Predmenštruačný syndróm a možné tehotenstvo

babulkovo
4. apr 2014

Ahojte, s mužom sa snažíme o dieťatko a došlo k takej zaujímavej situácii. Moje príznaky keď mám dostať krámy sú vždy rovnaké. Nadránom vždy pocítim nesmiernu bolesť a krče v bruchu (až takú že bežím po ibalgín a vyhrievaciu deku) a skrúcam sa v posteli od bolesti, kym to neprejde. Potom vstanem a na wc si potvrdím, že naozaj prišla. Dnes ten istý scénar s tým, že už je večer a mrcha nikde. Už týždžeň vkuse ma bolia prsia (mávala som to aj predtým, ale nie som si istá, či tak dlho) a tie prsia cítim stále. Optická zmena však žiadna. Takže dilema, PMS alebo sa konečne zadarilo? Máte niekto podobnú skúsenosť?

veverka24
4. apr 2014

@babulkovo prajem ti to, ale nase telo je nevyspytaelne🙂
Ja uz som mala tolko falosnych " tehotenstiev"- od nevolnosti, stacilo ki precitat priznak a uz som ho mala🙂
Teraz mam tiez specificke- vzdy ma bolia prsia zhruba od polky cyklu a tento mesiac nic a to uz mam dostat o 4 dni..

jellinga
5. apr 2014

@babulkovo Ahoj, mna tiez pred mrchou pobolievaju prsia, niekedy 1-2 tyzdne pred inokedy vobec , tak u mna je tazko rozpoznat ci mozem byt tehu alebo nie, nakolko sa tiez snazime o dieta. Teraz ma prist mrcha v stredu, aj ked dufam, ze nepride, ale necitim sa, ze by som mala byt tehotna, zevraj to zeny vycitia, tak neviem ci je to tak u kazdej. 🙂 Tak dufam, ze sa nam to co najskor podari a budeme vediet, ze sa zadarilo a budeme mat //. Tak drzim palce, aby mrcha neprisla. 😵 A test si si nerobila?

babulkovo
autor
5. apr 2014

@jellinga nechcem si robiť zbytočné nádeje, v minulosti som už mala toľko priznakov a minula som niekolko testov a nič. povedala som si, ze to nebudem uz takto riesit. pekne si pockam, az mi ta mrcha bude pekne dlho meskat a potom uvidim 🙂

dada87
5. apr 2014

@veverka24 presne toto mam aj ja mne ma prist za 5 dni a prsia nebolia nic ako keby nemala prist no uvidime 🙂

majka_3
5. apr 2014

Co tak naozaj ten test??? tam nejde o nadeje..ale my ti nic novee nepovieme....iba ze moozes byt tehu aale aj nemusiiis....
cize od nas sa nic nedozvies..sprav test..ak mas teraz doma mozes aj hned lebo podstate mrcha uz meska....

drobec1990
5. apr 2014

@babulkovo ahoj, ja mam dostat az 8meho...ale sme na tom podobne 😀 ja mam pre istotu dnes cely den bolesti, ako keby som mala ms, ale ms to nie je....taketo bolesti mavam vzdy len vtedy, ked uz dojde....tak tiez neviem....necitala som celu diskusiu...testovala si uz? ci nie?

chevalbleu
5. apr 2014

Ahojte, my sa snazime 6. mesiac. Odkedy mi pamat siaha mavam 7-9 dni pred M bolestive prsia, teraz mam dostat M o 3 dni a nic - ani tuk. Listovala som na roznych forach a absencia priznakov moze znamenat mozne tehotenstvo, ale tiez anovulacny cyklus :( Pravda je, ze bazalne teploty mam tento cyklus trochu divoke, ale aj tak si myslim, ze O prebehla... No zostava len cakat. Nech sa dari vsetkym snazilkam!

11miska07
7. apr 2014

presne tak sa cítim aj ja. Snažíme sa, MS mám dostať 10.4 a vôbec neviem, či môžem byť (pevne verím, že áno) a želám to aj ostatným. Už sa mala po minulé mesiace tolko príznakov, že až. Tak čakám, iné mi neostáva

chevalbleu
14. apr 2014

Nieco nove, dorazila MS? Mne zatial nie, ale test pred 2 dnami stale negativny. Dam tomu este par dni a uvidim.

christin3
15. apr 2014

Ahojte dievčatá. S partnerom sme mali nechránený styk niekoľkokrát. Zajtra mám dostať MS, ale včera som začala špiniť hnedkavý výtok veľmi slabý, skoro nič. Bola som v tom, že sa mi rozbieha mrška. Dnes je tomu druhý deň a na nohavičkách tmavohnedý výtok, ale veľmi málo s trochou krvi. Mám 28 rokov a nikdy sa mi to ešte nestalo. Pocitovo sa cítim niečo ako pred MS. Prsia mám napnuté a pobolieva ma trochu v podbrušku.
Myslíte, že môže ísť o možné tehotenstvo?

Ďakujem

chevalbleu
7. máj 2014

Podla mna moze, aj nemusi. Niekomu sa to stalo namiesto MS, ale napr. mne sa to stava uz 2 roky pred kazdou MS par dni. A tiez to raz zacalo 1. krat. Spravila si si test?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre