icon

Pozitívny test, ale ultrazvuk nič neukazuje: čo to znamená?

januska1994
2. júl 2024

Ahojte, hospitalizovali ma dnes kvôli spontánnym potratom v minulosti. Posledná ms bola 30.mája takže by som mala byť nejako 4tt+5d. Na ultrazvuku nebolo ešte nič vidno, výsledky HCG ešte len budú. No podľa dr mám tekutinu a nejaký útvar. Vo februári som bola na hysteroskopiu kde mi odstraňovali cysty a polyp. Viete niekto čo sa zobrazuje na snímkach? A či sa báť alebo sa môže plod ešte ukázať? Ďakujem vám 🫶

sisa_s
•
2. júl 2024

Nie som gynekologicka, ale ta predposledna foto mi pride ako mola hydatidosa

bejbs123
•
2. júl 2024

Aj si mala nejake krvacanie,ze ta hospitalizovali?pretoze to som este nepocula,aby niekoho hospitalizovali kvoli tomu,ze boli v minulosti potraty,v kazdom pripade,drzim palce

dadka1997
•
2. júl 2024

@januska1994 v 5tt este teda nie je nič vidieť, a co je vidiet na snimkach sa pýtaš laikov na koňovi ? 🫣

januska1994
autor
•
2. júl 2024

@bejbs123 nie žiadne problémy. Hospitalizovali kvôli sledovaniu či je to vnútromaternicové tehotenstvo a nepáči sa im tá tekutina.

januska1994
autor
•
2. júl 2024

@sisa_s na tej predposlednej je tekutina za maternicou.

januska1994
autor
•
2. júl 2024

@dadka1997 ako áno pýtam sa, opísala som svoj problém a možno sa niekto nájde kto mal niečo podobné na snímke. Nežiadam tu presne čo tam je špecifikované achh 🙏

30majka71
•
2. júl 2024

@januska1994 ťažko povedať, ale ešte ho nemusí byť vidno, takže nádej tam je

dddede
•
2. júl 2024

Ahoj, tiez si myslim ze je este skoro na sono, fazulka sa moze este kludne ukazat. A co sa tyka tekutiny tak po kyrete som mala aj ja tekutinu za maternicou, sice ma nehospitalizovali, ale tipovali na endometriozu, ktora bola po laparo aj potvrdena.

alina765
•
2. júl 2024

Načo chodíte tak skoro veď spravím test vidím // silné čiarky po kým nekrvaciaš nemáš tam chodiť. Veď potom stresuješ na sono sa chodí keď je žena 6. 7tt..
Držím palce nech všetko dobré dopadne😍..
Poznám ten pocit a verím že to bude dobré drž sa..

januska1994
autor
•
3. júl 2024

@alina765 uvidíme podľa dnešného výsledku HCG. Išla som kvôli tomu že som po 3 potratoch a hneď po zistení že som tehotná som mala byť u dr. Kvôli liekom