Príznaky pri uhniezďovaní
Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉
Ahojte chcem sa spýtať... Dnes je 4den plodných dní a snažíme sa o bábo... od včera mi je divno pobolievaju ma kríže točí sa mi hlava a dnes som bola na wc a zbadala som ružový výtok čo to znamená?
@zuzanittka1405 ...ze je den, kedy pravdepodobne prebehne ovulacia a kedy by ste sa mali najviac snazit. Ten ruzovy vytok moze znamenat, ze mozes mat problemy s progesteronom.
@ivooonia dnes som bola na wcku a to sfarbenie je silnejšie ...viac červené...takto mi ešte nikdy nebolo...toto sa deje somnou prvý krát a mám strach čo sa deje ...či je to v poriadku a je šanca že to vyšlo alebo niečo iné 😭😭😭
Stalo sa vam ze kazdy mesiac mate rozne bolesti az krce po ovulacii a babatko to nebolo???
Baby chcem sa spytat pred dvoma dnami sme mali s manzelom styk snazime sa o babo a dnes ma tak boli btucho presne ako ked mam dostat menzes myslite ze ide o uhniezdovanie?a vytok mam taky mokry sen tam biely...poradte...
Mám otázku...mám týždeň pre MS a včera som mala ružové na nohavičkách..a pobolievalo má v podbrušku..dala som si pre istotu tampón a bolo len trošku ružové chvíľku a od vtedy nič čo to mohlo byť.. vopred ďakujem 😊
A dnes som mala na tampóne najprv také hnedé spinenie a trošku červenej krvy zo zrazeninou..čo to môže byť??? Môže to byť aj tým že mám antibiotiká na žlčníkové kamene a momentálne aj na prechaldnutie? 😭
Ahojte. Chcela by som sa opýtať. 8.12. som mala dostať ms. Nemám ju vôbec pravidelnú, chodí sa jej ako sa zachce. No lenže 7.12 som začala mať červeno hnedý ako keby výtok. Nie je mi zle, normalne jem, nepobolieva ma v podbrušku, nebolia ma prsia, nič. Trvá to už 5 dní. Piatok idem navštíviť gynekologičku, ale trocha sa bojím. Predtým som asi mesiac mala bielo-žltý výtok. Myslíte že to môže súvisieť aj s tým? Že budú to nejaké zdravotné problémy? Na tehotenstvo sa vôbec necítim, a dúfam, že to ani tehotenstvo nebude. Priateľ sa teoreticky ani nikdy do mňa nespravil. Len mám strach, keďže medzi príznaky patrí aj špinenie. Ďakujem za každu radu
Ahojte mam 3dni po ms.teraz mam pocit akokeby som mala dostat je t o ovulka?
Ahojte babby my uz sa snazime asi pol roka o babo a stale nic :( ale v posllednej dobe ma stale picha a boli na lavejstrane a tiahnesa mi to do krizov na lavej strane.taktiez ma po sexe boli podbrusko.včera ked sme mali sex ma to troska bolelo , neviete co to moze byt?
Ahojky este som nebola u toho doktora a stále ma boli na lavej strane podbrusko aj vyssie podbruska a ide mi to az do krizov, niekedy sa mi dokonca točí hlava, je mi na zvracanie ,boli ma hlava a aj dost casto mocim ,neviete mi poradiit co to je prosim vas?dakujem za rady
@radulka33 ahoj, máš to neustále alebo nejaké dni po MS ? Po sexe sa to niekedy rozdrazdi tak je možné , že aj krvicka vytečie . Nemôžeš mať aj problém s obličkou ? Lebo pri tej cítiš asi celú ľavú stranu .
no s oblickou asi tazko bola som nedavno na krv a bolo to v pohode ... stale to mam ale nie kazdy den ale dost casto , teraz mi dokonca zacalo rast bruska tak v oblasti pupku a zacala som priberat ,to som prekvapena pretoze sa vobec neprejedaam... pred tyzdnom aj nieco som si robila test a nic ...iba jedna ciarka :/ takze neviem ....
