Prázdny gestačný vačok a stúpajúci ľudský choriový gonadotropín. Ako to skončí?

denulka85
29. mar 2013

Baby potrebovala by som radu som ivf ket a transfer som mala 9,2 stale mam prazdny gestacny vacok bez zltkoveho telesa a hcg mi rastie naposledy som mala 44 129 a v pondelok ma poslali do nemocnice na kyretaz ale primar mi spravil vysetrenia a poslal domov. vraj este pockame kym rastie hcg a nemam krce a nespinim a teraz ma kazdy treti den kontroluju utz a hcg. je tu niekto s podobnym pripadom ako ja a skoncilo to dobre?

jania023
29. mar 2013

Nie moja nic dobre ☹ Zvladnes to,ber to tak ze si otehotnela co je pozitivna sprava

hviezda21
29. mar 2013

Mam to za sebou posledne vianoce.skor ci neskor zacnes spinit podla mna. ja som citila ze je zle ale lekari kym nemaju 99%istotu ze tam moze byt plod pockaju,inak by to mohlo byt nedajboze klasif.ako potrat kt.oni vykonali a za to by si ich ty mohla zalovat a oni by mohli mat veeela problemov.pre nich si tehotna zena a budu robit vsetko preto aby zachr.male;kym im to nepotvrdia opakovane odbery alebo tvoj zdrav.stav.

cecil36
29. mar 2013

Uz si zalozila jednu temu o tom istom. Nik nema vestecku gulu, aby toto rozlustil (dalsia tema ti k tomu nepomoze).Dala som ti niekolko tipov a evidentne si ani jeden nezrealizovala. Naozaj neviem, co cakas 😒 To, ze u niekoho to dopadlo dobre alebo zle nemusi byt tvoj pripad.

sabina1975
29. mar 2013

Neviem aky je rozfiel medzi tehu po ivf ket ale ja som mala ovu 8.3 a teraz som 8+6 tt a babo ma 20mm na sone sa mrvilo tak si myslim ze by si uz tiez mala mat taky nalez .ja som o babo prisla v septemnri minuly rok v 6 tt vyzeralo vsetko O.K a v 10 tt sa zistilo ze uz 3 tyzdne nerastie nemala som ziadne bolesti ani spinenie a nevolnodti trvali stale vsetko vypadalo ako ukazkove tehu

brita
30. mar 2013

AHoj, hcg vylucuje placenta, nie plod. Bohuzial, ja tuto skusenost mam a neskoncilo to dobre. HCG rastlo a plod nikde. Vola sa to anembryomola. Skoncilo to reviziou. 😒 Zelam vela sil.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre