Príznaky pri uhniezďovaní
Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉
Zdravim dievcence, chcem sa spytat ci ste pri uhniezdovani vajicka aj trosku spinili. Ja mam bradavky posledne 3 dni stale v pozore 😉 a striedavo ma picha v podbrusku. No nemam ziadne spinenie. Neviem ci to nemoze byt aj pms, ale pred mrskou mavam krce a nie pichanie v podburusku. Mrsku by som mala dostat buduci tyzden. Vopred vdaka za info.
ahojte može to byť uhnezdenie už siedmy den špinim su aj mierne bolesti podbrušku sem tam a bolave prsia
Ahojte, pred 3 dnami som po styku mala bledoruzovy vytok ( sex bolestivy ), na druhy den som si vecer nasla trocha krvi na nohavickach a od dnes rana mam hnedy vytok.. mavam jemne bolesti podbruska a krizov. MS mam dostat buduci tyzden. Neviete z coho to mozem mat? Dakujem
@marcopollo uz sedem dni spinis?
@sibalka21 ano stale len špinim ešte sa mi to nestalo ,može si urobiť aj test?
@marcopollo No uhniezdovanie to nebude lebo pri uhniezdovani mozes spinit ale len par hodin, max. jeden den... Kedy mas dostat MS?
@sibalka21 ms 4.10. som mala mať a začalo to 1.10.špinenim nie silne špinenie,v pondelok idem k gynek. ja som bola v piatok včera ale nerobila dr,len mam strach žeby niečo nebolo 😒
ahojte,snad mi niekto odpise,co mal podobny problem..je mozne, ze by sa mi tvorilo kolostrum v rannom stadiu tehu??alebo je to tym, ze pred 2,5 mes.som prestala kojit?? kojila som skoro2 roky..menzes mam konecne pravidelny od jula,kojit som prestala v auguste a ms som mala 3.7,16.8,16.9 a21.10..prsia ma neboleli vobec pred ms,(ako som prestala kojit) ale aspon brucho ,krize..lenze pred poslednou ms vobec ziadne priznaky,uz som aj myslela,ze som tehu,(chute,nechute) ale dosla nakoniec,a hned ako mi koncila na6.den sme mali sex a po spinenie (nikdy som nespinila po sexe,ani pred ani po ms-zeby uhniezdovanie?) a od dalsieho dna hned priznaky ako pred ms..prsia sa mi zacali napinat,zda sa mi,ze sa zvacsili,nalady, chute ,nechute,..hnev na muza,potom plac,2 dni zas plac,o dalsie2 dni chut na sex..proste taketo stavy som mala aj pri prvom tehu..tak neviem..a vcera som si nahodou stlacila bradavku a vytieklo mi koelostrum..tak uz som bola zmetena,kedze citam,ze sa tvori kolo12-16tt..a este dcera asi okolo poslednej ms mi stale vyhrnula tricko ,ze kde je brusko a lahla si nan a tak zvykne zaspat...tak uz som myslela,ze urcite som..lenze dnesny test nic..asi skusim zas o tyzden...
Baby mne uz meskaju 5dni...vytok mam taky skor vodnaty (krcok mam tvrdy nizko aj teplotu mam tak 36.7-36.9) moze to byt ze sa este uhniezduje ked test zatial neukazal nic???
@anchelita ze kolky den po oplodneni si 🙂
@anchelita
@eleonora2705 kolko dni po ovulacii...
@nivea777 jaj boze,to som myslela..pomylila som sa 😀
Neviem ci mi to presne naden vychada...netestujem sa ale tak priblizne cca
Uvidime este pockam do pondelka...skusim potom spravit test...ak nepride
Ahojte baby poradte mi pokusame sa o babo 30.10 sme to robili a dal do mna vsetko a mala som vytoky najprv ako voda neskor taky biely husty a naposledy taky hmedozlty a dnes mi tecie slabucka krv...mysleite ze som v tom? Menzes mam dostat 15.11 za dva dni....dnes sme mali este pohlavny styk...ci je to krv z toho ze sme mali sex alebo ze za uniezduje?
@nikusa2311 test ti uz ukaze ,skus spravit ,mozes byt aj nemusis.
@nikusa2311 ak je to jasná krv, tak si nemyslím, že si tehotná... pri uhniezďovaní býva špinenie keď tak...
Baby dnes mam menzes si myslim tecie mi toho dost...myslite ze mozem byt aj pocas toho v tom...mam si test urobit ked mi skonci MS?
@nikusa2311 MS prisla nacas,ba o den skor.. je dost silna..nemyslim si ze si tehotna

@mailinka4 nie, neublizi mu jeden ibalgin, prvých 6 tyzdnov je krvny obeh matky a dietata oddeleny.