Pozitívny paličkový test a digiitálny negatívny
Máte niekto skúsenosť a odlišným výsledkom testu? Je to z rovnakého ranného moču. MS mešká 5ty deň. Príznaky zatiaľ minimálne. Bolesť podbrušku, slabosť, únava, sem tam podráždený žalúdok. Som v šoku len kvôli tomu, že prvého synčeka máme z umelého oplodnenia, pretože sme nemohli otehotnieť prirodzene.

Tak ten palickovy je jasny pozitivny, mozno digitalny zblbol... aj vyzera, ze ovulacia bola trosku neskor, lebo na 5 dnove meskanie by clovek cakal dialnice, zajtra sprav dalsi palickovy, ci silnie.
@anjelicek26 paličkový predvčerom
Tak ten palickovy je jasny pozitivny, mozno digitalny zblbol... aj vyzera, ze ovulacia bola trosku neskor, lebo na 5 dnove meskanie by clovek cakal dialnice, zajtra sprav dalsi palickovy, ci silnie.
@anjelicek26 vrchný predvčerom, spodný dnes.
@anjelicek26 vrchný predvčerom, spodný dnes.
@naty_10 podla mna budes tehu…ved pekne stmavol a niektore digitalne su az 25kove cize menej presne ako 10tkove palickove…daj vediet dalsie dni…drzim palceky
Digitálny je 25vý a paličkový 10ový že by preto?
Digitálny je 25vý a paličkový 10ový že by preto?
@anonym_4359e3 clearblu digitalny je 25kovy ..tento co mas ty neviem skus pozriet na nete abo pribalovom
Mne pri slabšej čiarke zachytil aj digitálny, ale nie tento alebo Clearblue.. skús ten
Palickove su citlivejsie. Testuj dalej tym istym palickovym. Neni dobre menit testy a ich druh. Za mna ale tym ako tmavne si tehu a volala by som lekarovi o termin. Podla mna daju za dva tyzdne termin. Nakolko to pri tej farbe palicky uz mozu nieco vidiet. Ja uz opatrne gratulujem, pri takej palicke som ja bola uz v 5tt. Nerobila som ziadny digi, iba dva pruzkove, odstup tyzden. Vysledok sa tu koji na rukach
Však všetky paličkové sú pozitívne. Tak možno digitalny je chybný
palickove ti pekne tmavnu, bude to ok 🙂
Ak mas palickovy 10 tkovy a digitalny 20 tkovy tak to sedi.Digitalny ti to este nezachytil. Kup si 10 tkovy
palickove ti pekne tmavnu, bude to ok 🙂
Dnes som bola na krv, šiesty deň mi meškajú kramy a HCG 58,1.
palickove silneju, tehu si... gratulka