Príznaky pri uhniezďovaní
Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉
Ja som mala horučku ... myslela som ze som chora .. ale potom mi gynekologicka povedala, ze tak moje telo zareagovalo. Este ze som si nevzala paralen ani nič podobne... 🙂
Ahojte baby, potrebujem poradiť ...
Mala som menzes od 17.3 do 22.3. Po skončení ma stále boleli prsia, mala som návaly tepla a zimy, cítila som sa unavenejšie ako inokedy, bolo mi tak divne, a hlavne ma stašne boleli bradavky, mala som ich stále postavené, no poznáte tú bolesť. Celý mesiac! Myslela som, že som tehu. Spravila som 3 testy v priebehu týždňa a nič.. Išla som k ženskému, že možno to ukáže krv ale test ešte nie. Ženský mi povedal, že som na 99,9% tehotná, to isté sestrička. Krv ukázala že nie som. Obaja boli v šoky a tak mi sestrička povedala, že asi mám hormonálnu poruchu, mám počkať na menzes ( ktorý mal byť o pár dní) a prísť počas neho na krv, aby mi zistili tie hormóny zbláznené. Ale ako napoky som vtedy zostala prechladnutá a sestrička vravela, nech radšej nechodím, že to počká do budúceho menzesu. A ja čakám, čakám,a menzes nikde.Mala som ho dostať 20.5 ale neprišiel. 21.5 a 22.5. ma bolelo brucho, aj spodok, pichalo pri vaječníkoch, oblievala ma horúčava ako vždy pri menzese, ale nemala som ho. Robila som si dnes test a vyšiel negatívny... čo si o tom myslíte? Môžem byť tehotná? Alebo sa mi fakt hormóny zbláznili? Ďakujem za všetky reakcie 🙂
Ziadne.okrem slabeho bolenia podbruska sem tam a takisto velka vlhkost dolu...
Ahojte žienky,potrebujem info. Cez plod.dni ktoré zacali 20.6 sa snažíme o dieťatko a dnes, o 10 dní skôr, som dostala menzes.
Môžem byť tehotna? Ďakujem
Dobrý deň
Už som pisala,dnes ráno som dostala menz. asi po 30 min nič, som cca 5 dní po ovul a snažíme sa o bábätko.
Vie mi niektorá z Vás napísať, čo to môže byť? Ďakujem
Dievcata chcem sa opytat...poslednu menstruaciu som mala 11.06. .nechraneny styk sme mali 26.06...dnes v noci som vobec nespala...pocitujem take cudne mierne pichanie v podbrusku na lavej strane...myslite, ze je este skoro spravit si test? Kedze som na dovolenke test si budem moct urobit az zajtra alebo v sobotu...
ahojte, mali ste niektora pri uhniezdovanie pichanie v maternici a vajecnikoch (resp v tych miestach)? Je to take bodave, akoby ihlami. Nieje to stale, ale uz to mam 3 den. Niekedy jemnucko, ale niekedy dost. Cele dni, ale tak viac to vecer to citim. Som 2 dni pred MS, ale myslim ze som tehu, resp dufam (testik si chcem urobit az na konci tyzdna) tak som rozmyslala ci to nemoze byt priznak uhniezdovania, ale vela som tu citala ze zeny to necitia...tak ak sa tu nahodou najde niekto kto to zazil tak budem rada za nejaky nazor 🙂
Baby prosim Vás poradte mi , som trosku zmetená, snazilkujeme s manzelom uz druhy cyklus a ide o to, že MS som mala tento mesiac na čas, bola normalna. Je mozne ze z minuleho cyklu mozem mat uhniezdovanie? aj ked sa mi to nezda lebo MS bola normalna tento mesiac aj minuly mesiac a ako viem pocas MS sa vyplavuje vajicko ak nebolo oplodnene. Pýtam sa preto lebo už dva dni pozorujem ruzovy výtok po toalete
@gerry22 ahoj ...
ak som dobre pochopila minuli ciklus ste sa snazili a mala si ms cize novy cilkus a ze ci by si mohla byt tehotna.
mohla by si byt aj ked si dostala ms aj ovulka bola neskoro a vajko sa nestihlo poriadne uhniezdnit pred ms tak sa moze este aj v case ms ..... ale najlepsie to urci tehu test
.. kedze si po ms tak by si si uz mmohla spravyt isto uz by ukazal ... vela stastia....
