Pozitívny test a krvácanie
Ahojte, prosím vás o radu. Posledný menzes som mala 29.augusta, 3.sep pohlavný styk. 7.septembra som začala špiniť. Krvácanie sa odvtedy nezastavilo. Včera 12.sep som si urobila 2 testy po obede a boli pozitívne. Dnes ráno taktiež dva a boli pozitívne. Môžem byť tehotná? Plodné dni mávam až 18 deň. O babätko sa snažíme dva roky. Dlhšie som trpela na anovulaciu. Menštruáciu by som mala dostať až o dva týždne. Môžem otehotnieť takto skoro? Prečo sú testy pozitívne ak by nešlo o tehotenstvo? Na kontrole som bola pred dvoma mesiacmi a všetko bolo v poriadku, žiadne cysty a podobne. Nič ma neboli nič sa mi nerobí. Len krvácanie nechce prestať. Doktorka mi neodpisuje, nedvíha. Prosím o radu. Čo robiť. Mám ísť na pohotovosť? Ďakujem
Určite si tehotná, ak 4 testy más pozitívne. Skôr si myslím, že 29.8.uz si nemala menzes, ale krvacanie popri tehotenstve, a otehotnela si z predošlého cyklu, inak tie testy by si nemala pozitívne.
Určite by ťa mal vidieť lekár čím skôr, prečo iba voláš, píšeš gynekológovi, prečo už nesedíš v čakárni? Ísť na pohotovosť s týždňovým krvácaním počas pracovnej doby je tak trocha zneužitie nemocničného systému a pohotovosti. Samozrejme, ak tvoj lekár nepracuje a nemá uvedené, kto ho zastupuje, tak nič ti neostáva, ako ísť na pohotovosť, ale nemala by zo byt prvá voľba.
Držím palce, aby tehotenstvo bolo prosperujuce a krvácanie sa zastavilo!
Ďakujem krásne. Už som bola na pohotovosti. Zobrali mi krv nič nepovedali a teraz čakám na výsledky.
@elisabetha_2 držim veľmi palce, nech všetko dobre dopadne…daj vedieť, ako si pochodila
Ďakujem krásne. HCG my vyšlo nízke. Mám prísť ešte zajtra ráno znova na odbery kde sa uvidí či HCG hladina stúpa alebo klesá. A uvidí sa čo dalej. Nič viac mi doktorka nepovedala aby ma zbytočne nezavádzala. Avšak som na nervy. povedala mi ešte že tehotná môžem byť aj z minulého mesiaca. Čo by ma vôbec nenapadlo kedže menzes bol taky silny ako vždy bolesti, krče atd.

@elisabetha_2 určite choď hneď na pohovosť