Kedy lekár zistí tehotenstvo na ultrazvuku?
Ahojte, dnes som bola pri dr (mala by som byt 6tt, teda 5+4)
Ovulaciu som mala určite posunutú, manžel prišiel domov až 19.4 takže od vtedy som musela otehotnieť, čo by aj sedelo na to že ešte nieje nič na ultrazvuku.
Dr nevravela nič 🤦 len že vezmeme hcg z ktorého budú výsledky zajtra.
Mali ste to niekto takto? (Zaujímajú ma realne skúsenosti, ďakujem❤️)
Môj lekár objednáva až okolo 7-8tt. Lebo presne tieto skoršie kontroly končia tým že nič nie je dokopy vidno a je len nervozita
@anonym_64d488 tiež som si myslela že ma objedná až takto neskôr keďže testy mi silneli a žiadne komplikácie
No v pondelok som volala o termín a dala mi hneď na dnes 🫣 a teraz som v strese 🤦🤦 uvidím čo zajtra hcg
@anonym_64d488 tiež som si myslela že ma objedná až takto neskôr keďže testy mi silneli a žiadne komplikácie
No v pondelok som volala o termín a dala mi hneď na dnes 🫣 a teraz som v strese 🤦🤦 uvidím čo zajtra hcg
@anonym_autor a prečo si v strese? Sama pises, že bola posunutá ovulka, tak čo chceš vidiet? Nemusiš byť ani 5+4 preto nic nevidiet .. kludne sa moze vacok objavit už zjatra ci o dva dni
@anonym_autor a prečo si v strese? Sama pises, že bola posunutá ovulka, tak čo chceš vidiet? Nemusiš byť ani 5+4 preto nic nevidiet .. kludne sa moze vacok objavit už zjatra ci o dva dni
@anonym_bd01ad lebo moje prvé tehotenstvo bolo úplne podľa tabuliek 🫣 a teraz som trošku mimo aj keď dom si istá že ovulaciu bola neskôr, do toho som 1x potratila (ešte pred prvým tehu) takže v hlave mám všelijaké myšlienky
Pri 2 dnovom meskani videl v maternici 3mm dobku .
O 4 dní bol vak uz 10mm atď ....
Tak u mňa to bola určite neskoršia ovulaciu, v utorok hcg 580 dnes hcg bolo 1550😁 v pondelok kontrolné ale snad bude dobre 🙏

Môj lekár objednáva až okolo 7-8tt. Lebo presne tieto skoršie kontroly končia tým že nič nie je dokopy vidno a je len nervozita