icon

Príznaky mám a test je negatívny

zu_zie
6. júl 2017

Ahojte zienky, chcem vas poprosit o rady a nazory.
S manzelom sme mali 29.6. Nechraneny styk v plodne dni, kedze uz planujeme babo.
Uz par dni mam bolesti slabe v podbrusku, som unavena, velmi sa mi mota hlava a aj ma pobolieva. Stale je mi zima.
Robila som si test ale je negatívny.
Prsia vôbec nemam citlive.
Zaludok mavam obcas ako na vode a mam dni kedy zjem aj vola a inokedy jedlo ani citit.
Poradte. Ďakujem

bashka80
•
6. júl 2017

možno je ešte skoro, aby test niečo ukázal, od 29.6. ubehlo len 6 alebo 7 dní

jeniixaa
•
6. júl 2017

@zu_zie mne test vyšiel až keď mi meškali 3 dni...predtým bol tiež neg.

zu_zie
autor
•
6. júl 2017

A myslite ze by to mohlo byt? Ja to tak cítim, dokonca myslím, ze dievčatko, intuícia ma nezvykne klamat. Ale ytam sa lebo vy uz mate skusenosti

anonymka11
•
6. júl 2017

@zu_zie ahoj prepac ale prislo mi to smiesne ked si napisala ze mas este aj intuiciu ze to bude dokonca dievcatko 😀 ved ste sa len teraz snazili...test ti este nic neukaze ved este ti ani menzes nemeska a ci by boli tak skoro priznaky tiez neviem mozno len tak velmi chces...mne test ukazal asi az po 3 dnoch od meskania a az vtedy prisli priznaky ako vracanie..bolest moze byt aj tym ze sa uhniezduje vajicko vyckaj do menzesu

zu_zie
autor
•
6. júl 2017

Este spomeniem, ze stale chodim cikat 😔

ejuska2586
•
6. júl 2017

@zu_zie Ahoj. Na pozitivny test je este skoro a na priznaky tiez. Vajicko sa uhniezdi za 7-10 dni. Tie "pocity" som zazivala aj ja 3x - 2x z toho som bola tehotna, 3ti krat nie - moje telo sa so mnou len zahravalo. V kazdom pripade sa na pocity nespoliehaj. Pockaj, nech si aspon 12 dni od pohlavneho styku a potom testuj. Ak ani vtedy este nic nebude na teste, nic sa nedeje. Niektorym kockam ukaze test az ked im meska menstruacia... Drzim palce.

zu_zie
autor
•
6. júl 2017

@anonymka11 mne to vtipne nepride, moja mamina to vedela pri oboch 🙂

zu_zie
autor
•
6. júl 2017

@ejuska2586 ďakujeme 🙂

jeniixaa
•
6. júl 2017

ono aj bacha na to, aby to nebolo viac psychické a vsugerované...lebo mať takéto príznaky 7 dní po styku..no neviem neviem....ale každopádne držím palce

sense
•
6. júl 2017

Ak ti bude meskat sprav test, na priznaky je skoro....pozor psychika je "silna carodejnica.."....aby si nebola sklamana...

sunshine1311
•
6. júl 2017

Na príznaky je podľa mňa určite skoro.Pri všetkých troch tehotenstvách som mala takéto príznaky až keď mi moje dni meškali niekoľko dní.Keď sme sa teraz snažili o bábo, musela som ísť na gastro vyšetrenie a tak som si pre istotu urobila test, bolo to zhruba po 3 týždňoch od poh. styku a bol negatívny.Tak som myslela, že nie som tehu a na vyšetrenie som išla.Výsledky nedopadli dobre, tak sme snaženie odložili kým sa nevyliečim, ale osud to zariadil tak, že moje dni neprišli a až potom bol test pozitívny.Takže v tom čase keď som si robila test pred vyšetrením , teda tie 3 týždne od oplodnenia som tehotná bola,ale nemala som ani príznaky, ani test nič neukázal.

