icon

Prázdny gestačný vak v 6. týždni + 5 dní

sisa3000
9. jan 2026

Ahojte, viem že podobných tém tu bolo veľa ale po dnešnom vyšetrení som zúfalá. Podľa MS som v 6+5 tt a lekár na vag. ultrazvuku stále videl prázdny gastacny vak, ktorý sa ale po minulom týždni zväčšil. Veľmi som sa zľakla. Nemám žiadne komplikácie, všetko prebieha v poriadku. Prosim, myslite, ze tam je ešte nádej? Doktor mi zatiaľ nebral ani krv ani iné vyšetrenie. Na kontrolu idem presne o týždeň.

rachel36a
9. jan 2026

@sisa3000 ak si mala posinutu ovulaciu tak nádej je...ale taktiež môže ísť o anembryomolu...to uvidíš až na ďalšej kontrole...lebo ak si ozaj 6+4 tak uz musí byť vidno fetalne štruktúry prinajmenšom...pri lepšom sone aj akciu srdiečka..

summer138
9. jan 2026

@sisa3000 môj prázdny gestacny vak má 4,5 roka. 3x usg potvrdená anembryomolla v 7-8týždni. Tí idioti popradskí ma nechali ísť až na kyretaz - vypísaný papier. Mimochodom exprimár, ktorí má 20 ročnú prax neurobil vaginálne usg ale cez brucho.

sisa3000
autor
9. jan 2026
@summer138

@sisa3000 môj prázdny gestacny vak má 4,5 roka. 3x usg potvrdená anembryomolla v 7-8týždni. Tí idioti popradskí ma nechali ísť až na kyretaz - vypísaný papier. Mimochodom exprimár, ktorí má 20 ročnú prax neurobil vaginálne usg ale cez brucho.

@summer138 Ahoj, zhodou okolností som tiež z Popradu. Lekár nadšený nebol, povedal že začiatky často nedopadnú dobre, že taky je život. Mam pocit ze ma na to chcel pripraviť, hoci z toho čo som uz čítala si myslím, že nádej by tam mohla byť. Som rada, že u teba to dopadlo dobre aj napriek tejto skúsenosti. Ostáva mi len veriť.

simca115
9. jan 2026
@summer138

@summer138 ty kokso a kedy na to prišli že to neni anembryola ?

domka222
9. jan 2026

Ak si bola pred týždňom a už bol vak a teraz zase len vak, tak tiež to nevidím dobre. Ale múdrejšia budeš o týždeň.

summer138
Včera o 12:10
@simca115

@summer138 ty kokso a kedy na to prišli že to neni anembryola ?

@simca115 usg pred kyretazou

summer138
Včera o 12:12
@sisa3000

@summer138 Ahoj, zhodou okolností som tiež z Popradu. Lekár nadšený nebol, povedal že začiatky často nedopadnú dobre, že taky je život. Mam pocit ze ma na to chcel pripraviť, hoci z toho čo som uz čítala si myslím, že nádej by tam mohla byť. Som rada, že u teba to dopadlo dobre aj napriek tejto skúsenosti. Ostáva mi len veriť.

@sisa3000 držím veľmi palce. Mne usg vaginálne neurobili, preto sa to stalo. 3x a vždy cez brucho. Blbci proste.

lisymbia
Včera o 12:25

Ja som bola tuším 6+3 alebo 6+4 keď som mala prázdny vak, aj ho merali mal tuším 25 mm. Dopadlo to dobre 😊 nádej je vždy, držím palce 🥰