Prerušovaný sex
Ahoj... 🙂
Ani by som nechcela vedieť či som tehotná, ale skôr či je možné že: Mali sme sex (bez ochrany už asi 4. mesiac, prerušovaný - stále ho predtým vytiahne)... A pred týždňom si to nejako zle načasoval, keď cítil, že "Už" vybral a nič neprišlo a tak sme pokračovali... Trvalo ale večnosť, kým zase bolo "Už"... Mohlo niečo uniknúť, keď už skoro "bol" prvý krát??
Ahoj lolucka, podla mna pravdepodobnost, ze by si otehotnela nie je. skor by to musel byt zazrak. aspon ja zo svojich skusenosti tak usudzujem.
počkaj pozriem do vešteckej gule 😝
neslo by o zazrak,je to dost mozne,mas to 50:50 ale predpokladam ze si uvedomujete,teda mali by ste si uvedomit ze pri takomto sexe mozte byt o 9 mesiacov traja.
@lolucka12 skor si myslim ze z toho by si nemala byt tehotna... 🙂
@lolucka12 kolko mas rokov?
bozickuuuu, cerstva registracia, pridany akurat jeden prispevok - teda tento uzasny.. 😀 by som len chcela vediet, kolko mas rokov.. ano, mohlo sa stat...ale ak dieta neplanujem, tak sa chranim, aspon sa nebudes musiet taketo veci potom na MK pytat a bat sa... 😉
@lolucka12 stačí jedna kvapka a nemusí to byť práve tá "koncová" 😉
Ak dieta nechcete, urcite si v tom 😀 Tak to zial v zivote chodi, pary, ktore babo nechcu otehotneju a tie, ktore po nom tuzia sa ho dockaju az po dlhej dobe 😒
Ja sa nebojím a nepotrebujem sa chrániť 🙂 Nikdy sa mi predtým také nestalo, preto ma to zaujíma... Ďakujem za názory... 😉
ja mám z takéhoto "dávania si pozor pri ktorom určite nič neušlo" 1,5 ročnú dcéru 😀
Moji rodicia si presne tak isto davali pozor a narodila som sa ja 😀
My dva a pol roka a zatial ok 🙂
Ano, baby co pisu, ze mozes byt maju pravdu, ja z takehoto zazitku: vyberania von 🙂 porodim dufam ze stastlivo nasu krasnu princeznicku. My sme si davali pozor , ako ty, ale s tym, ze ak sa stane tak nevadi 🙂
Dufam, ze ak nahodou si, tak ta to potesi, ale zas nieje to velka pravdepodobnost, my sme si tak davali pozor asi cca 4 roky, a az teraz 🙂
@lulu_lu tak to ste pekne vydrzali u nas do 2rokov presne na den sme boli stastny rodicia zacali sme chodit spolu 29.11.2000 a babatko sa narodilo 29.11.2002 tiez z takehoto davania si pozor 😀
ahoj ja s mojim manzelom tak spavame uz dlho vlastne od porodu a nic celych 7 mesiacov sa nestalo :D a ani pred pocatim drobca sa nam nic take neprihodilo kedze mali bol planovany :D
Chcela by som vidieť muža, ktorému "Trvalo ale večnosť, kým zase bolo "Už""! 🙂 Či už je prerušovaný sex účinná antikoncepcia, asi záleží od toho, akého supermana máte doma. My takto fičíme 10 rokov. Niet inej možnosti: z beťárgumy chytám svrbivku; a že by som pri každej tabletke rozmýšľala, či dnes niečo bude, alebo nebude - tak to nie je pre mňa. Tak isto, ako mať niečo na koži, či pod kožou, či v sebe... Mimochodom, otehotnela som 2x na prvé "Už", ktoré bolo DNU. 😉
My sme dávali pozor tiež tak isto a máme dvojmesačného synka :P ale my sme sa tomu nebránili, ešte v lete priateľ navrhoval bábo, ale potom sme usúdili, že ešte počkáme, lebo nemali sme také silné zázemie pre bábo, veľa vecí ešte bolo treba doriešiť. Nakoniec som aj tak o mesiac otehotnela a teraz sa strašne tešíme malému.
Kamarátka mala priateľa, ktorý si dával sakramensky pozor, keďže kočka mala vtedy len 15, a nakoniec skončila na potrate.. Na takéto viem si dať pozor neverím..
ano mohla si otehotniet ak bol dobry hlien na krcku staci dotyk pohlavnych organov, ak su tam spermije
ahoj, ak chces mat babatko prerusovany sex je super napad 🙂
Ahoj chcem sa spýtať ak sa muž viac krát po sebe vzruší a následne klesne kvôli (deťom....)že musí prestať a asi tak aj tri krát a potom sa milujeme ale nespraví sa do mňa =obsahujú tie kvapôčky lásky nejaké spermie?Myslím tým ako sa vzruší a následne musí prestať a potom dôjde k styku či sa tým vzrušením nejak dostanú do trubice spermie a ja by som mohla otehotnieť (miminku sa nebránim) BT si meriam asi týždeň a stále je vyššia ako 37C,a zajtra by som mala dostať MS neviem či som mala plodné dní ale MS som mala 18.3=23.3,ale ciklus mám nepravidelný väššinou tých 17=a málo kedy 22 dní a krčok mám stále tvrdý a dole a všetky príznaky tehotnosti dakujem
zdravim babulky, mame tiez s priatelom prerusovany pohlavny styk 🙂
polsedna ms mi meskala tyzden ale dostala som ju .... teraz mam 8 dni pred dalsou ms ale citim sa nejak cudne uz par dni .... napr. som mala rano bolesti hlavy a bolesti krizov pred par dnami ... chodim castejsie cikat ako obvykle , vcera som mala hrozne krce, mam pocit ze sa mi zvacsili prsia ale nebolia ma a dnes mam na dotyk citlive brusko ... myslite si ze mozem byt tehu? 🙂

@lolucka12 ano mohlo 😀