xxxxxnnnnn
•
6. júl 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

rebellefleur
•
6. júl 2017

Hej hej isto si tehotná a bude to ešte aj dievčatko 🙈 ako sorry, čo čakáš že ti tu napíšeme? Nemáme vešteckú gulu

zu_zie
autor
•
6. júl 2017

Vdaka všetkym. Pockam a uvidíme.
Ps:
@rebellefleur ty nemas tu krištáľovu gulu? Hm sakra tak to asi fakt pisem zle. Povedali mi, ze tu su same odbornicky

rebellefleur
•
6. júl 2017

@zu_zie - môžeš písať kam len chceš, nikto ti nepovie, či si tehotna alebo nie.

nika898
•
6. júl 2017

@zu_zie ako ti tu pisu pozor na psychyku dokaze s tvojim telom spravit vela. Poznam to z vlastnej skusenosti strasne som chcela druhe babo a 3 mesiace som si myslela ze aa to uz uz podarilo a nakoniec prisla mrcha, ale teraz uz cakame aj vytuzene druhe. No na druhej strane ti aj poviem ze ver svojej intuicii ta ma pri prvom nesklamala a tiez som vedela ze to bude chlapec hnet od zaciatku a aj je 🙂. Kazdopadne pockaj si kym ti ma prist ms a ak bude meskat spprav si test doporucujem rano 😉. Na tie co pisu ze nemaju vestecku gulu kasli podla mna riesia svoje komplexi. Drzim palce.

ciernypes
•
6. júl 2017

@zu_zie testy su vysoko spolahlive aj kebyze si tehotna,tak nemas priznaky,tie pridu az neskor,skor je to psychika,sa zbytocne sledijes,ved vyckaj casu ako husa klasu.

zu_zie
autor
•
6. júl 2017

@rebellefleur na to som sa predsa ano nepýtala. 😁

zu_zie
autor
•
6. júl 2017

@nika898 ďakujem krásne 🙂
Svojej intuícii verím, len zazivam cosi nove a snazin sa v tom zorientovať preto mi pomoze kazda vasa skusenost,takže ti ďakujem 🙂

kratucka
•
6. júl 2017

ja si myslím, že je to ešte v celku skoro aby ti test mohol niečo ukázať 🙂 najlepšie ti ukáže tesť až po prvej meškajúcej menštruácii.. viem, že to budú nervy ale teraz nemôžeš urobiť nič iné ako čakať.. budem držať palčeky a nech to je teda to dievčatko 🙂

zu_zie
autor
•
11. júl 2017

Zienky tak moja intuícia ma neklama
Teraz len zvládnuť prvé týždne aby bolo všetko v poriadku a tešiť sa 🙂

katkas114
•
18. júl 2017

Ahojte , nechcela som zakladat novu temu tak skusim tu 🙂 stala sa nam nehoda ,ms mi meska 4 dni , no uz predtym som mala priznaky tehu tak som spravila test pred meskanim a ukazalo slabu druhu ciarku , no po dvoch dnoch mi mizla ale ms nikde . Nemam ziadne stresy digi test negativny ... od vcera mam jemne spinenie hneda krv tak akurat na toaletak , k lekarovi som objednana na bud. tyzden ziadne bolesti zatial nemam

ddomka
•
16. jan 2018

@katkas114 Ahoj ako si dopadla ??

darling111
•
7. sep 2018

prispejem aj ja mojimi pocitmi, pred týždňom sme mali nechraneny styk(ano chceme babo) a uz asi 4-5dni mam nonstop bolesti v podbrusku-bolesť vaječníkov, neprestava to, ovulovala som zac.min.týždňa, vtedy sme aj mali sex...test som robila vcera-negatívny (aj som predpokladala),ale moze to zena uz skoro od začiatku citit ze je tehotná aj ked test ukazuje inak? Ďakujem