icon

Príznaky pri uhniezďovaní

cillamilla11
13. mar 2012

Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉

sibalka21
14. nov 2016

@nikusa2311 No ocividne tehotna niesi.... Prisla ti MS normalne a silna, resp. normalna... Nemusis sa testovat, je to zbytocne... Ale ak velmi chces, mozes, len budes zbytocne sklamana.. Dva ci tri dni dozadu, som ti pisala ze sa ti pravdepodobne rozbieha MS, cize sa ti aj rozbehla normalne....

nikusa2311
14. nov 2016

O jeden den neskor ako pises ale nesmrdi mi to ako menzes a davam si tampon a boli na ked si ho davam...a ked si ho menim tak je krv zmiesana ako keby s vytokom hnedym a na spicke tampone je ako keby nieco slizke neviem co to je...

nikusa2311
14. nov 2016

Spinenie pri uhniezdeni je len sem tam tecie krv ci to ako ked ma zena menzes?

jankalukasova
14. nov 2016

@nikusa2311 pri uhniezdovani nejde ziadna krv.... len spinenie...

nivea777
14. nov 2016

@nikusa2311 to je len trosicku ako keby krv ale fakt malinko alebo ruzovy vytok... nie ako MS a toto co mas ty je pravdepodobne MS kedze si ju zajtra mala dostat

nikusa2311
14. nov 2016

Ok dakujem za rady ;)

zuzannaaa
17. nov 2016

@nikusa2311 moze byt ze bude len kvapka krvy ,moze byt ze bude len spinenie , a moze byt ze budes mat normalnu krv (slabsie krvacanie )ako pri ms a trva to len jeden den a moze byt ze budes mat aj ms a budes tehu .....

kazda zena je ina nestresuj sa a o par dni sprav testik ten ti potvrdi ano ci nie 😉

nikusa2311
17. nov 2016

Zuzannaaa mas pravdu vela stresujem...budeme skusat az pokym nebudu dve ciarky...nech to bude teraz kadejako...len som netrpezliva ale to asi kazda zena ktora caka na situaciu ako aj ja ;)

nadusa1113
26. jan 2017

Baby ja som mala 18.1 jednodnove spinenie moze to znamenat ze som tehotna ? Vzdy sami ukazalo spinenie pred menstruaciu hned na druhy den som dostala ale teraz uz tyzden nic od toho spinenia ... prsia ma sice bola ale uz mam zmatok 😀

monikak12345
28. máj 2017

Babulky mala som menzes len3 dni a skoncil a teraz ked idem na wc tak ked cikam ku koncu len spinenie mozem byt tehotna?

monikak12345
28. máj 2017

A boli ma v podbrusku trochu nikdy sa mi nestalo mat tak kratko menzes vzdy som mala 6 dni

ina666
2. aug 2017

ahojki babi ja mam ten isti problem mam slabe bolesti pod brucho a vajecnika dost boli inokedi sa mi hlava zakruti a casto chodim na malu dene aj 6 raz co to moze bit uhniezdenie ale nekrvacala som

petulik47
24. aug 2017

Ahojte bambulky, vie mi niekto poradit? MS som mala naposledy 26.jula cez plodne sme isli naplno.22.aug som mala dostat ale mala som len biely vytok bez zapachu. Vcera sa mi na chvilku zafarbil do ruzova a potom zasa nic. Dnes vecer isla so mna trocha krv mam bolesti ako pri MS a stale som nafuknuta. Moze ist o uhniezdenie? Test som robila vcera bol negativny 😔

eleonora2705
27. aug 2017

@petulik47 ahoj,no moze byt .tiež som bola nafuknuta..na test je este skoro..skus o tyzden-2..😉

petulik47
27. aug 2017

@eleonora2705 myslis ze je este skoro? Ms stale nechodi a mam taky tlak v podbrusku a obcas ma pichne na pravo.Tak este pockam dufam ze coskoro budu // 🙂

eleonora2705
28. aug 2017

@petulik47 zalezi od toho kedy si mala plodne dni..a aj uhniezdenie trva u kazdej inak..tusim od 5-14 dni..neviem presne..viem len,ze som mala tiez taketo pocity,to sa uhniezdovalo a az o2 tyz mi ukazal tehu test viditelnejsiu ciarku..dovtedy tyzden pred ms len duchovia..ja som mala 21.10ms a zahniezdilo sa mi 5.11 a dalsia ms mala dojst21.11 a uz som mala na teste viditelnu ciarku 😉 tak nezufaj,skus o tyzden..drzim palce 🙏👶

petulik47
28. aug 2017

@eleonora2705 dakujem za povzbudenie 🙂 . Uz je to tyzden co mi meska a vcerajsi test bol neg. Som troska nesvoja z toho.

eleonora2705
28. aug 2017

@petulik47 nebol ani mini dusik na teste??hod sem test alebo do skupiny duch na teste

petulik47
29. aug 2017

@eleonora2705 nie nebolo nic😕
Teraz dovolenkujeme ked sa vratim tak testnem

mouse14
30. aug 2017

Ahojte zeny.Potrebujem radu, snazime sa o mimco, ale velmi sa nevyznam.Boli sme spolu den pred ovulkou.Ms meska druhy den ale dneska som si nasla hnedy vytok a trosku krv.Co myslite zacina Ms ci?

