Prechladnutie ako príznak tehu
Ahojte docitala som sa aj ze prechladnutie moze byt priznak tehotenstva. Mali ste to niektora?
neide o klasicke prechladnutie ale tehotensku nadchu sposobenu hormonami ja som to mala prve tri mesiace hrozne ale nebol to prvy priznak, len jeden z dalsich ked stupalo hcg
Áno ale ak je to z tehu tak aj test bude už pozitívny
Ako tak čítam, tak za chvíľu bude aj dýchanie príznak 🤦♀️
🙄🤔🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ja som počula, že keď má niekto triesku z dreva v prste, aj to je príznak tehotenstva.
Podľa toho čo myslíš ako prechladnutie. Zvýšená teplota je bežná, aj zimnica, aj potenie sa aj návaly tepla, bolesti hlavy a kĺbov v bedrovej a krízovej oblasti. Časté bývajú na začiatku infekcie močových ciest. Niekomu ta hormonálna zmena tak zatočí s imunitou, že hneď nachytá chrípku, alebo iný vírus. A potom áno, môže prísť aj tehotenská nádcha. 🙂
Ja keď som zistila že som tehotná tak som akurát v ten deň mala začať brat antibiotika. Ale samozrejme že som ich už nezačala brať.
Ahoj, ano tiez som to mala.
Áno, tiež som to mala tak, hneď na začiatku tehotenstva
Si prechladnutia,možno aj tehotná - to sa ale dozvies z testu.
Ja som bola prechladnuta tak asi v 5-6 tyzdni... mne mama vravela hned ze sa ma chcela opytat ci biesom tehotna lebo ona tiwz kazde tehotenstvo bola na zaciatku prechladnuta... akzoe priznak to nieje ale oslabena imunita a v tomto pcpasi sa hned vsetko nalepi potom rychlejsie
Prechladnutie nie, ale existuje tehotenska nadcha. No neviem, ci nastupuje hned od pocatia.
Ja som sa pri druhom cítila na začiatku ako pri chrípke, akoby som mala teplotu, ale bez teploty 😄 bolela ma hlava, svaly, kĺby, oči, opakovalo sa to v určitých intervaloch celý prvý trimester. Ale teda to bolo až po pozitívnom teste.
Tak ja som prve tehotenstvo liecila teplym cajom 😀 Mala som pocit ze na mna lezie chripka a behala som castejsie cikat. Az na dalsi den mi napadlo urobit si test a boli tam dve kolajnice.

o všelijakých príznakoch som počula, ale toto teda ešte nie... učím na strednej škole a to by som mala tehotnú polovicu každej triedy v tomto počasí 🙂