Pozitívne testy a následne žiadna čiarka
@michaela789 no tak už krvacam a doktor mi zobral krv,asi sa čistí maternica.no Sone bolo vidieť len bodku
@amy1122 😭
a lieky? Niečo na záchranu / uhniezdenie?
@michaela789 nie nič mi nedal 🤷♀️😭 iba krv zobral
@amy1122 to nechapem 😨 čakala by som utrogestan alebo niečo podobné, ten napr preventívne nasadil môj Dr. mne okamžite. Aj keď neviem, nie som lekár, neviem do akej miery je liek schopný pomôcť.
A výsledky krvi budú kedy? Krv máš čisto červenú, čerstvú? Nie je to len špinenie?
@michaela789 čistá krv s kuskami krvy.vysledky budú v stredu ale uz nemám ani žiadnu nádej.najprv to bolo malinke spinenie ale teraz už dosť toho ide.aj ja som myslela ze sa lieky ale nič. Neviem
@amy1122 nechceš skočiť na konzultáciu radšej k nezavislemu odborníkovi? Si spokojná so svojím lekárom? Lebo ja by som určite čakala že mi niečo predpíše, je mi divne že to neurobil. Neviem ako to funguje na pohotovosti, či aj tam predpisujú lieky, nebolo by dobré skočiť ešte tam? Sa mi to celé nezdá vôbec. Veď raz keď si mala také čiariská aké si mala tak neexistuje aby nebolo čo zachraňovať.
To že ti vzal krv je pekné ale čo ty s tým do stredy....?
@michaela789 niekedy keď lekár vidí že je to zbytočne nepredpíše ani lieky , keď vidí že bábo odchádza . Asi nebolo zdravé a malo nejakú vadu takže odchádza . Príroda je raz taká . Netreba to zase siliť.
@amy1122 je mi to ľúto veľmi bohužiaľ aj toto sa stáva . Ale možno všetko dopadne dobre . Treba vždy veriť . Držím ti veľmi palce 🍀 daj vedieť ako to dopadlo . Veľa síl .
@michaela789 vies ono ked uz ide takto krv, tak tam pred 12tt tazko nieco zachranovat a mozno to ma nejaky dovod. Ciarky boli krasne , podla mna Bude mat zostatkove hcg. Hlavne keby sa potom dalej podari 🙏🏻
@michaela789 to áno je to veľmi smutné.. že to musia ženy zažívať takú bolesť .
@amy1122 nám sa podarilo skoro po 2 rokoch snaženia , takže viem si to predstaviť tú bolesť. Neboj sa otehotnieš znova a vynosis zdravé mimi. Keď sa sama pekne vycistis tak možno aj v ďalšom cykle . Uvidíš čo ti povie dr v stredu , ak naozaj odchádza pi alchemiku na čistenie . Neboj sa príroda vedela prečo to takto zariadila . Možno malo nejakú veľkú vadu , lepšie keď odišlo takto ako by sa malo trápiť neskôr a ty tiež . Budeš mať ďalšie detičky ❤️🍀
@amy1122 zažila som to tiež. Testy pozitívne a do par dni špinenie. Mikropotrat. Telo si s tým poradilo samé. Lekári nemuseli zasahovať a tak sme so snazenim ani nečakali. V ďalšom cykle sa hneď zadarilo a tehotenstvo uz bolo bezproblémové. Akurát som si vyžiadala duphaston na podporu tehotenstva, brala som ho asi do 14tt ci nejak tak. Vela žien tým prejde. Dnes veľmi skoro vieme ze sme tehotné. Kedysi nemali testy, tak len čakali a zrazu došla menštruácia trosku neskor. Ani nevedeli ze sa už niečo dialo. Podarilo sa raz, podarí sa isto zase. Často hovoria ze je práve "pohnojene" a telo pripravene na ďalšie tehotenstvo. Držím palce 🤩
Určite nezačínaj v ďalšom cykle ako ti tu budú odborníčky radiť, tiež som sa riadila takými sprostosťami a uhnala som si druhé mimomaternicove tehotenstvo
@poopsie po spontánnom potrate , keď sa sama pekne vyčistí sa môže snažiť už hneď na ďalší cyklus. Po kyrete až po 3 mesiacoch. Mimomaternicové tehotenstvo hrozí žene vždy , za každých okolností tehotenstva a nič ani nikto ho neovplyvní . Prepáč , ale to že ty si mala mimomaternicové tehotenstvo po predchádzajúcom potrate neznamená že ho musí mať aj autorka . Autorka môže mať kľudne zdravé , prosperujúce tehotenstvo.
@amy1122 ako som prečítala hneď som vedela že je to biochemické mám takú istú skúsenosť no ja som také koľajnice nemala keď som šla k dr až mi dá lieky na udržanie za 2 dní som šla robiť test až mám peknejšiu na pamiatku a bum slabší hneď som vedela že je zle .brala krv a tam už len hodnota 7 ale nevzdala som sa a teraz spí vedľa mňa rok a pol dcéra ...a ako sa hovorí maternica je poorana takže keď skončí ms a bude plodné tak šup do toho ✊
@poopsie kludne moze, toto je biochemicke tehotenstvo, takych zena, ktora sa nechrani prekona za zivot vela a ani o nich nevie. Mne aj lekari povedali, ze kludne sa mozeme v dalsom cykle snazit. Je mi luto tvojho mmt, ale nemalo nic s potratom.
Moze ist o biochemicke...
@michaela789 ani nie. Ja som tak mala.
Pozitívny test. Dva dni silnel a potom na druhý deň skoro nič.
Pozitívne že mám dve deti.
@ki_ki2
@amelie2017 asi ste ešte neležali týždeň v nemocnici s tým, že primár nevie čo s vami, či molarne tehotenstvo, či má hľadať inde... Aj ja som myslela ako som sa vyčistila celá.. Lebo veď krámy prebehli normálne ale asi to tak celkom pravda nebola... A pani odborníčky na MK mali samé zaručené rady...
@poopsie ja nie som odbornicka, ale mimomaternicove vznika vtedy, ak sa vajicko neuhniezdi v maternici, ale akoby sa zasekne vo vajcovode, nestihne po oplodneni zist do maternice. Co to ma spolocne s tym, ze bol pred tym mikropotrat? Tie sa naozaj deju casto. A ako pisem, mne 3 lekari povedali, ze sa mozeme kludne snazit hned po ms. Mala som bio 2x.
Ale myslim, ze autorkin lekar najlepsie zhodnoti jej stav a da jej odporucania. Plus ona sama vie, na co sa citi. A ako som pisala, je mi naozaj luto tvojej skusenosti.
@amelie2017 koľko si sa cistila po bio ?
@amy1122 pri prvom velmi dlho, nejaky mesiac. Pri druhom uz len klasicka menstruacia.

@majamat na Sone videl len bodku ale nevedel s istotou ,tak mi brali zase krv.. ale krvacam takže podľa mňa 99.9 % je už koniec môjho šťastia