Pozitívny test a spúšťanie krvácania
Ahojte, mala som cez vikend pozitivny test(len slabucka ciarka), opakovala som pondelok a utorok a to boli testy negativne, vcera sa tam jemne crtala druha cuarka, dnes bola trosku silnejsia ale stale velmi velmi slabucka, ledva sa to da odfotit. No a teraz poobede mam krce ako pri ms a spusta sa aj krvacanie. To znamena co? Ze testy sa mylili? Ked viarky len slabulinke? Alebo biochenicke? Ms mi meskaala 6 dni co u mna je raz do roka den aj to ked som chora, inak presne ako hodinky.
Podľa mňa je to biochemické mala som v januári tiež mi meškala ms 8 dní čo u mňa tiež zvykom nebolo mala som ju presnú slabulinke čiarky a v deň keď som dostala ms som ešte pred tym testovala a po ciarke ani stopa a za dve hodiny mrcha
Vyzerá to na biochemické, ciarka by ti inak silnela. Často sa tak stáva, ak žena netestuje, len si skrátka myslí, že jej menzes pár dní mešká.testy sa nemýlili, iba sa neudržalo oplodnene vajíčko
Si si istá že tam tá čiarka bola ? Ja keď som veľmi túžila po bábätku tiež som ich videla tam kde reálne neboli dokonca som šla ku gyn že či som tehotná nech mi urobí usg aj krvné testy keď teda usg neukázal že na teste som mala dve čiarky test som jej vzala ukázať tak na mňa pozerá ako na trúbu že je tam jedna čiarka 😁 trapas ako hrom ale túžba po bábätku ma úplne zaslepila cítila som sa ako hlupaňa
Baby chcem sa spýtať kamarátka išla ku gynekológovi Stym ze ju boli stále pod bruško na lavej strane ale taktiež mu povedala ze jej mešká MS co nie je pravda lebo ms mala 🤦♀️ je možné ze gynekológ nezistí cez Sono ze menzes mala?
@bambulienka25 zisti ze bola ale nevie kedy je tak?
@bambulienka25 to asi kedy bola nevedia preto sa aj pýtajú kedy bola posledná MS 🙈😊

vyzera to na biochemicke. ja som mala take slabulinke ciarky vo februari a prisla som o to. ked tak pockaj ci bude ms normalna alebo slabsia a sprav si este jeden test potom