Pozitívny test pred menštruáciou
Baby myslíte,že je to pozitívne? Alebo si mám odložiť nádeje do šuflíka?😒Mám dva dni pred MS ..test som si spravila včera lebo som stale mala zimnicu a bolo mi proste divne,nie tak ako bežne býva pred MS.Z prvého testu fotku nemám,čiarka bola badateľná iba voľnym okom na dennom svetle a dnes ráno takto.Mali ste to tak niektorá pred MS a boli ste tehu?Ďakujem za Vaše názory a skúsenosti o ktoré sa podelíte😀

@teduazemer Áno, je tam aj druhá. Uvidíš, čo z toho bude.
vyzera to nadejne, ale skus o tie dva dni
@zuzanockamt
@dzejsik Som zvedavá,snáď neostanem sklamaná🙂
Podľa mňa je to tam 😁
50:50
Tu odpoved nezistis, odpoved zistis ked test zopakujes po par dnoch
@teduazemer nevies ci takyto test nieco znamena? my to tiez nevieme. otestuj znovu, nic ine ti nezostava.
a najlepsie o tyzden, alebo aspon za nejakych 5dni, za 2 dni moze byt tak slaby posun, ze test o moc lepsi nebude a budes rovnako polemizovat ako dnes. o tyzden to uz bude jasne.
@teduazemer nevies ci takyto test nieco znamena? my to tiez nevieme. otestuj znovu, nic ine ti nezostava.
a najlepsie o tyzden, alebo aspon za nejakych 5dni, za 2 dni moze byt tak slaby posun, ze test o moc lepsi nebude a budes rovnako polemizovat ako dnes. o tyzden to uz bude jasne.
@majamat skôr mi išlo o skúsenosti.Či to nemal niekto podobne 🙂 Vďaka za odpoveď😊
@majamat skôr mi išlo o skúsenosti.Či to nemal niekto podobne 🙂 Vďaka za odpoveď😊
@teduazemer staci ppzriet dozadu. dennes u tu podobne testy.
navye su len 2 skusenosti a moznosti - takyto test mal kde kto a bud ta zienka bla tehu,a elbo nebola. to ti nic neoovie o tomc i tx tehu si,a lebo nie si.
@teduazemer moja sestra mala takto a tehotná nebola skúšal tu značku 3krat všetky pozitívne, kúpila iné značky a nič ani náznak druhej/
Držím palce nek silnejú.
@teduazemer Držím 🤞, aby to bolo ono. ❤️ Počkala by som pár dní a urobila si ho znova. Ak aj potom budú dve čiaročky, volajte na gyndu. Len tam Vám to budú vedieť potvrdiť naisto. 😊
Presne takto 2-3 dni pred menštruáciou. Čiarka potom silnela a beha mi tu po dome už ročná slečna 🙂 držím palce. Podľa mňa je to jednoznačne tam 🙂
@teduazemer Držím 🤞, aby to bolo ono. ❤️ Počkala by som pár dní a urobila si ho znova. Ak aj potom budú dve čiaročky, volajte na gyndu. Len tam Vám to budú vedieť potvrdiť naisto. 😊
@jankacl83 Vďaka🩷Ešte som stále v strese lebo Ms vychádza na zajtra😒
Presne takto 2-3 dni pred menštruáciou. Čiarka potom silnela a beha mi tu po dome už ročná slečna 🙂 držím palce. Podľa mňa je to jednoznačne tam 🙂
@javiemneviem Waau,tak toto mi dodalo riadnu nádej🩷Ďakujem za pozitivny komentár😍
@javiemneviem Waau,tak toto mi dodalo riadnu nádej🩷Ďakujem za pozitivny komentár😍
@teduazemer aj ja som taky mala, teraz som v 13tt. 🤍
@teduazemer aj ja som taky mala, teraz som v 13tt. 🤍
@mimi013 Gratulka😍
@teduazemer ja som mala takýto test možno kúsok silnejšiu čiarku z večerného mocu, na druhý deň z ranného negatívny. Ale drzim palce nech ti to vyjde
@teduazemer ja som mala takýto test možno kúsok silnejšiu čiarku z večerného mocu, na druhý deň z ranného negatívny. Ale drzim palce nech ti to vyjde
@matusa_153 Ja už nemám testy doma,zajtra pôjdem kúpiť😅Teda ak nepríde mrcha🫣 Takže si nakoniec nebola tehu?
@matusa_153 Ja už nemám testy doma,zajtra pôjdem kúpiť😅Teda ak nepríde mrcha🫣 Takže si nakoniec nebola tehu?
@teduazemer nie ja som nebola tehu, dosť má to sklamalo ďalšie ráno že bol test negatívny 😀
@teduazemer nie ja som nebola tehu, dosť má to sklamalo ďalšie ráno že bol test negatívny 😀
@matusa_153 Radšej ešte počkam s tym testovaním asi😃
@teduazemer však zajtra kúp test a na pozajtra urob. Daj vedieť
@teduazemer ale prvý krát v živote som mala na teste čiarku 😀 aj som sa potešila aj som sa bála že je falosna 😀falosna aj bola
Tie testy bývajú veľmi často falošne pozit. Toto boli moje falosne pozit.
@nev80 a tehotná si nebola? Tak toto sú riadne čiarky fakt… tu by som povedala že isto niesu falošne
Tie testy bývajú veľmi často falošne pozit. Toto boli moje falosne pozit.
@matusa_153
@nev80 Pravda! Ani ja niesom tehu..Dnes došla mrcha ale boľavá ako dávno nie💔😭
@nev80 a tehotná si nebola? Tak toto sú riadne čiarky fakt… tu by som povedala že isto niesu falošne
@matusa_153 veru nebola som tehotna
@matusa_153
@nev80 Pravda! Ani ja niesom tehu..Dnes došla mrcha ale boľavá ako dávno nie💔😭
@teduazemer to mi je luto
@matusa_153 teraz mam nove testy. Uvidím. Mam 5 dní do MS a takéto čiarky
Odporucam do buducna kupit testy Dr.max alebo Livsane. Mne tak ukazovali ako mas autorka na fotke 1-2 dni pred ms a vzdy som aj bola tehu, naopak ked som nebola vzdy boli jednoznacne negativne.

vyzera to nadejne, ale skus o tie dva dni