Príznaky pri uhniezďovaní
Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉
@sara34valentina vies len ako je hormonalne mozne ze sa ovuluje pocas menstruacie a este zahadnejsie ze sa to embryjko nevyplavi....
@kakatulik priroda je cela zaujimava😀
@melissandra gratulujem 🙂
to je teda pekne silvestrove prekvapko...uz len vydrzat aspon do polnoci a povedat to aj druhej polovicke....GRATULUJEM
@melissandra tak na toto okoliare nepotrebujes 🙂
@aniko85 nevydrzala som a povedala ked prisiel z nocnej ;)
@melissandra waw krasne kolajnice az oci vyocuju ;) blahozelam!
@maja923 pravdepodobne to tiez bude septemrovcatko ;)
@maja923 ty si kedy mala dostat svoje dni ja na stedry den... Ako vies ze si v 6 tt
Jooooj tak cakam teda uz co bude ..... dakujem
@melissandra 😀 ja som sa dozvedela ze som tehotna 26.12.2012 a bolo mi luto ze som presvihla Vianoce...tak som to manzelovi oznamila na Novy rok pri ohnostroji ale skoro ma islo porazit lebo tych par dni bolo ako vecnost...kazdu chvilu som mu to chcela povedat ale vydrzala som....dodnes spominam na tuto chvilu s usmwvom na tvari
@aniko85
To poznam tajime to pred celou rodinou az do 1.2.
@melissandra ja som po porode nemala pravidelny cyklus. Ale termin porodu sa vyrata podla poslednej ms - najdi si na nete tehotensku kalkulacku a zadas len termin poslednej ms a vyrata ti to. A tu na mk som si napisala do profilu kedy mam termin porodu a uz mi to same rata tyzdne. Mam aj apku v mobile tak mi ukazuje aj pocet dni do tp ;)
@melissandra...rodine sme to oznamili 20.1.2013 kedze som mala narodky...objednala som dve torty...jednu k svokrovcom a druhu k mojim rodicom...na jednej bol bocian z marcipanu a na druhej kocik....teraz cakam druhe babo a tentokrat sme pohlavie tiez oznamovali tortou v tvare bruska a heliovymi balonmi it is a boy or girl....
Ahojte kocky..beriem hak, vo stvrtok som brala poslednu tabletku z blistra a mam 7 dnovu pauzu. Pocas mesiaca som zabudla jednu tabletku a brala som aj antibiotika proti zapalu moc.mechura. Uz mam druhy den pauzy a ms zatial nikde. Velmi ma bolia prsia,inak nic, akurat vcera ma tri krat pichlo v lavom vajecniku...myslite ze mozem byt tehotna? Alebo to mozne nie je? Dakujem
Ahojte baby, mála som mensie bolesti v podbrusku ,ale už asi 3 dni nemám. Brusko mám nafuknute ako balón. Pri strese,hneve mám bolesti menšie v spodnej časti brucha. Výtok mám slabo hnedý 2 dni. Myslite si že uhniezdovanie. Už skončilo?
Ahoj,chcem sa spytat ja som 4dni po menstruacii..s priatelom sme mali pohl.styk utorok,spravil sa do mna a mam cudne priznaky boli ma pod brusku skor viac je to take naduvanie brucha a je mi zle tak ako na vracanie ale zatial som nevracala.mozem byt tehotna?prosim poradte mi.dakujem
@pajulinka345 môžeš
Ahojte baby prosim vas poradte mi.s priatelom sa snazime o babo. s priatelom sme mali pohlavny styk.. spravil sa do mna cez plodne dni.. nejake 3-4 dni ma pichalo do brucha na lavej strane a bolesti som mala pod brusku.. nemala som ziadne krvacanie.. je to mozne ze som tehotna?? Dakujem za rady
@melissandra aj ja chcem velmi
Zdravičko 🙂 z priatelom sme sa snazili o babätko....4.3 som dostla ms a v 9.3.mi skoncili a od vtedy sme zacali naplno a poslednej dobe ma bolieva podbrusku :( minule sa mi ukazala krv na nohavickach ale nwm preco...mozem radu ?
@mimuliacik no ja som prvi krat otehotnela pocas ms...a vyslo to na prvy krat 🙂
@pusinocka16448 ajoj a kolky den Ms si mala??? Ci pred koncom abo uplne na začiatku led si este normalne krvacala???
@pusinocka16448 a test si si spravila v ten mesiac este myslim tym ci este pred dalsou Ms alebo ti meskala mrska a aj potom si si spravila test?
Ahoj mam taký problém s priateľom sme od decembra minuleho roka mali nechraneny sex pretože sme strašne túžili po miminku..24.3.2016 som mala dostať menstruaciu ale nedostala som mala som do červená zafarbeny výtok a niake tie kŕče a tým to zhaslo ..ked som si robila test visiel pozitivny a tešila som sa s toho no ku gynekologicke som mala ist až zajtra a dnes ráno o 4 som zistila ze mám hnedy výtok tak som si povedala ze ked tam zajtra pôjdem tak sa všetko dozviem.. No ale teras večer nastalo silné krvácanie z ničoho nič a tak som sa strašne zlakla prosím nevie niekto co sa to deje? Stalo sa to uz niekomu?
Ahojte... Chcela by som sa opýtať ... Menzes mi skončil pred týždňom.... Teraz už mám tretí deň ruzovkaste spinenie a pobolievanie v ako pri menzese. Neviete čo by to mohlo byť
Zdravím, nenašla som ziadnu diskusiu na nete kde by sa o tomto hovorilo, ale chcem sa spýtať, ci mi viete poradiť, priateľ bol šikovný a tak počas dňa sme mali pohlavný styk a spravil sa 4 krát (samozrejme s pauzami) na piaty sme šli bez kondomu, ale nespravil sa, moze sa stat ze nejaká taka ,,kvapka stastia,, moze spôsobiť neželané tehotenstvo ?
@rencakostolnikova
Ahoj, mne sa to už stalo, mali sme s priateľom nechránený styk pol roka, strašne obaja túžime po miminku...ms mi meškala 4 dni, tak sme si spravili test, vyšiel z duchom, ale boli tam viditeľné 2 čiarky...boli sme obaja šťastný ako blázni, zvyšok dna som len oddychovala..večer prišlo krvácanie, najprv taký hnedastý výtok a potom už sa to rozprúdilo a strašne som krvácala....doktorka mi povedala, že zrejme šlo o samovoľný potrat....niektoré veci proste neovplyvníme všetko má svoj čas...teraz sme na tom rovnako, iba mám iné príznaky...ms mi má prísť v utorok 26.4, už vyše týždna pociťujem zvláštne pocity v prsiach, mám ich dosť maličké, ale zväčšili sa mi , povedala by som že sú naliate, mám vystúpené a strašne citlivé bradavky, už sme sa tešili že je to prvý príznka, ms je síce daleko, ale i tak sme si robili test, vyšiel negatívny, ale vraj to nemá zmysel testovať kým ti nemešká ms...dnes je 5 dní do (ne)očakávanej ms, a ráno som sa zobudila a mala som taký hnedastý výtok..trvalo to len chvíľku a teraz také slabunké krvácanie...mám strach...gynča je na dovolenke ešte do zajtra, ale neviem či niečo zistí, kým mi ms nemešká....máte s tým niekto skúsenosť, môžem byť tehu??

@kakatulik su ženy ktore otehotneli pocas ms.....dnes je mozne vsetko..... Tie ovu testy su dobre...ja som si myslela že ovulku mam 15dc a bola az 17-19dc😀