Pozitívny test a žiadne príznaky tehotenstva
Ahojte... potrebovala by som poradiť. MS mi mešká iba tri dni, ale mám roky pravidelnú MS 28 dní, s manželom sa pokúšame o bábätko iba druhý mesiac.
Spravila som si tehotenský test, na ktorej bola druhá čiarka, ale bola taká intenzívna ako ta kontrolná. Čítala som že by to malo byť aj tak pozitívne, ale nemám žiadne príznaky, o ktorých som čítala vo fórach.
Môžem byť tehotná či nie?
ďakujem
ja mám taktiež divný pocit z toho, že tehtná som (zatial na teste, ale už na dvoch) a žiaden príznak, jedno prso ma bolelo, trochu prestalo a nemám ani vačšie prsia, nič, len chute asi vačšie, tak snád to máme každá iné, no pri prvom ma riadne boleli a riadne sa zvačšili a bývalo mi ráno iba nevolno, čo si mám o tomto teraz mysliet? dakujem za každu radu a svoje skusenosti
preco si myslite, ze tehotenstvo ma nejake priznaky? ziadne mat nemusi. ja som bola tehotna a nebolo mi nic. ziadne priznaky. tehotenstvo neboli, necicit ho, ani nic podobne. samozrejme, niekomu je zle, niekto sa citi cudne, ale to neni pravidlo.
@natasia1 ja som dnes zacala mat ruzovy vytok:(
a test si si uz robila?ja som mala tiez taky vytok a uz som mala pozitivny test. mala som to asi tak tyzden a na konci som mala pol hodku take strasne bolesti, vtedy som asi potratila. Keby som isla hned na pohotovost a nespoliehala sa na svoju uzastnu lekarku, mohli mi pichnut inekciu a mozno by sa tak nestalo.nakolko mi moja draha lekarka povedla,ze to je normalne a objednala ma za tyzden. Sprav si test, ale rano!!! a ked ti vyjde pozitivny chod hned lekarovi.ak ti mozem poradit nenechaj to tak,nekasli na to
@nefertitka a test si si uz robila?ja som mala tiez taky vytok a uz som mala pozitivny test. mala som to asi tak tyzden a na konci som mala pol hodku take strasne bolesti, vtedy som asi potratila. Keby som isla hned na pohotovost a nespoliehala sa na svoju uzastnu lekarku, mohli mi pichnut inekciu a mozno by sa tak nestalo.nakolko mi moja draha lekarka povedla,ze to je normalne a objednala ma za tyzden. Sprav si test, ale rano!!! a ked ti vyjde pozitivny chod hned lekarovi.ak ti mozem poradit nenechaj to tak,nekasli na to
@natasia1 bola som uz dnes rano aj krv na hcg mi zobrali a to vyslo dobre, nasadil mi duphaston...tak ja neviem ako to cele dopadne
@nefertitka hlavne mysli pozitivne,aj som krvacala,mala som hematom,beriem utrogestan do teraz a pozri...oddychuj a hladkaj brusko🙂🙂
@stastenka42 ved sa snazim, len je to tazke, ked mi uz vytok pomaly aj mizne a potom sa objavi znovu a viac a tmavsi:(
ja mám problém, 4 testy zasebou , 4 dni robený, pozitívne, už som sa tešila, že pôjdem o týžden k lekárovi, no dnes mi začal výtok, červený, no som sa vylakala, volala som lekárovi, mám zajtra dojst, krámy my dnes meškaju 5 ty den, myslíte, že to su dozvuky krámov? lebo sa píše, že žena môže mat prvý mesiac ešte menzes, ale takto ? ked mi to meškalo a to neni ani menzes, tak sa to nazvat nedá, poradte
@extrem000 aj mne zacal predvcerom vytok, najprv ruzovy, potom cerveny, potom hnedy a teraz iba jemne hnedy, nasadili mi duphaston...vraj to moze byt aj v case MS...
@nefertitka tak drzim palce,..keby mne dali tabletky mozno uz by som bola v 14tt,..Mysli pozitivne a vsetko dobre dopadne,neboj ;)
@nefertitka ja som bola dnes u lekára, brali mi krv, vyšetril ma a pozitívny výsledok, idem k lekárovi na krv v stredu, tak neviem prečo mi nedal duphaston, na sone nič nevidel
@extrem000 mna tiez nic nevidel na sone...este stale mas ten vytok?Ja ano a dost ma to stresuje..aj ta pobolieva brucho? Daj si to Cecko ako ti radi Kveta, ja si tiez davam 1000cku
@natasia1 dakujem....dufam
@nefertitka zajtra si pôjdem hned ráno kupit, hej, vyskušam vitamín c
@extrem000 tak ako?zlepsilo sa to?
@nefertitka nie, nezlepšilo
@extrem000 tak chod k tomu lekarovi skor, ja by som necakala az do stredy, ci kedy tam mas ist...
@nefertitka v utorok alebo v stredu na krv, idem asi zajtra, lebo človek nemôže čakat, by sa zbláznil
@extrem000 presne tak, chod len pekne zajtra
@nefertitka a kedy ti dali ten liek na udržanie? na sone ti bolo už čosik vidiet?
@nefertitka jaj nef...ty a tie prsia🙂 tak ta nebolia tes sa,mna vobec ani raz neboleli...nesleduj sa,kazde tehu je ine... Vsetko je ok
@extrem000 mne to dali uz ked som tam bola prvy krat, minuly tyzden vo stvrtok...ano bolo vidno 5mm vak🙂
@extrem000 ako?ja uz mam tiez znova ruzovy vytok:(
Ja som v piatom tt a nemám okrem bolesti pŕs žiadne príznaky.. Dokonca ako každá písala že ju boli podbrusko ako na ms, tak mňa neboli, tak snáď je všetko ok.. K dr sa chystám až o tyzden.. Akurát som si všimla že nepotrbujem sladké čo som doteraz musela mať kazdy den niečo sladké..

@nefertitka nic,to je v poho,..uz som sa stym nejako zmierila. zabudla som to tu vymazat,..
no pekne,..uz som mohla byt 14tt,..
a ty si ako na tom?