Pozitívny test a na sone nie je nič vidieť
Ahojte,chcela by som vediet,ci ste zazili nieco podobne.Min.tyzden som si robila tehot.test,kedze MS mi meskala tyzden a druha ciarka bola velmi slaba.Odvtedy som si robila dalsie testy,ktore postupne tmavli.Dnes som bola u doktora,ale ten mi povedal,ze zial nic nevidi a nemoze mi tehotenstvo potvrdit.Vcera som si robila test a ciarka bola uz rovnako tmava ako kontrolna.Nemal by uz doktor nieco vidiet? Posledna ms bola 22.1.Stalo sa vam nieco podobne a boli ste tehotne?
Ahojte,8.6 som bohužiaľ musela podstúpiť interupciu a 6.8 som mala posledný menzes. 2.9 som mala dostat ale neprišli tak som bola na druhý deň u gynekológa do nemocnice lebo bola sobota a on mi povedal,že mám v sebe 2mm plodovy vačok. Včera som bola u svojej gynekologičky a ona mi nič nenašla a povedala že mimomaternicové tehotenstvo nemôže vylúčiť. Zobrali mi krv že či som vôbec tehotná ale výsledky prídu až v pondelok tak som ako na ihlách,lebo ako tehotná sa vôbec necítim už jedno dieťa mám tak viem aké to je. Za odpoveď ďakujem 🙂

@dzennyfer u mna to vtedy nedopadlo dobre, cakali sme do 11tt a bol len vak, ale drzim palce nech to nie je tvoj pripad.