icon

Prechladnutie ako príznak tehu

29. okt 2022

Ahojte docitala som sa aj ze prechladnutie moze byt priznak tehotenstva. Mali ste to niektora?

lienka175
29. okt 2022

o všelijakých príznakoch som počula, ale toto teda ešte nie... učím na strednej škole a to by som mala tehotnú polovicu každej triedy v tomto počasí 🙂

amonet
29. okt 2022

neide o klasicke prechladnutie ale tehotensku nadchu sposobenu hormonami ja som to mala prve tri mesiace hrozne ale nebol to prvy priznak, len jeden z dalsich ked stupalo hcg

sense
29. okt 2022

Áno ale ak je to z tehu tak aj test bude už pozitívny

domka222
29. okt 2022

Ako tak čítam, tak za chvíľu bude aj dýchanie príznak 🤦‍♀️

amonet
29. okt 2022

@domka222 nuz niekto grca niekto ma sopel🤷‍♀️ ja som mala tri mesiace upchate dutiny a nic nezaberalo, a negrcala som

stanulienkat
29. okt 2022

🙄🤔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ja som počula, že keď má niekto triesku z dreva v prste, aj to je príznak tehotenstva.

domka222
29. okt 2022

@amonet veď dobre, aj ja som jeden čas v tehotenstve mala upchaté dutiny (tehotenskú nádchu),ale hľadať už pomaly za všetkým tehotenstvo

flora2511
29. okt 2022

Podľa toho čo myslíš ako prechladnutie. Zvýšená teplota je bežná, aj zimnica, aj potenie sa aj návaly tepla, bolesti hlavy a kĺbov v bedrovej a krízovej oblasti. Časté bývajú na začiatku infekcie močových ciest. Niekomu ta hormonálna zmena tak zatočí s imunitou, že hneď nachytá chrípku, alebo iný vírus. A potom áno, môže prísť aj tehotenská nádcha. 🙂

sudocek
29. okt 2022

Ja keď som zistila že som tehotná tak som akurát v ten deň mala začať brat antibiotika. Ale samozrejme že som ich už nezačala brať.

svetlonos
29. okt 2022

Ahoj, ano tiez som to mala.

monalisa1111
29. okt 2022

Áno, tiež som to mala tak, hneď na začiatku tehotenstva

nelca0510
29. okt 2022

Si prechladnutia,možno aj tehotná - to sa ale dozvies z testu.

bejka90
29. okt 2022

Ja som bola prechladnuta tak asi v 5-6 tyzdni... mne mama vravela hned ze sa ma chcela opytat ci biesom tehotna lebo ona tiwz kazde tehotenstvo bola na zaciatku prechladnuta... akzoe priznak to nieje ale oslabena imunita a v tomto pcpasi sa hned vsetko nalepi potom rychlejsie

beata_k
29. okt 2022

Prechladnutie nie, ale existuje tehotenska nadcha. No neviem, ci nastupuje hned od pocatia.

thoughtfulweirdo
29. okt 2022

Ja som sa pri druhom cítila na začiatku ako pri chrípke, akoby som mala teplotu, ale bez teploty 😄 bolela ma hlava, svaly, kĺby, oči, opakovalo sa to v určitých intervaloch celý prvý trimester. Ale teda to bolo až po pozitívnom teste.

masinka
29. okt 2022

Tak ja som prve tehotenstvo liecila teplym cajom 😀 Mala som pocit ze na mna lezie chripka a behala som castejsie cikat. Az na dalsi den mi napadlo urobit si test a boli tam dve kolajnice.

petamich
29. okt 2022

@lienka175 😂😂