icon

Prečo namiesto menštruácie špiním a test je negatívny?

laura1009
14. máj 2026

Ahojte, môj cyklus bol celkom ukážkový 25-max.26dni. Dnes je to 30 deň a už 4 dni špinim namiesto menštruácie (hnedé až ružové slabunke niečo, inak cely deň pomaly priesvitny výtok). Posielam aj foto testu. Chcem sa opýtať nie len na možné tehotenstvo ale aj na komplikácie či to neni skôr nejaký gynekologicky problém. Vďaka

Prečo namiesto menštruácie špiním a test je negatívny?
denisa_deniska
14. máj 2026

@laura1009 tak ono aj takýto cyklus môžeš mať, poprípade sa ti len rozbieha špinením, trošku hormonálna nerovnováha tento mesiac, hocičo, nižší progesterón, neznepokojovala by som sa. Test by ale tehotenstvo už ukázal pravdepodobne

kessica87
14. máj 2026

@laura1009 Možno si mala tento cyklus anovulačný. Vtedy býva špinenie, namiesto menštruácie.

laura1009
autor
14. máj 2026
@kessica87

@laura1009 Možno si mala tento cyklus anovulačný. Vtedy býva špinenie, namiesto menštruácie.

@kessica87 Ach jaj, takze radšej volat doktorke

denisa_deniska
15. máj 2026
@laura1009

@laura1009 anovulačný cyklus máva zdravá žena v priemere raz do roka, to nie je vôbec problém, úplne by som s tým asi neutekala k dr, ale samozrejme, je to na tebe 🙂

kikulienkadd
15. máj 2026

Ahoj,môže to byť aj uhniezďovanie oplodneného vajíčka po posunutej ovulácii. Raz sa mi to stalo... Držím palce!

kessica87
15. máj 2026
@laura1009

@laura1009 anovulačný cyklus nieje nič neobvyklé. Ženy to mávajú. Ja som mala tento rok v januári a po 5 daňovom špinení už prišla normálne ovulácia a potom aj klasická MS 🙂