icon

Prišiel menzes a o pár dni dve čiarky

millky
22. jún 2020

Ahojte. Celý čas si lámem hlavu s jednou vecou. Počas minulého cyklu som mala až brutálne priznaky tehu. Chýbal mi už len jeden. Meškajúca MS, ktorá prišla o 2 dni skôr ako mala. V deň MS, o ktorej som nevedela že príde, som si robila test a bol negatívny. Bolo to len 11DPO. Keďže som komunikovala s gyn.sestrou, povedala mi, že hneď ako mi MS skončí, mám si spraviť test. Prvý deň MS, bola klasická, žiadne bolesti som nemala, druhý deň bola taká 70%-ná, 3.deň skoro nič a 4.deň vôbec nič. Testovať som sa zabudla, pretože som to brala ako jasný verdikt. O 4dni ma to napadlo, tak som si spravila test a vyšli dve čiarky. Strašne som sa potesila. No keď som si spravila ďalší test o dva dni na to, bol bez čiariek. Čo viem, tak biochemi tehu by som zo seba dostala s MS von. Keď som sa otestovala dnes, na teste len /. Neviem si to vysvetliť. O pár dní mám ísť na kontrolu. Zažili ste niečo podobné? Ak áno, boli ste tehotné aj tak?

s_a
22. jún 2020

tak mohol byť jeden alebo druhý test chybný.. vyskúšala by som ešte tretí kým pôjdeš na kontrolu, ked chceš byť istejšia..

veronikaszabova
22. jún 2020

@millky druha ciarka mohol byt len kanalik.

millky
autor
22. jún 2020

@s_a ja sa toho už bojím. Prečítala som tu 1500 diskusii a toľko žien sa vyjadrovalo, že niektoré menštruovali a to už boli tehu, alebo že mnohým test vôbec nedal // aj keď boli tehu, alebi že až na nejaký 30-40 deň po údajnom oplodnení, takže ja fakt neviem. Stále sa cítim ako keby mám dostať MS, mám mierne ťahanie v podbrušku, prsia sa mi z minuty na minútu nafúknu potom splasnú. Keby mám hormonálnu poruchu tak by som údajne nemala mať pravidelnú MS. Len čím viac sa mi blíži kontrola u gynekológa, tým viacej som z toho nervózna.

millky
autor
22. jún 2020

@veronikaszabova pokiaľ viem, kanálik by mal zmyznuť po nejakej dobe, mne tam bol viditeľný aj na druhý deň keď som z koša vytiahla. Či dnes už fakt nikto nič negarantuje? 😂

veronikaszabova
22. jún 2020

@millky kanalik nezmizne po nejakej dobe

mimka11111
22. jún 2020

@millky ak je test veľmi premoceny,kanalik na teste ostane aj po uschnuti testu

s_a
22. jún 2020

Ale nepočula som o tom, že by sa prsia mali nafukovat a splasnut každú chvíľu 😲 tak treba len vydržať do kontroly

millky
autor
22. jún 2020

@s_a no do MS som hádam prvý krát v živote zažila boľavé prsia. Po MS to mám takto, v jednu chvíľu sú normálne a o pár hodín boľavé a plné.... Potom zasa o pár hodín nebolia a vyzerajú normálne. Bojím sa, že to bude nejaký skrytý zápal asi.... Toto celé prapodivné čudo čo sa mi deje

rachel36a
22. jún 2020

@millky ak to bolo biochemicke tehu, co zrejmä bolo tak HCG neklesne okamzite, trva to niekolko dni, takze kludne si mohla ma pozitivny tehu test aj par dni po mrche