icon

Pozitívne testy a gynekológ nič nevidel

tamka868
6. aug 2020

Ahojte Baby.. včera a aj pred večerom som si robila tehotenský test. Oby dve mi ukázali pozitívny výsledok
Pred dvoma týždňami som mala ovuláciu. Výsoku šancu otehotnieť. No žiaľ dnes som bol u gynekológa. A cez ultrazvuk mi nevidel nič.☹️ . Mám všetky priznaky...Ma stým niekto skúsenosti ?
Nešla som s tým skoro keďže môžem byť v tehu Max. 2 týždne ? Je možné že som a nevidel ešte nic?
Alebo vážne niesom?

horalka1986
6. aug 2020

A zobral ti aspon krv? V tomto tyzdni naozaj dr. nema co vidiet aj keby mal neviem aky utz.

tamka868
autor
6. aug 2020

@horalka1986 áno zobral.. zajtra mám volať pre výsledky... Tak preto sa pýtam či má s tým niekto skúsenost. . Takže v 2. Týždni nemusí vidieť že je bábo tam áno?

deti95060810
6. aug 2020

jasné že ešte nič poriadne nevidí...išla si moc skoro.... stačí ísť o mesiac, dva....

queen_el
6. aug 2020

Isla si moc skoro. Odporuca sa ist az ked ti menstruacia meska aspon 2-3 tyzdne. A 2 tyzdne tehotna byt nemozes lebo sa to rata od poslednej menstuacie cize 4.tyzden.

horalka1986
6. aug 2020

@tamka868 nie ze nemusí, ale nemôžem.Len z vlastnej skusenosti...bola som u dr v rovnakom tyzdni....zo zdravotnych dovodov. Ani sa neunuval nieco hladat,ze by este nic nevidel. Zobral krv a poobede uz volal ze som tehotna. Zajtra volaj a uvidis ze hcg bude. Drzim palce.

tamka868
autor
6. aug 2020

@horalka1986 no tak to by bolo super. Ďakujem veľmi pekne.

nikapuggioni
6. aug 2020

@tamka868 ahoj ja som bola orvY krát u lekára led som bola 3-4 týždne tehu. Nevidel nič len zvýšenú sliznicu. O 10 dni som bola znova a už videl gestacny vak. No a v 6-7tyzdni sme už videli srdiečko. ❤️ Takze kľud určite nabudúce budete vidieť embryo 😇 potichucku gratulujem

zuz02
6. aug 2020

Skoro si išla. Ja som tiež tak urobila pri prvom, tiež nič nebolo vidieť, preto mi doktor kázal prísť až o 10 dní. Potom to už bolo vidno. Mne povedal, že pokiaľ mam test pozitívny, že tehotná som, len to ešte na ultrazvuku nevidno. Mne vtedy krv nebral.

tamka868
autor
6. aug 2020

@nikapuggioni jeej . Ďakujem ♥️♥️😁

horalka1986
7. aug 2020

@tamka868 no ako?

kiki68
7. aug 2020

Velmi skoro si isla a to nic nevidia, tak o 4 tyzdne chod a bude jasno.

ab727
25. feb 2021

@tamka868 podobná skúsenosť bola som tehotná max 2 týždne,na usg nevidno ešte ani gestačný vačok,ale hcg z krvi sa pri tehotenstve potvrdí,ja som mala 98 hodnotu

nela6
25. feb 2021

@tamka868 veru, ze záleží od vybavenia doktora, lepšie utz uz vidia, nemusí mať taký... ja som sla až 6tt2dni kvoli krvácaniu, a uz aj srdce bolo vidno, lebo ma iba rok starý utz

dada0902
25. feb 2021

Nemusel vidieť preto gynekológovi objednávajú tak 8 týždni lebo inak to ani nemá význam