icon

Príznaky pri uhniezďovaní

cillamilla11
13. mar 2012

Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉

lulua22
20. dec 2015

@maja923 ...mna nepobolievalo sem ram som nieco zacitila ale....trosku ma bolia aj prsia mam ich take tuhsie 🙂 ale pockam do 23....a potom uvidim... ja mavam tak 28-30 cyklus...bodaj by uz neprisli 🙂 tiez si to zelam....tak drzim palce nech sa zadari a su pekne vianoce, to by bol ten najkrajsi darcek 🙂

maja923
21. dec 2015

@lulua22 ahoj. Tak som nevydrzala a kukala som do mojho ,, diara" a zistila som ze posledny cyklus mal 26 dni. A dnes je 26 den od poslednej ms a tak som si teraz vecer spravila test. Je cisty ale ked ho pootacam do svetla v roznych uhloch ja tam vidim ducha..neviem ci som si to vsugerovala alebo tam naozaj je. Skusim asi aj rano 🙂 veriiiiim ze ano ;)

lulua22
21. dec 2015

@maja923 ...no treba asi ten ranny moc ved uvidis 🙂 drzim palce...ja som aj rozmysla ze skusim ale nechala som to tak..bojim sa sklamania...pockam na 23 kedy mi bude vychadzat 28 den...potom daj vediet ako si dopadla 🙂

maja923
22. dec 2015

@lulua22 tak asi nic z toho..ciarka nesilnie skorej neni ziadna a navyse ma noli brucho takze dnes ci zajtra pride ms...:((((

lulua22
22. dec 2015

@maja923 fuuuha tak to ma mrzi ...ale budem ti drzat palce dalsi mesiac 🙂 ja som si rano robila test a bola tam druha ciarka taka slabsia tak uvidim zajtra...

maja923
22. dec 2015

@lulua22 waaaw brahozelam zatial len tak potichucky 🙂

lulua22
22. dec 2015

@maja923 ....diky 🙂 dufam ze sa mi to potvrdi kazdy dalsi den 🙂

maja923
23. dec 2015

@lulua22 mám zase dúšika ale fakt slabučkého..nerozumiem ale mám sviatočnú zásobu testov tak budem tak tú čiarku mysľou dokresľovať. Pekné sviatky prajem a verím, že sa vidím v augustovkách resp septembrovkách 2016 🙂

lulua22
23. dec 2015

@maja923 jeeeej fakt...no super tak testuj a nech to len silnie 🙂 pekne sviatky aj tebe 🙂

emily0412
25. dec 2015

Ahojky. Pocas ovulacie som mala nechraneny sex. Asi 5 dni potom som mala v podbrusku tahavy a steklivy pocit. Nikdy predtym som to nemala a ked som si to dala do googla vyhodilo mi ze to moze byt uhniezdovanie.. tak sa chcem opytat ci to tiez niektora z vas takto mala a plus boleli a bolia ma prsia cely den. A stale mam v podbrusku obcas taky pocit no proste divny. Urcite si to nenahovaram snazili sme sa prvykrat a nechcem byt stoj co stoj tehotna.

bubu92
27. dec 2015

Ahojte chela by som sa opýtať, že ked som mala 22.dec ovulaciu (vysoku moznost otehotnenia) a mala som nechraneny sex s manželom 25.dec (teda 3 dni po ovulacii) je moznost ze otehotniem? Ja viem vzdy je tam ta možnosť, ale aj takto 3 dni po ovulke?? Alebo sa to nemoze stat skor pred ovulaciou?
teraz ma pobolieva brusko a picha ma ale pripisujem to k vianocnemu stresu. Cii??? Poradte mi keď viete. Ďakujem 🙂 🙂

kakatulik
27. dec 2015

@bubu92 ahoj,
Ciste teoreticky po ovulacii preziva vajicko c. 24hod. Pred ovulkou je vacsia sanca. Ale toho 22.12.bola skutocne ovulka,ald poz ovu test?

bubu92
27. dec 2015

@kakatulik nemala som taky ovulacny test, ale som si to vypocitala sama. Ale moze byt ze som nieco prehliadla a zly som mala vypocet. Neviem . Mam aj v telefone menstruacny kalendar a aj podla toho som mala 22.12 ovulku.
Ale ako vravis 24hod. Zije vajicko a spermia cca 48h. Tak sa akurat minuli asi 😆

melissandra
29. dec 2015

@lulua22
@maja923
Ahojte baby tak sa zadarilo obom? Blahozelam s manzelom sa snazime od jula, prvy mesiac vonku 40 stupnov a my ako zajaciky... Sklamany nic z toho... Potom som skusala jeden mesiac ovu testy vysiel pozitivny, tak sme sa hned snazili... Tiez prislo sklamanie, potom ja nova praca stres venovali sme sa sebe a snazeniu pomenej, rozhodli sme sa nesnazit a nechali vsetko na nahodu. Na stedry den mala prist mrcha zatial nic... Tak dufam ze uz nedojde, drzte prsteky

melissandra
29. dec 2015

@lulua22
@maja923 dnes mam 37 dc a nic tak dufam... Este som netestovala.lebojeden cas od jula som uzivala inofolic a natiahlo mi to cyklus dostavala som svoje dni aj na 32-34 den dokonca raz som bola chora a dostala som na 36 tak preto nepredbieham, nechcem sa sklamat.
Aj ked este jedna vec sa mi stala Asi tak 5 dni po milovani ze som rano vstala z postele a znicoho nic som dostala hrozne krce do brucha, asi 15 min to trvalo no myslela som ze nerozchodim znicoho nic prestalo. Snad sa uhniezdovalo. Ziadne krvacanie ci spinenie som nemala. Testnut chcem na silvestra ak to vijde o polnoci manzelovi pri bozku dam este jednu novinku;) inak som mala par dni bolesti brucha ako na mrchu a aj prsia resp bradavky som mala volave na dotyk . Drzte prsteky...
Ake priznaky mate vy?