mouse14
30. aug 2017

@mouse14 duphaston som nasadila po ovulacii, pobolievalo ma brusko par dni po ovulke a aj pichanie bolo.

petulik47
2. sep 2017

@eleonora2705 ahoj. No zacalo mi take mierne spinenie uplne slabe. Myslis ze to je zacinajuca ms? Som 39 den cyklu 😕

semisa
3. sep 2017

Ahojte baby uz mesiac s priatelom sa snazilkujeme kazdy treti den, tento tyzden som mala asi aj ovulku, myslim si podla hlienu, piatok bol najvyraznejsi a aj sme snazilkovali potom vsak som mala trochu cervenej farby na nohavickach ale nie moc a piatok sob a dnes ma boli vajecnik na lavej strane.... a cely tyzden ma uz boli podbrusko resp vajecniky ... nemate niektora z vas nieco podobne...? Najviac ma trapi ta bolest v podbrusku .ci nemam zapal alebo co.. nemavam to .. iba vajecnik ma vzdy bolel max dva dni pri ovulke. Diky  .. ps : test som si robila dnes a je negativny ale aj tak by mi nic neukazal z tohto tyzdna... skusala som ci sa nepodarilo pred 2 tyzdnami

eleonora2705
8. sep 2017

@petulik47 hmm..bohvie..niektore krvacaju normálne,aj ked su tehu..test si neskusala?

eleonora2705
12. sep 2017

@petulik47 daj vediet, ako si dopadla😉

petulik47
18. sep 2017

@eleonora2705 ahoj, no nakoniec to bol plany poplach. Po 12 dnoch mi ms prisla. Uz som sa tesila lebo sa mi to este nikdy nestalo. Asi sa so mnou zahrala spychika. Ideme dalej 😉

zuzanittka1405
19. sep 2017

Ahojte mám na vás otázku lebo sa strašne bojím...pred 4dnami som mala ovuláciu a pred 2 dňami mi skončili plodné dni....dnes ma chytili z ničoho nič strašné bolesti a kŕče že som ani chodiť nemohla.....a ms mám mať až posledný deň v mesiaci.....pichanie v ľavom vajecniku....začala som krvácať ako pri ms len má nalakala tá krvná zrazenina cca 4cm a neviem čo to je somnou...stále mám aj prsníky boľavé a už trochu prešli tie kŕče ale aj to som si musela dať od bolesti tabletu lebo by som sa zbláznila od tej bolesti.....prosiiim poraďte mi....dakujem

eleonora2705
20. sep 2017

@petulik47 no toto..mrzi ma.to 😔 mo jasnr..skusajte ďalej😉

andrejkavid92
11. okt 2017

Ahojte dievčatá,
ja sa tiež s vami podelím - s priateľom sme sa rozhodli že sa začneme snažiť o bábo, tak sme 1.10. šli na to naplno. Poslednú MS (mávam ju pravidelne, nemeškáva) som mala 19.9. a používam appku v mobile ktorá mi ukázala že 2.10. som mala ovuláciu. Nikdy som si cyklus nejako pozorne nesledovala, takže neviem či ovulka reálne vtedy aj bola alebo nie, ale viem že výtok v podobe vaječného bielka som si všimla asi tak v stredu. Pár mesiacov do zadu som si začala do appky značiť MS a cyklus mávam cca 27 dňový. Po tom 1.10. ako sme si nedali pozor, sme si nedali pozor ešte aj 4.10. a 5.10. Po bábätku veľmi túžim a keď na niečo veľmi čakám tak som netrpezlivá a tvrdohlavá a tak mám za sebou pár testov ktoré samozrejme boli neg. Ešte aj dnes, čo je vlastne 9. DPO bol ráno test neg. Zatiaľ som plná nádeje lebo viem že ešte mám na testovanie pár dní. MS mám dostať v pondelok 16.10. - dúfam že nepríde. :D Už pár dní ma pobolieva v podbrušku, včera a dnes trocha intenzívnejšie, sú to také pichľavé mini-kŕče. Pri MS mávam tak prvý-druhý deň kŕče, ale nikdy nie pred ňou a rozhodne nie týždeň pred MS, takže toto je troška čudné. Prsia ma zatiaľ nebolia ale mám pocit že bradavky mám trooošku citlivejšie a prsia ma trochu zabolia pri tlaku, ale toto pripúšťam môže byť kľudne domýšľanie. Čo som si na sebe ešte všimla je že za posledný týždeň mám veľmi živé sny - viem že to nemusí súvisieť s tehotenstvom, ale je to tiež u mňa neobviklé. Chute sa zatiaľ nemenia, ani nechodím častejšie cikať. Som trochu podráždenejšia ale to môže byť aj PMS.
A tak sa snažím aj mať nádej, aj byť pripravená na to že MS možno príde ajtak... 🙂

beya
15. nov 2017

Chystam sa k dr ale tak len pre info meska mi menz. Posledny krat som dostala 9.10. Od vtedy nic boli ma brucho robila som si cez vikend 2 testy oba len jedna palicka ale aj pre prvom tehu mi az 5ty test vysiel pozitivne..mali ste to jektora? Uz 2hy mesiac beriem gynex ale koncom augusta ma operovali tak ci to nemozem mat aj koli tomu ze som bola v narkoze a tak..dakujem..