icon

Pozitívny tehotenský test, ale po uschnutí negatívny?

Včera o 21:52

Ahojte prosím vás idem k vám pre radu dnes som si spravila tehotenský test ktorý bol pozitívny ked bol ešte mokrý, teraz test uschol a je negatívny, spravila som si 2x test 2x taký istý výsledok najprv pozitívny ked je mokrý a po uschnúťi negatívny. Menzes mam dostať 16teho dnes som zvracala tak som si pre istotu spravila test, prosím vás poraďte mi mali ste niektorá také niečo

motylik2559
Včera o 21:53

@anonym_autor Skus si kupit kvalitnejsi test. Tieto co si si robila zrejme nebudu kvalitne.

loliki
Včera o 21:54

Kľud. A chceš byť tehotná alebo nechceš?

autor
Včera o 21:57
@motylik2559

@anonym_autor Skus si kupit kvalitnejsi test. Tieto co si si robila zrejme nebudu kvalitne.

@motylik2559 tu značku som kupovala aj pred tým vždy ukazoval správnej

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 21:59
@loliki

@loliki nebránim sa tomu

autor
Včera o 22:00
@loliki

@loliki len neviem čo si myslieť že je pozitívny alebo negatívny

loliki
Včera o 22:09
@anonym_autor

@loliki len neviem čo si myslieť že je pozitívny alebo negatívny

@anonym_autor Nerieš. O mesiac zistíš. K tehotenstvu potrebuješ klídek. Stres je zbytočný a škodlivý. 🙂

motylik2559
Včera o 22:12
@anonym_autor

@motylik2559 tu značku som kupovala aj pred tým vždy ukazoval správnej

@anonym_autor Nespochybnujem, avsak tieto 2 co si si urobila zrejme kvalitne nebudu. Nie je mozne, aby bol vysledok ako si uviedla. Bud tam 2 ciarky su alebo nie su. Cize ide o nejake vadne kusy. Skus si kupit inu kvalitnu znacku, ved co tym pokazis? Takto sa len domnievas, ale ktovie co by ukazal iny test🙂

autor
Včera o 22:16
@motylik2559

@anonym_autor Nespochybnujem, avsak tieto 2 co si si urobila zrejme kvalitne nebudu. Nie je mozne, aby bol vysledok ako si uviedla. Bud tam 2 ciarky su alebo nie su. Cize ide o nejake vadne kusy. Skus si kupit inu kvalitnu znacku, ved co tym pokazis? Takto sa len domnievas, ale ktovie co by ukazal iny test🙂

@motylik2559 ďakujem zajtra skúsim 😉

anonym_583777
Dnes o 03:42

Nie je možne, aby bol test pozotivny a zrazu negativny .. buď alebo.. čiže zlý test, kúp si kvalitnejší ... ak by si zvracala z tehotenstva, test by bol oveľa oveľa silnejši.. priznaky sa objavuju, tym ako sa hcg stupňuje ..

lauruska_sumienka
Dnes o 08:12

ako prve precitat si navod. ked som si robila testy ja, tak v navode bolo napisane, ze vysledok testu si skontrolujte do 1 minuty od namocenia testu, ktory lezal vodorovne. vysledok necitajte po 5minutach

kiki68
Dnes o 08:54

Pokial nemas poriadne ciarky, tak je nieco v neporiadku, skus testovat az po 16. ked nebude menzes. Dovtedy nema zmysel testovat. A tam bud uvidis progres, alebo z toho nic nebude

anjelicek26
Dnes o 09:24

Tak ked farbivo ide cez test, to nemozes odcitavat.. keby vracias z vysokeho hcg, tak mas kolajnice...