sara34valentina
29. dec 2015

@bubu92 ako vies na 100% kedy prebehla ovulka ????? ak si mala ovulacny test tak po pozitivnom nabehne ovulka do 48hod+12hod zije vajicko.........................ak prebehla 22 tak 25 uz sanca nie je................ vajicko tak dlho nezije............................. merala si si teplotu?

emily0412
29. dec 2015

Baby prosim o radu som asi cca 11-12 dpo a mam neskutocne silne tlaky v maternici take steklive a pocit ako keby sa mi to tam nafukovalo. Ze ma bolia prsia a hlava to sa da prezit ale toto je neprijemne. A asi piaty den dpo mi to zacalo. Netrva to cely den ale mam to miestami kazdy den. Mam 4 dni do ms a pocas ovulacie sme sa snazili. Dakujem za rady. Testy zatial negativne.

melissandra
29. dec 2015

@emily0412 tazko povedat kazda zena je ina a kazdej sa uhniezdovanie inak prejavije, musis vyckat a urobit test neskor , vela stastia

maja923
29. dec 2015

@melissandra mne sa toto presne stalo pri prvej - na štedrý deň, keď ráno mrcha neprišla (vždy ráno okolo 9tej 28my deň chodila) tak večersom mala tušenie a 27 som mala čiarku. Takže verím, že sa jej dočkáš tiež. Vtedy sme sa snažili od septembra a zadarilo sa v dembri keď som brala inofolic. Teraz takisto od októbra ale inofolic som síce brala alelen chvíľu. U mňa bol problém asi nesprávne orčená ovu - mnou, testy som si kúpila až nedávno, že ďalší cyklus budem sledovať tewstami ovu. Ale náhodou som mala prehliadku u gyn práve keď som mala folikul akurát zrelý pripravený a tak ešte v ten deň sa muselo zadariť. Ináč príznaky nemám žiadne - mierne pobolievanie brucha mám denne ale je to slabšie ako pri ms, tiež som si dnes všimla málo citlivejšie bradavky, ale tie až tak neriešim - malá mi ich stále žmolí takže môže aj tým. a nejaké nevoľnosti očakávam až koncom januára - tak ako pri prvom tehu..dosť to porovnávam a zatiaľ je to úplne také isté.. Držím palčeky aby sme sa stretli v septembrovkách ;)

lulua22
29. dec 2015

Ahojte,no ja som mala 5 dni pred ocakavanym prichodom ms take tlaky v podbrusku ze som vobec nemohla zaspat...myslela som si ze sa to uz pripravuje na ms tak som neriesila trosku ma pobolievali aj prsia.Nieco mi den pred ms sepkalo ze sprav si test tak som ocikala a bola tam slaba ciarka nemohla som tomu uverit...odvtedy som testovala raz ale ciarka bola rovnaka...Prsia ma pobolievaju stale niekedy velmi rano niekedy vecer...ms mi uz meska 7 dni...inak mi zatial zle nieje sem tam ma pobolieva v podbrusku ale to je skoro nic...brala som 3 balenia inofolic a uz dlhsie sme sa snazili ...tak este pockam a dufam ze sa to pekne vyvija ako ma 🙂 drzim palce vsetky snazilkam 🙂

emily0412
29. dec 2015

Aj ja mam 5 dni pred ms a velke tlaky. Vcera aj dnes ma bolela hlava aj prsia a tieto priznaky mam od 5 dpo kazdy den ale len par hodin denne no teraz to zosilnelo. Nikdy predtym som nemala pred ms taketo stavy mam to prvykrat v zivote. Keby to vyslo tak na prvy sup a nechce sa mi tomu verit. 38 dni beriem inofolic a prvykrat sme skusali bez ochrany 18.12. 🙂

melissandra
29. dec 2015

@emily0412 tak drzim prsteky

bubu92
30. dec 2015

@sara34valentina mesiac predtym som si merala a nic nevyslo to tak len odhadom... 😉 diky za infoo

sara34valentina
30. dec 2015

@bubu92 ok , kup si ovu testy a budes mat na 99% istotu 😉

bubu92
30. dec 2015

@sara34valentina dakujem za info este raz. Ale nemyslim si ze na 17 den po menštruácie sa da otehotnieť to tam je uz po ovulke aj po ¤ dnoch. 😉

emily0412
30. dec 2015

Ale sanca tam je napr.u zeny ktora ma dlhsi cyklus. Ja mam gynekologa 65 rocneho a on tvrdi ze zena ked ma velku chut na sex vie si privolat ovulaciu aj mimo termin alebo aj dvakrat neviem ci je to pravda ale minule mi to tak presvedcivo vysvetloval 😉

melissandra
30. dec 2015

@bubu92 no ja som si jeden mesiac robila ovu testy a vysiel pozitivny na 19 dc takze moze byt a to mam 32 dc

sara34valentina
30. dec 2015

@bubu92 ja som mala 29dnovy cyklus a ovulaciu na 19den !! 😉 😉 😉 😉 😉 dokonca raz na 21dc 😉 ked mas ovu testy ukazu ti presne na 99%

sara34valentina
30. dec 2015

@emily0412 nieco na tom bude, ked moja kamoska otehotnela 2dni pred menstruacnym terminom 😀 😀 😀 cize na 27dc 😉

kakatulik
30. dec 2015

@sara34valentina to je ako mozne?