Je tu niekto prosim kto sa snazil o babo a potom krvacala ako pri menstruacii a mal aj tak pozitívny test???
Ahojte dnes je 32.den co mi mešká menzes.. Snažíme sa už dlho o babo.. Ale zatiaľ som nezbadala nejaké príznaky... Len jeden a neviem ci aj ten môže súvisiet stým ze by som bola tehotná, prepáčte že to tu píšem ale veľmi často prdim, a mam kŕče v bruchu môže to stým súvisieť? Ma niekto takú skúsenosť ďakujem za rady
@radulka33 moze byt,aj mne to tak zacinalo 😀
@radulka33 vám mešká 32 dní menzes a neboli ste ešte u lekára a nerobili ste si ani test?
Dievcata som DC 24. Ovu som mala 15 DC. Tulkali sme sa. Cyklus po kyrete sa mi posunul na 31 dni. V auguste sme boli na dovolenke a cyklus prisiel skor na 23 den. Cize teraz netusim ako vlastne mam dostat mrchu. Snazime sa o babo uz rok. A tento mesiac prvy krat mam brutalne krce ... picha ma vo vajecnikoch ale viac ten pravy... a podla kalendarika mam dostat mrchu o 3 dni. Teda na 27DC. Co moze byt to pichanie ? Plus zle spim, a dnes som uz ako vybluty rezanec... pri 1 tehu som chodila vkuse cikat a bola som unavena a zaspinila som pri uhniezdeni.. teraz zase take saco. Co mi nedava logiku...
Baby potrebujem radu ..menštruácia mi skončila pred 9 dňami ... No ale pred dvoma dňami som začala mať. Spinenie a trošku krvy čo to môže byť ?
Ahojte baby.. Idem sa skúsiť opýtať sem.. Sex sme mali naostro 27.4., 11.5. a 4.5. Mrcha mala začať 12.5., ale prišla až 16.5. v noci.. Tak dva dni predtym som slabo zašpinila a citila som tlak vľavo v podbrušku.. No a od včera už zase len slabé špinenie.. Bežne mávam fakt hnusné bolesti, ale tentokrát nič, len trochu nevoľno od žalúdka.. Robila som si test toho 16. ráno, ale bol negatívny.. Myslite, že by som mohla byť tehu? Ďakujeeeem
Dobrý deň budem rada keď mi poradíte...Predvčerom som mala hnedý vytok,včera nič a dnes mám krvavý.Moze to byť uhniezdovanie?Dakujeeeem
Dobrý deň mala som hnedý výtok,druhý deň má pobolievaju prsia a sem tam aj podbrusko.Myslite že môžem byť tehotná?vdaka
Ahojte, môžu bolesti v krížoch po ovulacii byt príznakom uhniezdovania? Mali ste to niektorá počas otehotnenia? ☺
dobry den som 9 dni od pohlavneho nechraneneho styku. 3 dni dozadu som citila take pichanie na lavej strane. 2 dnes si citim akoby mi narostli prsia a take tlaky
@cillamilla11 ja som som sa zobudila na silne pichanie v podbrušku, odvtedy ma pobolieva podbrusko a kríže ako pred MS, dnes som si robila test (MS mam mat o 4 dni) a zatiaľ je negativny a chvíľu nato som ako keby dostala svoje dni, ale nieje tam krv ale taky hnedý vytok tak ja už neviem čo to je. :(

My sa tiez snazime..no skoro kazdy den..ale nepocitam nemeram nic..iba tiez tak asi po ovulacii som mala iba na papiery ked som sa utierala take ruzove ako zmiesana krv..fakt nic moc..potom este raz a odvtedy nic..mala som to presne pri mojom krpcovi..spravila som si test 9teho a az 14steho som mala dostat a uz bol pozitivny..teraz mam dostat 24teho..ale test som este nekupila😂😂😂zajtra kupim..