icon

Prečo ľudia zverejňujú fotky tehotenských testov?

27. jan 2024

Ani ja som tomu nemohla uverit 1x, ale ani by ma nenapadlo fotit to na net a pytat sa ostatnych ci to tam vidia, kristusat. Uz mi to lezie na nervy.

Strana
z2
autor
27. jan 2024

@hederamonstera kto..ja?? Odpovedala, ved citaj vyssie...

autor
27. jan 2024

@lavender94 uplne s tebou suhlasim. Vystihla si to.

autor
27. jan 2024

@ivik4 Ved prave preto tu chodim,ze je to stranka o tehotenstve a detoch. Clovek tu ziska cenne rady a aj zaujimave infosky. Ale chyba je tu strkat tehotenske testy. Bud tam ciarka je alebo nie je. Nic medzitym neexistuje.

autor
27. jan 2024

@deti95060810 asi preto,co som pisala vyssie. Je to blbost sa nad tym zamyslat a rozculovat sa, ale mna to fakt hneva,ze to clovek nevie sam normalne vyhodnotit. Taku banalnu vec. Ja som prvy test kupila tiez takyto papierovy ci tycinkovy alebo ako sa nazyva a ked ma to prekvapilo,ze som ozaj v tom,tak som si kupila na potvrdenie druhy test, kde sa brala krv a bolo poriesene. Preto mi pride zbytocne toto fotit a pytat sa inych na nazor. Ale zas aj toto m9je rozculovanie je zbytocne.🤐

autor
27. jan 2024

@cimage No,asi je lepsie niektore temy odignorovat.

mici88
28. jan 2024

A prečo si potom na MK a načo to čítaš? Ja to tu tiež nepotrebujem pridávať,ale načo sa rozčuľuješ. Keď mňa niečo na internete takto jeduje tak sa tomu snažím vyvarovať a nevšímať si.

Strana
z2