Je to príznak tehotenstva?

29. jún 2023

Ahoj všetci, s priateľom sa snažime o dieťatko a zhruba 2-3 týždne od možného oplnodnenia pociťujem nonstop v podbrušku divný pocit, ktory ani neviem opisať. Taký permanentny tlak v podbrušku alebo také jemné krče, ktoré inak zvyknem cítiť napriklad pri prechladnuti a do toho pociťujem dost neprijemne bolesti krížov. Mala to niektora z vas?
Som nohami pri zemi a nesnažim sa vytvoriť si iluzie, že to príde tak hneď a preto ani vobec netušim, či môžem byť tehotná a pociťovať príznaky takto skoro, ale tak skúsim sa opýtať vás. 😃 Možno sa z toho vykľuje len prechladnutie, ktovie.
Ďakujem.

pribinak
29. jún 2023

Veď si urob test

cookie29
29. jún 2023

jediny realny priznak tehotenstva je pozitivny HCG test. Vsetko ostatne moze byt PMS, stres, infekcia, choroba.... mimochodom 2-3 tyzdne od mozneho oplodnenia by Ti teda mal bud prist alebo meskat menzes... takze ak meska urob test

danielinda
29. jún 2023

2 az 3 tyzdne od mozneho oplodnenia by si uz mala pozitivny test, alebo dokonca meskajucu ms... 😉 testovala si? Kydy mas mat ms?

zenulkaaa
29. jún 2023

Ja neviem - na priznaky by som sa v zaciatkoch nikdy takto nespoliehala. To Ti tu bohuzial nikto nepovie, mozno je to u teba priznak, mozno nie. U 100zien to mohol byt priznak, u 100 nie.
Prve co treba robit je test a potom sledovat priznaky…

obleckodogymu
29. jún 2023

Môžeš to cítiť takto skoro, ja som ihneď vedela že sa niečo deje a keď som si robila test, už som na 90% vedela že bude pozitívny 😊

cookie29
29. jún 2023

@obleckodogymu prepac takto skoro? Ovulacia zvycajne prebieha 2 tyzdne pred koncom cyklu, cize bud jej ma prist menzes dnes alebo dokonca uz tyzden meska...

sajmonka_1216
29. jún 2023

môže to byť aj prichádzajúca ms, alebo sa príliš sleduješ a všetko pripisuješ tehotenstu

lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre