icon

Prečo niektorí ľudia vidia "nič" na pozitívnom teste?

21. dec 2023

čaute. hocikto da foto pozitivneho testu s normalne do oci bijucou 2. čiarkou a vzdy sa v komentoch najde adeptka ktora velkodusne napise "nič" alebo "negativne" i ked 10 ludi zagratuluje , jedna z nich to musi napisat aby sa lepsie citila asi. frustracia na plnej ciare, ale ze co z toho má to fakt neviem.

Strana
z2
bejbs123
26. dec 2023

@any_soj ja som presne z tych,ktore casto ziadne ciarky nevidia,resp. nevidim vyznam v tom povazovat za pozitivny vysledok takmer neviditelnu ciarku,ktora este tehotenstvo neznamena a zrak mam teda naozaj dobry a aj farbocit 😉

emma2782
26. dec 2023

@isis234 tehotná som bola 😊

any_soj
26. dec 2023

@bejbs123 ale to je úplne iná vec, keď takú čiarku vidíš, ale nepovažuješ za tehotenstvo 🙂 ja hovorím o tých, ktoré ju reálne nevidia, hoci tam je.

bejbs123
26. dec 2023

@any_soj pisem,ze nevidim,castokrat su to len akesi rozpite machule, kanaliky alebo na milionkrat upravena fotka,aby tam nieco vobec bolo vidiet a este zeny napisu,ze sa to neda dobre odfotit,skratka netreba to za mna hrotit,treba vydrzat par dni,ked je vysledok jasny a nie je vobec potrebne lovenie duchov,ved ked je zena tehotna ten vysledok bude pozitivny

iwesska
26. dec 2023

Uhol pohladu...ja zas vnimam ako provokaciu,ked sem da niekto test s jasnymi // a otazku "vidite tam nieco"? Neviem,ale ked chcem oznamit,ze som tehotna,da sa to aj normalne inteligentne,nie tymto trapnym "akoze ma odhalia" sposobom🙈 Preto sa necudujem tym ironickym komentarom,ze tam nic nie je.

jamabe
26. dec 2023

@any_soj mne vysla 0 😁 A k ciarkam sa nevyjadrujem. Ked sme skusali, urobila som si az 1 test, po meskani a boli tam už riadne kolajnice..

Strana
z2