väčšina žien by tu ms už toho 28.1. Nedostala.

martinaju
10. feb 2021

@janaaniela ms mohla skončiť skôr práve kvóli nechránenému sexu. Tehotna byť môžeš a nemusíš. Ano stáva sa, že žena otehotnie aj počas ms. Určite sprav test viac ti tu nikto neporadí. 🙂

lucija93
autor
10. feb 2021

@lolazmola ďakujem ☺️

lucija93
autor
10. feb 2021

@hviezdicka234 verím ze tam budu 😉

martinaju
10. feb 2021

@hviezdicka234 ale aj ty si sprav test mozno budes akurat ta vynimka ked to tak mala aj sestra 🤞🏽🍀
Aj ked si v karantene vies niekomu povedat nech ti kupi test alebo si ho objednat cez net a spravit takto zbytocne budes rozmyslat ze co.

lulinka31071989
10. feb 2021

Dobrý deň, menštruácia mi mešká 6 dní, mám len spinenie a dnes ráno mi vyšiel takýto výsledok testu, môžem byť tehotná ?

janaaniela
10. feb 2021

@martinaju
@hviezdicka234 ďakujem vám veľmi pekne za odpoveď neviem čo mi ukáže test v piatok

janaaniela
10. feb 2021

@martinaju ja som si test robila a negatívne boli no príznaky mám

janaaniela
10. feb 2021

@hviezdicka234 teraz v piatok si urobím no 50na50je to u mňa ale ďakujem baby za vaše rady

hviezdicka234
10. feb 2021

@janaaniela Dúfam že ti vynde pekný výsledok ♥️

hviezdicka234
10. feb 2021

@lulinka31071989 Je tam slabá druhá čiarka určite si tehotná 🤰 gratulujem ♥️.Test zopakuj zajtra alebo o dva dni vynde slnejšia čiarka.

hviezdicka234
Autor odpoveď zmazal
ankare
10. feb 2021

Gratulujem! ♥️