icon

Prerušovaný styk a možné tehotenstvo

10. feb 2021

Ahojte zienky 🙂 chcem sa vas opytat ci ste tu niektora otehotnela aj ked to partner nedal dnu ale urobil to mimo posvy. Myslim prerusovany styk. Bez ochrany. Neviem ako inak to napisat tak to pisem takto 😇 a ze ci staci ked ide partner po styku na malu na wc. Mam partnera s ktorym sme spolu par mesiacov a najviac si to uzijeme bez kondomu, on na to nie je zvyknuty. Ved chapete. Nechranim sa ziadnou antikoncepciou.. je tu taka sanca ze ste ostali tehotne za takychto okolnosti? Mam na mysli kvapky lasky, alebo ako sa tomu hovori, vraj sa z toho da otehotniet. Dakujem za odpovede 🙂🙂

Strana
z2
puklica13
11. feb 2021

Samozrejme ze sa stava, zivotaschopna spermia si cestu najde aj pred ejakulaciou..pises ze vek mate ale prepac, rozum asi nie..si si stopercent ista ze v pripade tehotenstva to bude aj radostny sok pre neho? Ste spolu kratko,nie ste manzelia a mas s nim styk bez kondomu len preto lebo on chce..naozaj si myslis ze sa postara o teba a dieta ak by sa nieco stalo? Mne odpovedat nemusis..ja ta zivit nebudem..odpovedz sama sebe

autor
11. feb 2021

@puklica13 😃 ale prosim vas toto tu vobec neriesim. Tu je tema o niecom inom cisto zo zvedavosti. A nie co by bolo keby. O to sa vy nestarajte prosim

ibajaanikiny
11. feb 2021

Som aktualne zivy,chodiaci pripad,ktoremu sa to stalo...je z toho neplanovane tehotenstvo (13tt)...a tiez s partnerom par mesiacov,no co uz,stava sa aj take,snad to dobre dopadne🙂

buducamama
Autor odpoveď zmazal
autor
11. feb 2021

@ibajaanikiny Tak vam drzim palce 🙂 nech vsetko dobre dopadne

buducamama
11. feb 2021

@dadus_ka ahoj, a to si otehotnela pred menzesom ci tesne po nom?

puklica13
11. feb 2021

Neboj , nestaram...🤣🤣🤣

dadus_ka
11. feb 2021

@buducamama nebolo to uolne tesne ale bolo to po. Ovulaciu som mala mat o 7 dni a plodne mi mali zacat o 2 dni. Mavam menzes aj ovulaciu jak hodinky ale musela prist skor 🤷🏻‍♀️ podla velkosti babatka

lenkasgt
11. feb 2021

4 roky som uzivala antiku, potom 6 len prerusovany styk, ziadna ina ochrana...otehotnela som na prvy krat ked sme chceli...cize tato metoda je len tak spolahliva ako vy dvaja 😉 ak je hlavne partner stopercentny v tom ze vie kedy vytiahnut...aj ta metoda je 100% 🙂

lulupulu
Autor odpoveď zmazal
dadus_ka
18. feb 2021

@lulupulu tak ja si myslim ze zaniest si to ešte dalej znamena vyložiť nohy hore a čakať a nie byt vo vertikalnej polohe kedy to vyteka a vyumyvat sa 😅

lulupulu
Autor odpoveď zmazal
dadus_ka
19. feb 2021

@lulupulu dr som povedala celý moj príbeh a nič take mi nespomínala 😅 neznamena ze ked to povie jedna dr tak je to pravda...podla mna blbost ved logicky to ani nedava zmysel

petrisa213
19. feb 2021

@dadus_ka ja si neviem predstaviť ako by som mala vykonať tu sprchu aby mi to zaniesla ešte ďalej 🤔

dadus_ka
19. feb 2021

@petrisa213 no vsak tiez som nad tym rozmyslala 😅🙈

Strana
z2