@maja367 ahoj 🙂 citala som vyssie tvoj prispevok ze si mala teplotu ako "priznak uhniezdovania".. mna zo dna na den tiez odrovnala teplota jeden den 37,8, dalsi 37,5 a vcera 37,2........ inak ani nadcha ani som nikde neprechladla ani nic, proste bum a mala som teplotu, jedine ma bolel chrbat a krize, ms cakam az za 10dni.. ako si to mala ty ?
@nikolienko ahoj, sice si sa nepytala mna 🙂,ale aj ja som mala teplotu - bez inych priznakov..ale pockaj az po vynechani menzes tyzden-lepsie dva, sprav atest a uvidis ;)
@shia ahoj, dakujem za skusenost a radu 🙂
Ja som mala suche bradavky, vodnaty vytok, bolela ma hlava a mala som chut niekoho zabit 😅 to boli moje priznaky pri uhniezdovani
@nikolienko pri uhniezdovani ma este pichalo vo vajecnikoch, resp hlavne jednom, ked tak spatne premyslam....ale kazde tehu je ine a kazda zena je ina ;) co je u jednej, u druhej nemusi byt a opacne, neda sa tym riadit, aj kazde tehu u tej istej zeny je uplne ine
@nikolienko ked ma MS az za desat dni, teplota mohla byt skrz konciacej ovulacie
@nikolienko áno ja vôbec nezvyknem mať teplotu a aj lekárka mi povedala ze to je jeden z príznakov. Mala som asi 7-8 dní pred MS. Dúfam že to bude aj tvoj prípad 🙂
ahoj baby 10.6 som mala menzes ,mam dlhsie cykli 37 dnove .ovu test som mala pozitivne 33dc v sobotu vecer som mala silne krce,a hnedkasty vytok,ale iba kvapku na zachodovom papieri od vtedy nič.mohlo by to byt uhniezdenie,neni nato uz neskoro?dnes poobede tehu test negat
@sibalka21 ano ? Nemam s tym skusenost este sa mi nikdy nic take nestalo takze patram ci to moze mat nieco spolocne s tehu 🙂 dakujem za info
@maja367 akoze boleli ma trochu prsia mala som ich take citlive ale dalo sa to vydrzat a bolesti no take v podbrusku trocha.. Snad ked sa to vsetko zrata tak by to mohlo byz tehu 🙂 a dakujem za odpoved
Dá sa za uhniezďovanie považovať aj to, že v jeden deň ma asi 2x silnejšie pichlo v podbrušku a potom už nič?
Ahojte,pytala som sa vo viacerych skupinkach ako blb ale neda mi to stale pokoj,28meho sme s partepnerom mali styk hned na druhy den ma zacalo pobolievat v podbrusku a boli ma kazdy den nie stale ale len sem tam,aj ma obcas pichne dnes som si vsimla akoby som v podbrusku mala ho take nafuknute a take tvrdsie ako inokedy nechcem si namyslat ze mozem byt tehotna ale je mi to divne predsa su to len 3dni vcera som si vsimla na nohavickach take kus akoby ruzove 🙂 na test je asi este skoro doktor by nieco videl uz? 🙂 dakujem
Ahojte ja som po IUI. 6 den od zakroku som mala vecer bolest v pod brusku ako by mala prist mrcha. A od vtedy ma stale pobolieva pod brusku. moze tom bit uhniezdenie?
Ahojte,posledny cyklus som mala 43.dnovy a teraz neviem kedy cca mam dostat MS,takze netusim kedy som mala.ovulaciu ani nic,ale ide o to,ze predvcerom som mala hnedy vytok,ale dost vela.Takze som samozrejme myslela,ze dosla MS aj ked bez nejakych sprievodnych javov (ziadne bolesti brucha,len trosku bolestive prsia) a vcera som mala len trosku hnedeho a dnes uz nic.Kedze som mala vcera behacky a vybavovacky,tak s vedomin,ze mam MS,dala som si pre istotu ibalgin.Kebyze som nahodou bola tehu,moze to ublizit?A vobec,zazili ste nieco podobne?Mozno ide.len o nejaku divnu MS...

@elisabethwoodville tak to je potom super. Mne testy visli raz neg.a dva krat pozitívne a mrcha nedosla 13 dni a ten 14 deň čiže včera mi prišla ak teraz neviem či som tehotná alebo nie a mám stoho nervy,kedze druhe babo by sme chceli