Prečo sa mi zväčšili prsia?
Baby nechapem z akého dôvodu sa mi zve (pr**) ty vole nechápem. A pociťujem ( alebo to ma byt tak ) keď pijem vodu ako by sa plnili ? Neviem a nechapem tomu. Mala ste už nejaké baba podobné niečo?! Ďakujem
Že ťava🤣 veď písala, že je z toho somár 😃
Taku hydrauliku by chcelo vela zien. Ze sa napiju vody a hydraulicky sa im zvacsia prsia. Plasticki chirurgove be nemeli co zrat. 🙂
@veronikaszabova nie práveže nie bola som na prerušený v marci . Čiže nie . Skôr obava.. Ale aha ja sa smejem tiež na tom nedokážem vysvetliť prečo mi narástli prsia a čakala som že aspoň niekto mal s tym skúsenosti ale asi nie . Žiaľ
@lalenka33 ona tu tusim kazdy mesiac dava fotky testov,ci tam niekto nieco vidi (naposledy dneska).... Tiez som nepochopila, co tym sleduje
@veronikaszabova naposledy so. Sem.nieco dala bolo dnes ! A nie mesiac ak nevydis nevieš. Nemáš prehľad
@veronikaszabova a to je pred mesiacom ?! Hm
@gabulka19 ja som napisala, ze "skoro kazdy mesiac sem davas fotky testov"
Nauc sa citat
A este kopu dalsich diskusii si zalozila s testami...
@veronikaszabova každý mesiac . Je tam písané ale neriešim 🙂 a každý má svoj názor 🤗
@gabulka19 🤦🤦

@mandzula tak ja nepotrebujem, aby sa mi este viac zvacsili. Pre mna su az az 😅 ale chapem tie co by chceli. 🙂