Pozitívne testy pred menzesom
Ahojte,mala som dnes velmi zvlastny pocit,urobila som si test klasika aj ClearBlue,oba pozitivne.Menzes mam dostat zajtra a mam aj silne tlaky ako pred ms
S priatelom sme mali nechraneny styk len raz,babatko neplanujeme.Poslednu ms som mala 21.1. Cca 8 dni
Mala ste niektora pozitivne testy a nakoniec ste dostali menzes a tehotenstvo pominulo,potratili ste?
Dakujem za vase skusenosti
@doory len mne ma prísť menzes v nedeľu, a vo februári som mala síce 4 dni a skôr nijaké.. Mávam ich tak 6-7dni... Ja ani neviem čo má to napadlo si vôbec urobiť ten test. Nič mi nie je okrem prsníkov tie ma bolia a chvíľami až ako keby pálili. Mávam to pred menzesom ale nie vyše mesiaca pred ním...
@zuzana3937 skús zopakovať test ešte raz a prípadne inú značku... Niekedy to tvoje podvedomie cíti a možno práve to ťa prinútilo skúsiť takto v podstate "nezmyslesne" skoro test. Držím palce 🙂
Caute baby,na ziadnych inych diskusiach mi neodpovedaju..skusim takto.berem antikoncepciu no brala som aj atb a na jednu tabletku som zabudla..meskala mi menstriacia tak som si spravila test..slaba druha ciarka..uplne slabubka..na to sa mi menzes spustil,nedalo minto a spravila som si aj na druhy den inu znacku a tam zase pozitovny..dnes som si zase spravila a zase slabucka..sestricka povedala ze tie testy ukazuju obcas pred menzesom falosne kvoli vystelke ci co..ale neviem.

@zuzana3937 Zuzka, stáva sa to a je to normálne. ma teste je napísané počkat 3minúty. mne sa to tiež v podstate stalo.. najskor nič,akoby negativny cca minuta dve..si vravím, no nič a zrazu bum pozitívny...