Pozitívny test 8 dní pred menzesom
Ahojte mám 8 dni do MS,ktorú mávam pravidelne.Bolia ma prsníky tak že neviem ani lezat na bruchu:D..Som strašne unavená čo som pripisovala PMS aj keď som to počas toho nikdy nemala takto.Urobila som si test a vyšlo mi toto.Je to vôbec možné 8 dni pred MS?

Mne vyššiel takto skoro pozitívny ale čakala som dvojičky, hcg bolo od začiatku násobne vyššie preto tak skoro detekoval test.
Urob test inej znacky a daj vediet. Pri novom pepine su vsetky tehotne, aj ked niesu.
A 8 dni pred MS je skor nepravdepodobne. Jedine velmi posunuta ovulacia a dlhy cyklus.
Minulý týždeň tu bol príspevok.. tiež 8 dní do MS a test Pepino a bola to falošná čiarka/duch.. dokonca už aj boli také pokusy, že ten test ukázal pozitivitu hociktorý deň cyklu
Ano moze sa stat ..a prave preto sa odporuca si robit test az ked ti meska menstruacia..do MS sa toho moze este vela udiat a moze aj prist 🙈 nechcem nic zle privolavat ale mne doktorka razne prizvukovala ze test sa robi az ked meska menstruacia... nie skor lebo potom vyhana smytne zeny z ambulancie s tym ze pozitivny test bol ale udialo sa to a to... cize pockaj a otestuj ked ti bude par dni meskat ;) drzim palce
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/nove-pepino-testy-falosne-duchuju/ pridaj sa ku nam do skupiny 🙂
@veronika_pb ja som mala presne takto, sex na 11 DC, ovu asi 15DC a 25DC uz som mala.ciarku, som v 26tt...
@lucinka5051 no ale zase, toto je idealny pripad, ked neberies napriklad lieky, ktore sa v tehotenstve nesmu. Vzala som "len" tyzden v tehotenstve, ale hned po 10 dnoch od ovu som robila test a lieky sa museli vysadit a ist za dr. bud zmenit liecbu alebo vysadit uplne. Alebo zase, cim skor treba nasadit liecbu, aby zena nepotratila. To su taketo pripady aj, preto niekto testuje aj skor.
Jasné, je to v pohode možné. Len ten test zas až tak moc presvedčivo nevyzerá. Skúsila by som asi ďalší pre istotu.
@nevenka ja mam napriklad trombofiliu, a stojim si za svojim.. sama hematologicka mi povedala ze ci na to pridem v 3 alebo 5 tyzdni az taky rozdiel nie je..ze aj je plod silny udrzi sa, ak nie tak nie...ja som si robila test ked mi tyzden meskala MS a ked vysiel pozitivny tak som si hned nasadila lieky..vela robi aj psychika...ale ano mas pravdu ze pri inej diagnoze moze byt...zase ale je tu xy pripadov kedy sa zeny testuju skoro s pozitivnym vysledkom a potom su nestatsne ze MS nakoniec prisla...
@lucinka5051 presne, tiež mám problém s krvou. Ale na hematológiu ma zobrala až keď bola akcia srdca
@domka222 zavisi velmi od doktora...mna nikdy s tym nenahanala ze robte si testy a hned ako zistite pridte..dohoda bola ze ked si urobim test (podotykam po meskajucej menstruacii) a zistim, ze som tehotna tak si mam nasadit anopyrin a objednat sa co zvycajne trva este ten tyzden dva ..cize ano mas pravdu cca v tom 7 tyzdni som k nej chodila 🙂 co sa ma stat stane sa a je vela veci ktore neovplyvnime aj pod dohladom lekarov. A ako mi vzdy tvrdi.. psychika je v tehotenstve velmi silna zbran..niekedy lepsie nevediet o tehotenstve v tych prvych tyzdnoch 🙂
Vyskúšam urobiť ešte zajtra ráno kupila som clearblue, ale mne sa asi zdá že tam tu čiarku vidím :D neviem už mi asi šibe
akoze duch tam je, ale vzdy je istejsie robit testy z prveho ranneho mocu, nakolko je v nom najvacsia koncentracia hcg
@veronika_pb no práveže prvá fotka je z ranného mocu len ako tu vyššie niekto písal že je to falošne že pepino ukazujú zle …tak som išla kúpiť ešte iné a musela som hneď vyskúšať 😂
Skús hneď z prvého moču digitálny. Ale myslím ze si tehu. Aj na tom dr. Maxe vidno slabucku čiarku. Daj vedieť držím palce 🍀🍀
Vidiiiim!!!! Je to duch ducha, ale vidim!!!
Počkaj 2-3dni a K si tehu už bude čiarka viditeľnej sila, žiaden duch

kolko dnovy mas cyklus? na tehotenskom teste sa moze ciarka ukazat uz 10dni po oplodneni, takze napriklad ak si otehotnela 15.den cyklu + 10dni, dnes by bol 25.den cyklu a cyklus mas 33dnovy, tak ano, moze to byt vidiet uz takto skoro .. ja som tiez mala slabucku ciarku uz na 27.den (vtedy som ju nevidela, lepsia bola na 29.den) a cyklus som mala 35dni