Pozitívny test a žiadne príznaky tehotenstva
Ahojte... potrebovala by som poradiť. MS mi mešká iba tri dni, ale mám roky pravidelnú MS 28 dní, s manželom sa pokúšame o bábätko iba druhý mesiac.
Spravila som si tehotenský test, na ktorej bola druhá čiarka, ale bola taká intenzívna ako ta kontrolná. Čítala som že by to malo byť aj tak pozitívne, ale nemám žiadne príznaky, o ktorých som čítala vo fórach.
Môžem byť tehotná či nie?
ďakujem
Baby ako to je s tymi testami robila som si začiatkom tyzdna ukázalo mi 2 slabe ciarky a dnes rano som si robila a ukazala jednu palicku ze Nie som tak ako to je
@mishka9999 ahoj, skus si spravit este jeden, predsa len je to "technika"ktora moze zlyhat. najlepsie je vyckat do vynechanej ms, drzim palce 🙂
Ahojte 🙂 už dlhšie si to tu čítam a potrebovala by som poradiť. Dúfam že sa tu nájdu dáke rady aj pre mňa. Chcela by som sa opýtať či niektora mala už niečo podobné ako ja.
Na začiatku septembra som sa rozhodla že zájdem k lekárovi nech mi predpise antiku, aj sa tak stalo. Brala som ju celý mesiac ale na konci mesiaca sme sa rozhodli s priateľom že sa budeme snažiť o dieťa. V októbri mi meskal mrcha tak som zašla k lekárovi ktorí mi zistil dáku batériu, a mrcha sa mi dostavila až 10.11.no a odvtedy čakám na ďalší príchod mrchy a zatiaľ nič. Len bolesť krížov. V podbrušku. Podráždenosť.precitlivenost. ( robila som si aj testy ale negatívne).Dúfam že sa tu niekto nájde kto by mi vedel poradiť....( objednaná k lekárovi už som len som chcela vedieť názor) ďakujemza všetky rady.
Ahojte baby , chcem sa opýtať
MS mi meška dva týždne tak som si spravila test
Druha čiarka bola taka jasna ako kontrolna
No žiadne priznaky je to v pohode ? :/ ma s tim niekto skusenosti ?
Velmy sa toho bojim pretoze asi pol roka do zadu som mala zamlcany potrat :(
Ma s tim niekto skusenost ? Stalo sa to uz niekomu ze mal tehotenstvo bez priznakov ?

dobry den potrebujem poradit mne meska uz 5 den mam bolesti v podbrusku take ze ako keby mi uz mali prist a stale nic vibec neviem a citim aj niekedy take pachy ale malokedy poradte mi cim to moze byt