icon

Pozitívny tehotenský test po menštruácii: Skúsenosti a rady

dmmydlova
12. dec 2024

Ahojte, mám veľmi silne bolesti pŕs už na konci ms plus kríže ma strašne bolia a cítim sa unavená. Skončila mi dnes ms a spravila som si test a je takýto. Prosím len skúsenosti ja sama viem že asi tehotná niesom keďže som prešla cez ms.. no zaujímajú ma vaše skúsenosti 🙂 ďakujem už som po 1 biochemickom a jednom spontánnom potrate.

evcagabi
14. dec 2024

@dmmydlova ako? 🙂

dmmydlova
autor
14. dec 2024

@evcagabi robila som si ráno.. a podľa mna je čiarka buď rovnaká alebo slabšia takze možno biochemické. No každopádne tie prsia ma bolia neskutočne tak už to snáď vymizne postupne 😏

dmmydlova
autor
14. dec 2024
ivik4
14. dec 2024

Preco vkuse omielas hned ze biochemicke ked si pisala ze so synom si mala ms v tehotenstve?
Naco si potom robis testy , aky to ma vyznam teda ? Tak sa na to vykasli nie ?
To je akoby sme my co sme potratili viac x pisali hned ze : aj tak potratim zas, takze kaslem na to.
Mat tento pristup tak ani syna nemam

dmmydlova
autor
14. dec 2024

@ivik4 áno syna som mala cez ms… no každopádne testy sa mi zdajú slabé. Neomielam to. Len som zažila už aj biochemické a tak trochu stratila nádej tešiť sa to je všetko. Spontánnym potratom som tiež prešla tak pardon že veľmi pozitívne myslieť neviem

dmmydlova
autor
14. dec 2024

@ivik4 takto to vyzerá keď sú pri sebe ja tam rozdiel veľmi nevidím alebo možno už som z toho úplne zmätená k lekárovi sa hnať nechcem ale testy hcg si dám spraviť ako samoplatca a potom uvidím 😊
@ivik4

kristiinaaa
14. dec 2024

@dmmydlova podľa mňa je čiarka z dneška tmavšia ..držím palce aby to vyšlo 🥰

dmmydlova
autor
14. dec 2024

@kristiinaaa objednala som sa na pondelok ako samoplatca cez unilab stránku na hcg tak potom dám vedieť výsledky. ♥️

evcagabi
14. dec 2024

Ved ta ciarka silnie 🙂

kristiinaaa
14. dec 2024

@dmmydlova budem ti držať palce, mne tiež vyšiel včera aj dnes pozitívny test ale tiež s dosť slabou čiarkou tak verím že nám to obom dobre dopadne 🙏

dmmydlova
autor
14. dec 2024

@kristiinaaa držím palce potom sa ozvi ♥️

jablkovastrudla
14. dec 2024

Podla mna je ten z dneska silnejsi. Ked su pri sebe tak to vidno. Drzim ti palce 🙏🏼

gabrielamodrykonik
14. dec 2024

@dmmydlova ciarky silneju na testoch, ste tehotna

nevenka
14. dec 2024

@dmmydlova ano, ciarka zosilnela urcite, toto bude naozaj tehotenstvo, nie biochemicke, mohla si mat posunutu ovulaciu a zo spadu hormonov si krvacala. No, drzim palce 🥰

miriamzba
15. dec 2024

@dmmydlova pozeram na tie testy a vyzerá to na dobrej ceste 😍👍 ako sa dnes cítiš? Ináč máš rovnake obliečky ako ja, chvalim 😁

dmmydlova
autor
15. dec 2024

@miriamzba dnes mi je tak ťažko od žalúdka od rana spávam ťažko neviem kde sa otočiť kvôli tým bolestiam v prsiach kúpila som si včera clearblue digitálny ale ešte som ho nerobila 😊 haha ďakujem obľúbené obliečky 😄

evcagabi
15. dec 2024

@dmmydlova tak si ho urob, som zvedava 🙂😅

dmmydlova
autor
15. dec 2024

@evcagabi už na tom pracujem 😁

dmmydlova
autor
15. dec 2024

@evcagabi vyšiel takto… čo reálne asi možné je že to aj sedí tie týždne. Len keď mám palickove celkom výrazne nieje to slabé hcg? 😏

evcagabi
15. dec 2024

@dmmydlova ja sa tomu nerozumiem, ja som robila klasicky pepino 😅😅😅

dmmydlova
autor
15. dec 2024

@evcagabi tieto digitálne ukazujú aj podľa hcg 1-2 je od hcg 10 a vyššie a 2-3 ukazuje nad 150 cca sa mi zdá. Tak mi príde že ho mám dosť nízke. No uvidím zajtra keď mi zoberú krv budem múdrejšia a snáď sa budem potom môcť už aj začať tešiť 🙂‍↕️

kristiinaaa
15. dec 2024

@dmmydlova aj mne vyšiel v piatok 1-2 ..tak som zvedavá..neviem či volať doktorke zajtra alebo až po novom roku? Aj tak ma asi dá až po novom roku, ešte by nebolo nič vidieť či?

evcagabi
15. dec 2024

@dmmydlova strasne moc ti drzim palce 🙂

dmmydlova
autor
15. dec 2024

@kristiinaaa ešte určite nie. Ono vidia väčšinou asi po 5-6 tyzdni niečo minimálne srdiečko bit. Ale ja sa potrebujem upokojiť len krvnými testami aby som vedela na čom som. 😊držím palce

dmmydlova
autor
16. dec 2024

@evcagabi v noci som začala silno krvácať a neprestalo to. Test už úplne slabý. 😣

kristiinaaa
16. dec 2024

@dmmydlova och a nešla si na pohotovosť?

dmmydlova
autor
16. dec 2024

@kristiinaaa nešla… šlo to zo mna prúdom a stále ide.. test čo som robila bol už skoro biely iba slabá čiarka. Naposledy som bola a nič mi nedali odbili ma.

kristiinaaa
18. dec 2024

@dmmydlova to ma veľmi mrzí

bubbka
18. dec 2024

@dmmydlova ahoj, ako si dopadla?

bubbka
18. dec 2024

@ivik4 preco si neprijemna? Nikto ta nenuti reagovat...