icon

Pozitívny test

marssellitta
26. nov 2021

Baby, nič v zlom, ale to čo tu niekedy čítam, rozum sa mi pozastavuje... pozitívny test vyzerá takto, musia tam byť 2 čiarky, ako píšu v príbalovom letáku... keď musíte fotku upravovať cez 10 filtrov, aj tak tam tá druhá čiarka nenabehne 🤦‍♀️ ... áno, môžete otehotnieť aj cez menštruáciu, áno, môžete otehotnieť aj z prerušovaného styku, nikdy nie je nič na 100% ... niektorým odporúčam doučiť sa základnú biológiu a ďalším netlačiť na pílu, ono to časom príde 😉

Pozitívny test
Strana
z2
janetinka27
18. feb 2022

@okm221 mozno tomu len nerozumies, ale su zeny, co velmi tuzia po babatku a ako sa hovori, topiaci sa aj slamky chyta.

okm221
18. feb 2022

@janetinka27 my sme veľmi túžili po prvom babatku 2 roky som si robila testy ako blbá, dávala do filtrov hľadala každú čiarku.. A aj tak to prišlo vtedy keď sme najmenej čakali, a druhe na prvý sup 🙂

janetinka27
18. feb 2022

@okm221 gratulujem, tak potom iste chapes, ze tie, co cakaju a tuzia, uz maju tu tuzbu silnu. sama pises, ze si si davala testy do filtrov. asi kazde tehotenstvo sa prejavi ciarkou, ktoru vidno iba cez filter, az neskor ju vidno volnym okom 🙂 my cakame vyse 4 roky, sice testujem malokedy, ale ked testujem, tak si svietim baterkou z mobilu na ten test, az mi ide oci vypalit. takze rozumiem kazdej zene, ktora filtruje

helena43
9. sep 2022

Ahojte,mám 20 rokov a už mám jedno dieťatko má 1,5 roka. 6.8 som bohužiaľ musela podstúpiť interupciu. 8.6 som mala posledný menzes a 3.9 som mala znova dostať ale neprišli. Na druhý deň,som si spravila tehotenský test a mala som dva pozitívne.Bola som teda na sone a doktor mi povedal,že mám v sebe 2mm plodový vačok. Včera som bola u svojej doktorky,a ona mi nenašla vôbec nič tak mi to je také divné. Chcem sa opýtať či má s tým niekto skúsenosť. Včera mi brali aj krv že či som vôbec tehotná,ale výsledky krvi majú prísť az v pondelok ráno. Čiže som ako na ihlách. Za každú odpoveď ďakujem 🙂

helena43
9. sep 2022

8.6 bola interupcia 6.8 som mala posledný menzes tak

Strana
z2