Prečo niektorí ľudia vidia "nič" na pozitívnom teste?
čaute. hocikto da foto pozitivneho testu s normalne do oci bijucou 2. čiarkou a vzdy sa v komentoch najde adeptka ktora velkodusne napise "nič" alebo "negativne" i ked 10 ludi zagratuluje , jedna z nich to musi napisat aby sa lepsie citila asi. frustracia na plnej ciare, ale ze co z toho má to fakt neviem.
@any_soj pisem,ze nevidim,castokrat su to len akesi rozpite machule, kanaliky alebo na milionkrat upravena fotka,aby tam nieco vobec bolo vidiet a este zeny napisu,ze sa to neda dobre odfotit,skratka netreba to za mna hrotit,treba vydrzat par dni,ked je vysledok jasny a nie je vobec potrebne lovenie duchov,ved ked je zena tehotna ten vysledok bude pozitivny
Uhol pohladu...ja zas vnimam ako provokaciu,ked sem da niekto test s jasnymi // a otazku "vidite tam nieco"? Neviem,ale ked chcem oznamit,ze som tehotna,da sa to aj normalne inteligentne,nie tymto trapnym "akoze ma odhalia" sposobom🙈 Preto sa necudujem tym ironickym komentarom,ze tam nic nie je.

@any_soj ja som presne z tych,ktore casto ziadne ciarky nevidia,resp. nevidim vyznam v tom povazovat za pozitivny vysledok takmer neviditelnu ciarku,ktora este tehotenstvo neznamena a zrak mam teda naozaj dobry a aj farbocit 😉