Pozitívny tehotenský test po menštruácii: Skúsenosti a rady
Ahojte, mám veľmi silne bolesti pŕs už na konci ms plus kríže ma strašne bolia a cítim sa unavená. Skončila mi dnes ms a spravila som si test a je takýto. Prosím len skúsenosti ja sama viem že asi tehotná niesom keďže som prešla cez ms.. no zaujímajú ma vaše skúsenosti 🙂 ďakujem už som po 1 biochemickom a jednom spontánnom potrate.
Preco vkuse omielas hned ze biochemicke ked si pisala ze so synom si mala ms v tehotenstve?
Naco si potom robis testy , aky to ma vyznam teda ? Tak sa na to vykasli nie ?
To je akoby sme my co sme potratili viac x pisali hned ze : aj tak potratim zas, takze kaslem na to.
Mat tento pristup tak ani syna nemam
@dmmydlova podľa mňa je čiarka z dneška tmavšia ..držím palce aby to vyšlo 🥰
@kristiinaaa objednala som sa na pondelok ako samoplatca cez unilab stránku na hcg tak potom dám vedieť výsledky. ♥️
Ved ta ciarka silnie 🙂
@dmmydlova budem ti držať palce, mne tiež vyšiel včera aj dnes pozitívny test ale tiež s dosť slabou čiarkou tak verím že nám to obom dobre dopadne 🙏
@kristiinaaa držím palce potom sa ozvi ♥️
Podla mna je ten z dneska silnejsi. Ked su pri sebe tak to vidno. Drzim ti palce 🙏🏼
@dmmydlova ciarky silneju na testoch, ste tehotna
@dmmydlova aj mne vyšiel v piatok 1-2 ..tak som zvedavá..neviem či volať doktorke zajtra alebo až po novom roku? Aj tak ma asi dá až po novom roku, ešte by nebolo nič vidieť či?
@kristiinaaa ešte určite nie. Ono vidia väčšinou asi po 5-6 tyzdni niečo minimálne srdiečko bit. Ale ja sa potrebujem upokojiť len krvnými testami aby som vedela na čom som. 😊držím palce
@dmmydlova och a nešla si na pohotovosť?
@kristiinaaa nešla… šlo to zo mna prúdom a stále ide.. test čo som robila bol už skoro biely iba slabá čiarka. Naposledy som bola a nič mi nedali odbili ma.
@dmmydlova to ma veľmi mrzí

@dmmydlova ako? 🙂