icon

Pozitívny test a príchod menzesu

karin04
6. aug 2020

Ahojte peosim vas stalo sa niektorej z vas ze test bol pozityviny ale MS prisla? Neviem ci mam pockat kym mi skonci a spravit test alebo co teraz?

amelie2017
6. aug 2020

Stalo sa mi 2 krat- biochemicke tehotenstvo. Vsetko sa vyplavilo s ms a po par dnoch bol test negativny

zuz02
6. aug 2020

Mne sa to nestalo, ale mam kamošku, ktorá má 3 deti a pri každom prišla na to, že je tehotná až zhruba v 4.mesiaci, lebo mávala prvý trimester menzes.

havana40
6. aug 2020

Niektore zeny maju normalne MS , niektore maji spinenie prve mesiace. Myslim ze v tom.5.mesiaci alebo viac sa vytrati uplne. Ale ano stava sa to

nika3136
6. aug 2020

Ak si tehotna, nie je to prava MS, ale krvacanie, ktore moze byt, ale vacsinou je slabsie a kratsie.
Ak tehotna nie si (alebo sa neuhniezdi), tak jednoducho odide z tela prec a tehotenstvo nepokracuje

kaitlin3
7. aug 2020

@karin04 po skončení MS si urob test a ak bude pozitívny smer lekár, silné krvácanie (nie špinenie) v tehotenstve určite nie je normálne a najčastejšie to býva mimomaternicové tehotenstvo, keďže logicky keď sa embryo uchytí vo vystelke maternice tak ak krvácaš tak sa vyplaví (ak testuješ pred MS alebo ti mešká len pár dní toto je biochemické tehotenstvo ale po MS už nemáš pozitívny test)...ak to je mimomaternicové tak máš pozitívny test aj po MS lebo embryo nebolo uchytené v maternici

bibkapipka
7. aug 2020

@karin04 ahoj, stalo sa mi to 2x, bolo to biochemicke tehotenstvo, vajicko odislo s ms.

simkids
7. aug 2020

aj mne sa to stalo 2x, test som si potom uz nerobila, proste som vycitila, ze je to prec, po konzultacii s dr mi nasadila duphaston a do tretice sa podarilo

ivana444
7. aug 2020

Ahojte baby vidíte tam niečo lebo ja som asi paranoidná😂ďakujem

bibkapipka
8. aug 2020

@ivana444 ano vidim ✊❤️