Pozitíny test po 15 dňoch meškania menzesu
Zdravim babule. Chcem sa vas opytat... Stalo sa niektorej, ze by vam test vysiel pozitivny az po 15-20 dnoch meskania menzesu?? Dakujem za odpovede
Ja potrebujem tiez vas nazor a radu 🙂 mam to uz cca treti tyzden strasne citlive prsia na dotyk a to mi Ms skoncila pred dvoma tyzdnami., dnes som si spravila Test a bol negativny tak neviem comu mam pripisat tie bolesti plus pred dvoma dnami nö neviem ci si namyslam ale take akoby skvrkanie alebo cudne a jemne zvuky uplne dole v podbrusku, babatko planovane nie je ale stale mi to vrta v hlave.. Dakujem za radu Baby Piste 🙂)))
Som z toho velmi nervozna :/
@ksuzi ak ti pred 2 týždnami skončila ms zhruba pred týždnom si mala len ovulku a to si mohla mať aj neskor, takže ak by si aj otehotnela, nebola by si ešte ani týžden, kedže nejakú dobu trvá aj uhniezdenie, čiže žiaden test ti ešte neukáže na 100 percent výsledok, počkala by som a spravila test neskor najlepšie ked ti bude meškať aspon jeden den,alebo v den očakávanej ms, vtedy by už niečo mohlo ukázať...tu je len jedna rada, musíš počkať 🙂
Ajojte babule mne meska od 27.11 som mala poslednu.maly dojst 24.12.a stale nic.robila som 3 testy a negativne.co mam robit.je 6.1.a stale nic
@hviezdicka111 ahooooj... Ja som mala
3.12. ovuláciu (viem to úplne presne, lebo som zrovna bola u gynekológa na preventívnej prehliadke a povedal mi, že keďže plánujeme bábätko,tak dnes je ideálny deň).
Menštruáciu som mala dostať 18.12. Dnes je už 29.12. a menštruácia stále nedorazila.
Samozrejme po pár dňoch meškania som si robila tehotenský test a vyšiel negatívne. Odvtedy som si robila asi 5 testov a stále negatívne. Na niektorých vyšiel slabý "duch" - slabá druhá čiarka. Dnes ráno tiež negatívne :(
Sem tam mám tlak alebo také mierne pichanie na pravej strane.
Môj dr. pracuje až budúci týždeň, takže neviem ísť na kontrolu ešte myslíš, že môže byť, že sa nám to podarilo a test ešte víde neskôr pozitívny?
Ďakujem 🙏

@mimi2910 mna ani tie prsia nebolia :(