Pozitívny tehotenský test
Mam 14 dni od ovulacie. Na 10dpo a 11dpo som mala slabucke krvacanie. Uz som myslela ze mi zacal menzes. 12dpo krvacanie prestalo, spravila som si test a bol pozitivny. Test som si spravila aj vcera a dnes. No ciarka je stale rovnaka. Mali ste to niektora takto a bolo vsetko ok? Menstruaciu som mala dostat v pondelok, no zatial nic.

@anonym_autor ja som takéto slabučké mala pri biochemickom. A 18 dpo sa potom spustil menzes. No tebe možno ešte zosilnejú, stratené to ešte nie je. Držím palce!
HCG sa zdvojnásobuje každý druhý deň, teda keď testuješ dva dni po sebe, nárast HCG ešte nemusia testy zachytiť 🙂
Intenzitu čiarky môže ovplyvniť aj čas robenia testu (ráno/poobede/večer), aj množstvo vypitých tekutín (či nebol moč zriedený).
Držím palce, čiarka tam je, už len nech silnie zajtra/pozajtra 🙂
Možno aj ovulácia bola posunutá, preto môže byť čiarka slabšia.
@revikat dakujem. Ovulacia nebola urcite posunuta. Mala som ju odsledovanu.
@anonym_autor ja som takéto slabučké mala pri biochemickom. A 18 dpo sa potom spustil menzes. No tebe možno ešte zosilnejú, stratené to ešte nie je. Držím palce!
@dixitka to ma mrzi. Ja si uz nadeje asi ani nerobim, tiez mam za sebou potrat v 8tt.
HCG sa zdvojnásobuje každý druhý deň, teda keď testuješ dva dni po sebe, nárast HCG ešte nemusia testy zachytiť 🙂
Intenzitu čiarky môže ovplyvniť aj čas robenia testu (ráno/poobede/večer), aj množstvo vypitých tekutín (či nebol moč zriedený).
@revikat takze ranne testy su slabsie ako tie co som si spravila vecer. Tie vecerne su silnejsie a volnym okom hned viditelne.
ahoj,ak bola odsledovana ovu a prebehla ako mala, plus krvacanie... plus tento test pri 4 dnoch meskania... s ohladom na tieto okolnosti, je ciarka velmi slaba... a nesilnie... zbehni k doktorovi
@revikat takze ranne testy su slabsie ako tie co som si spravila vecer. Tie vecerne su silnejsie a volnym okom hned viditelne.
@anonym_autor vieš sem pridať aj fotky večerného testu? Niektoré baby majú vždy večer silnejšie čiarky ako ráno, aj keď je to presne naopak, ako odporúčajú výrobcovia testov 🙂
Snáď to dopadne ako si želáš 🤞
@anonym_autor vieš sem pridať aj fotky večerného testu? Niektoré baby majú vždy večer silnejšie čiarky ako ráno, aj keď je to presne naopak, ako odporúčajú výrobcovia testov 🙂
Snáď to dopadne ako si želáš 🤞
@revikat nemam ich teraz odfotene. Skusim sa otestovat o 1-2 dni a uvidim. Velmi si zelame babätko, jeden potrat mam uz za sebou 😥
Nekrvacam, je mi stale nevolno. Prsia niekedy pobolievaju (rano a vecer)
Takto vyzera po uschnuti
@anonym_autor mám pocit, že je to celkom pekná čiarka, aj keď na 18 dpo už by mala byť aj silnejšia 🧐 ale mne testy tiež pomaličky tmavli, dcérka má nakoniec už 14 mesiacov, čiže nemusí byť nič stratené, snáď to dopadne dobre aj v tvojom prípade 🍀