icon

Priateľ sa do mňa urobil

13. aug 2020

Ahojte viem je to blbá otázka a možno mi tu niektoré vynadaťe ...včera sme mali s priateľom nechránený sex on sa urobil do mna vždy to zo mna vytieklo aspoň trosku von a cítila som to ale teraz som necítila nič a ani to zo mna nevytieklo..pred 4 dňami mi skončila ms tak pochybujem o tehotenstve a ešte som mala aj kvasinky z bazénu tak je tam mala šanca..len sa chcem spýtať vytečie to zo mna neskôr ?

Strana
z2
ildiko36
14. aug 2020

@eliska13
@ivkazba velmi dobre viem..a vôbec som nepísala ze ma počkat s tabletkami kym sa to uhniezdi..len aby sa uistila urobyt test pred tym ako si da tabletku či z predosleho mesiaca uz neni tehotna ked sa nechranila ( aby z bytocne nevyhodila 30 euro za tabletky🙃)ale to je jedno..každa rozmyslame inak a chceli sme len poradit

zd77
6. sep 2020

Ak chces otehotniet,čo evidentne chces, keďže sa nechranis,tak Postinor nie je na mieste.Ak nechceš otehotniet,tak je potrebné sa chrániť,alebo užiť Postinor

spirit1
Autor odpoveď zmazal
dominikamacakova
15. jan 2023

Gratulujem! 😀

radkagasparova
7. feb 2024

Včera som mala s frajerom sex trval asi 2 minúti 😂bolo to na richlo a urobil sa domna ale ostatné to zomna aj vytieklo ja teraz neviem či vlastne som alebo to všetko višlo zomna lebo ja som hneď ako domna pustil išla do kúpeľní sa utrieť mohli bi ste mi poradiť čo mám robiť

radkagasparova
7. feb 2024

Mohli bi ste mi poradiť

klarissa25
7. feb 2024

@radkagasparova vieš čo máš robiť? Nesexovat a nerozmnozovat sa..!!

radkagasparova
7. feb 2024

Kedi si mám spraviť tehotenski test?

jana_eyre_2
7. feb 2024

@radkagasparova ak nechceš dieťa, choď do lekárne a kúp si tabletky proti otehotneniu ak sa to stalo včera.. môže ti to trocha rozhádzať cyklus (menštruáciu) ale v porovnaní s nechceným tehotenstvom to je nič..

Nabudúce používajte aspoň kondóm.. to koľko z teba vytieklo je úplne jedno, na otehotnenie stačí jedna spermia.. to nevidíš v Tom množstve..

derdia
7. feb 2024

Nemam slov.

radkagasparova
7. feb 2024

Kedi si treba urobiť tehotenský test ?

radkagasparova
7. feb 2024

@jana_eyre_2 dva mesiace sme sa s frajerom nevideli a chceli sme spolu dieťa a on mi povedal keď sme mali sex že dal do mňa ale vytieklo dosť veľa zomna bojím sa že nebudem tehotná neviem či ostatné ostalo alebo všetko vytieklo lebo som hneď išla šla utrieť

banderaska29
7. feb 2024

@radkagasparova najprv, a to sa neuraz, by som spravila nejaké kurzy slovenského jazyka. "kedi, bi, 2 minúti, ríchlo" je na Slovenku príšerná vizitka.

dalšia vec je naštudovanie si proces počatia. pre tvoju info, z každej ženy na tejto planéte to semeno vytieklo. to je zasa záležitosť gravitácie. v semene sa ale nacházajú milióny, ak nie aj miliarda spermií. z toho, čo sa do teba dostalo sa nejake ujali, ak máš samozrejme ovuláciu, tak si cestu k vajíčku nájdu, ak si zdravá plodná žena a tvoj muž zdravý plodný chlap.

radkagasparova
7. feb 2024

@banderaska29 Prepáčte ale som stoho netrpezliva neviem či som vtom ale necítim sa ani tak že bi som bola vtom alebo čo ešte nemám žiadne dieťa a nevim o Tom nič preto sa pitam

radkagasparova
Autor odpoveď zmazal
radkagasparova
Autor odpoveď zmazal
radkagasparova
7. feb 2024

Mohli bi ste mi poradiť keď chlap domna pustil a aj to zomna vytieklo je šanca že môžem otehotnieť mali sme sex včera a neviem si poradiť

radkagasparova
Autor odpoveď zmazal
radkagasparova
7. feb 2024

😓Chcela som s priateľom bábätko tak sme mali spolu sex pustil do mňa spermie povedal mi aj som zacítila ale aj veľa vitieklo zomna mislim si že asi sa nič nedostalo dnu skúste mi prosím vás poradiť zúfalá som že sa nám nepodarilo a už je to druhí deň od toho čo sme mali sex

Strana
z2