Predpoveď cigánky o tehotenstve
Ahojte, stalo sa Vam uz niekedy zeby sa pri Vas ciganka len tak zastavila a povedala Vam ze ste akasi ina a ze ci nieste nahodou tehotna? Ja som jej to hned vyvratila ze nie a ona sa na mna pochybovacne pozrela ze ci som si naozaj ista a vravela to uplne s istotou. S priatelom planujeme spolocnu buducnost aj deti, ale nie hned a spime spolu bez ochrany, takze sanca by tam aj bola. Ta ciganka je moja klientka, stretavam sa s nou v praci takmer kazdy tyzden uz vyse roka ale toto mi povedala az dnes. Test je negativny, ale este by bolo skoro robit zavery, pretoze to sa ukaze najskor po 10 dnoch... Som z toho uplne mimo.
@tykat však takí sú aj lekári....
zmýlia sa v diagnóze - povedia buďte rada že sme nemali pravdu , a keď diagn. vyjde -však sme Vám vraveli že to tak bude.....
@deti95060810 klasika :D
No mne sa vidi ze ty by si aj chcela 😊 no takych mudrych ciganok je vsade jak maku neboj nevie to a ani ti nevycaruje babo
@vanesanova mas pravdu... velmi rada by som mala miminko 🙂 s priatelom planujeme svadbu ale tak mrzelo by ma to keby sa to vsetko muselo urychlit :/ to je to jedine... a najma ja zijem mimo svk a priatel je pracovne aj mimo svk aj mimo mna takze by to bolo komplikovane...ale takto na dialku sme len do casu takze nic strasne 🙂
@petuss204 nic neplanuj zivot sa neplanuje zivot sa zije....co clovek mieni pan boh meni.
@petuss204
Mne to sice nepovedala ciganka, ale bola som v 7.tt, ked mi to povedal kolega z prace, mlady chalan, cerstvo po VS. Naozaj na mne este nic nebolo vidiet, nevsimla si to ziadna zena v mojom okoli, tajili sme to az do 12.tt. Ale on mi vtedy povedal, ze uz ked ma videl pred dvoma tyzdnami, ze som mala ine oci (to som este ani sama nevedela, ze som tehu). Takze podla mna ano, niektori ludia to vidia. Ale asi su len vsimnavi.
@lindusss2016 zaujimave ze tentokrat to bol chlapec 🙂 ja mam okolo seba kopec kamosiek tehotnych a aj ked maju bruska a pribrali tak vobec nemam pocit ze su ine alebo maju inaksie.oci :D
@petuss204
No prave aj mna to dost zarazilo, ze to bol mlady chalan, ktory este ani nemal nejaky vazny vztah, neriesil rodinu. A ja by som teda od chlapa necakala ani to, ze si vsimne, ze pridem zo dna na den so zelenymi vlasmi. A on ma vtedy zbadal a hned v prvej sekunde povedal, ze som ina a okamzite to vedel.
@moonlight1210 a ako to dopadlo? Dala si jej dake euro? ;)
@lindusss2016 zaujimave 🙂 a aj ste miminko planovali ? Toto ze to nebol pre teba taky sok kedze si uz o tom vedela 🙂 mne to ta baba povedala pred mojimi kolegyniami, takze nic prijemne
@petuss204
Tak bolo to uz rok po svadbe a nebranili sme sa. Mozno na mne videl tu natesenost 🙂
toto konkretne sa mi nikdy nestalo ale uz ma viackrat takto nejaka zastavila ci nechcem vyvestit ale zakazdym som odmietla. mozno to teraz najblizsie vyskusam

stalo sa mi to, ze som vosla do butiku a predavacka mi hovori ze tehotenske oblecenie je tam a tam a ja jej ze nie som tehotna, len tucna 😀
A ona mi na to ze ale ano si tehotna, len to este mozno nevies. A ja jej ze vylucene, na to som uz stara. No a vysledok mi tu beha po detskej izbicke.
Este tolko dolozim ze na ziadne vestenia sice nejako neverim, ale kamoske take veci vyvestili co bolo uplne nepravdepodobne a veru stalo sa do bodky, az mam z toho husiu kozu.
@ukulela to zas ja akné som mala iba počas tehotenstva 😂 také som hádam ani počas puberty nemala.
Ale možno z inej kategórie, moja sestra robí na psychiatrii, začiatky mala takto ťažké, priniesli im jedného pacienta, ktorý určite nebol "čistý", že výrazne prenikavé modré oči, a začal sestru preklínať, a modliť sa, a furt Otče náš..., a preklínam ťa..No sestre nebolo všetko jedno, že keď sa tam prežehnával stále, že nejde o to, že tomu veríš ale ten blbý pocit skôr 😂 😂
@lindusss2016 u mna to bola segra. Boli sme u priatela doma a so segrou sme sa videli po tyzdni a ona hned ze inak vyzeram ze ci som tehotna? Doma som hned robila test a ten negativny tak som ju vysmiala. Po dalsom tyzdni ked mi zacali rast prsia a menses meskal dva tyzdne, som si nasla test s dvomi ciarkami 🙂
@zlotazla
Sestra ta ale dokonale pozna, tak je asi vsimava, lebo podla mna tie zmeny nevidi kazdy. Ale tento moj kolega ma vtedy videl dokopy stvrtykrat v zivote bez prehanania 😀
Baby, takze bol to iba plany poplach 🙂
@petuss204 "takým" cigankam sa radšej vyhýbaj, nepozeraj im do očí ak netreba, a nenápadne a nekonfliktne sa ich zbav 😉 (Myslím tým takým "čarodejniciam", nič proti rómom. V podstate môžeš stretnúť aj "gádžovku" s podobným zameraním 🙂
Inak ma pobavilo " plánujeme dieťa, ale nie teraz... Spíme spolu bez ochrany..." Tomu hovorím plánovanie 😉
Zienky, aj mne jedna ciganka na ulici povedala: stane sa velka vec vo vasej rodine. Budete mat dietatko. A veru do roka som otehotnela, ale vestit som si nedala, kedze takymto veciam neverim. Ale zrovna v tomto pripade sa trafila.

@petuss204 ...ona to nevie...len skusa...ked nebudes tehotna tak nic...a ak budes tak ti povie "no vidite ja som to VEDELA"...klasika 😉