icon

Pozitívny tehotenský test

15. okt 2025

Mam 14 dni od ovulacie. Na 10dpo a 11dpo som mala slabucke krvacanie. Uz som myslela ze mi zacal menzes. 12dpo krvacanie prestalo, spravila som si test a bol pozitivny. Test som si spravila aj vcera a dnes. No ciarka je stale rovnaka. Mali ste to niektora takto a bolo vsetko ok? Menstruaciu som mala dostat v pondelok, no zatial nic.

Pozitívny tehotenský test
revikat
15. okt 2025

HCG sa zdvojnásobuje každý druhý deň, teda keď testuješ dva dni po sebe, nárast HCG ešte nemusia testy zachytiť 🙂
Intenzitu čiarky môže ovplyvniť aj čas robenia testu (ráno/poobede/večer), aj množstvo vypitých tekutín (či nebol moč zriedený).
Držím palce, čiarka tam je, už len nech silnie zajtra/pozajtra 🙂
Možno aj ovulácia bola posunutá, preto môže byť čiarka slabšia.

dixitka
15. okt 2025

@anonym_autor ja som takéto slabučké mala pri biochemickom. A 18 dpo sa potom spustil menzes. No tebe možno ešte zosilnejú, stratené to ešte nie je. Držím palce!

autor
15. okt 2025
@revikat

HCG sa zdvojnásobuje každý druhý deň, teda keď testuješ dva dni po sebe, nárast HCG ešte nemusia testy zachytiť 🙂
Intenzitu čiarky môže ovplyvniť aj čas robenia testu (ráno/poobede/večer), aj množstvo vypitých tekutín (či nebol moč zriedený).

@revikat dakujem. Ovulacia nebola urcite posunuta. Mala som ju odsledovanu.

autor
15. okt 2025
@dixitka

@anonym_autor ja som takéto slabučké mala pri biochemickom. A 18 dpo sa potom spustil menzes. No tebe možno ešte zosilnejú, stratené to ešte nie je. Držím palce!

@dixitka to ma mrzi. Ja si uz nadeje asi ani nerobim, tiez mam za sebou potrat v 8tt.

autor
16. okt 2025
@revikat

@revikat takze ranne testy su slabsie ako tie co som si spravila vecer. Tie vecerne su silnejsie a volnym okom hned viditelne.

krasneleto
16. okt 2025

ahoj,ak bola odsledovana ovu a prebehla ako mala, plus krvacanie... plus tento test pri 4 dnoch meskania... s ohladom na tieto okolnosti, je ciarka velmi slaba... a nesilnie... zbehni k doktorovi

revikat
16. okt 2025
@anonym_autor

@revikat takze ranne testy su slabsie ako tie co som si spravila vecer. Tie vecerne su silnejsie a volnym okom hned viditelne.

@anonym_autor vieš sem pridať aj fotky večerného testu? Niektoré baby majú vždy večer silnejšie čiarky ako ráno, aj keď je to presne naopak, ako odporúčajú výrobcovia testov 🙂
Snáď to dopadne ako si želáš 🤞

autor
16. okt 2025
@revikat

@anonym_autor vieš sem pridať aj fotky večerného testu? Niektoré baby majú vždy večer silnejšie čiarky ako ráno, aj keď je to presne naopak, ako odporúčajú výrobcovia testov 🙂
Snáď to dopadne ako si želáš 🤞

@revikat nemam ich teraz odfotene. Skusim sa otestovat o 1-2 dni a uvidim. Velmi si zelame babätko, jeden potrat mam uz za sebou 😥

autor
19. okt 2025

Toto je dnesny test z rana. S touto znackou sa testujem od zaciatku. Ciarka skoro neviditelna. Dnes by som mala byt 18dpo

autor
19. okt 2025

Skusila som aj inu znacku. Tam je ciarka o nieco silnejsia, ale je to 20tkovy test

autor
19. okt 2025

Nekrvacam, je mi stale nevolno. Prsia niekedy pobolievaju (rano a vecer)

autor
19. okt 2025

Takto vyzera po uschnuti

revikat
19. okt 2025
@anonym_autor

Takto vyzera po uschnuti

@anonym_autor mám pocit, že je to celkom pekná čiarka, aj keď na 18 dpo už by mala byť aj silnejšia 🧐 ale mne testy tiež pomaličky tmavli, dcérka má nakoniec už 14 mesiacov, čiže nemusí byť nič stratené, snáď to dopadne dobre aj v tvojom prípade 🍀

autor
23. okt 2025

Dnes rano som si spravila zase test. Ciarka bola o nieco tmavsia. Dnes by som mala byt 5+3 tt. V utorok idem k lekarke. Tak snad bude vsetko dobre.