icon

Príznaky pri uhniezďovaní

cillamilla11
13. mar 2012

Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉

sara700
20. nov 2017

My sa tiez snazime..no skoro kazdy den..ale nepocitam nemeram nic..iba tiez tak asi po ovulacii som mala iba na papiery ked som sa utierala take ruzove ako zmiesana krv..fakt nic moc..potom este raz a odvtedy nic..mala som to presne pri mojom krpcovi..spravila som si test 9teho a az 14steho som mala dostat a uz bol pozitivny..teraz mam dostat 24teho..ale test som este nekupila😂😂😂zajtra kupim..

zuzanittka1405
27. nov 2017

Ahojte chcem sa spýtať... Dnes je 4den plodných dní a snažíme sa o bábo... od včera mi je divno pobolievaju ma kríže točí sa mi hlava a dnes som bola na wc a zbadala som ružový výtok čo to znamená?

ivooonia
27. nov 2017

@zuzanittka1405 ...ze je den, kedy pravdepodobne prebehne ovulacia a kedy by ste sa mali najviac snazit. Ten ruzovy vytok moze znamenat, ze mozes mat problemy s progesteronom.

zuzanittka1405
28. nov 2017

@ivooonia dnes som bola na wcku a to sfarbenie je silnejšie ...viac červené...takto mi ešte nikdy nebolo...toto sa deje somnou prvý krát a mám strach čo sa deje ...či je to v poriadku a je šanca že to vyšlo alebo niečo iné 😭😭😭

mouse14
6. dec 2017

Stalo sa vam ze kazdy mesiac mate rozne bolesti az krce po ovulacii a babatko to nebolo???

lila56
9. dec 2017

Baby chcem sa spytat pred dvoma dnami sme mali s manzelom styk snazime sa o babo a dnes ma tak boli btucho presne ako ked mam dostat menzes myslite ze ide o uhniezdovanie?a vytok mam taky mokry sen tam biely...poradte...

zuzanittka1405
10. dec 2017

Mám otázku...mám týždeň pre MS a včera som mala ružové na nohavičkách..a pobolievalo má v podbrušku..dala som si pre istotu tampón a bolo len trošku ružové chvíľku a od vtedy nič čo to mohlo byť.. vopred ďakujem 😊

zuzanittka1405
11. dec 2017

A dnes som mala na tampóne najprv také hnedé spinenie a trošku červenej krvy zo zrazeninou..čo to môže byť??? Môže to byť aj tým že mám antibiotiká na žlčníkové kamene a momentálne aj na prechaldnutie? 😭

vanda11111111
12. dec 2017

Ahojte. Chcela by som sa opýtať. 8.12. som mala dostať ms. Nemám ju vôbec pravidelnú, chodí sa jej ako sa zachce. No lenže 7.12 som začala mať červeno hnedý ako keby výtok. Nie je mi zle, normalne jem, nepobolieva ma v podbrušku, nebolia ma prsia, nič. Trvá to už 5 dní. Piatok idem navštíviť gynekologičku, ale trocha sa bojím. Predtým som asi mesiac mala bielo-žltý výtok. Myslíte že to môže súvisieť aj s tým? Že budú to nejaké zdravotné problémy? Na tehotenstvo sa vôbec necítim, a dúfam, že to ani tehotenstvo nebude. Priateľ sa teoreticky ani nikdy do mňa nespravil. Len mám strach, keďže medzi príznaky patrí aj špinenie. Ďakujem za každu radu

lila56
23. dec 2017

Ahojte mam 3dni po ms.teraz mam pocit akokeby som mala dostat je t o ovulka?

lila56
23. dec 2017

@anchelita ako si najdem ten kalendar?a je to funkcne?

radulka33
25. dec 2017

Ahojte babby my uz sa snazime asi pol roka o babo a stale nic :( ale v posllednej dobe ma stale picha a boli na lavejstrane a tiahnesa mi to do krizov na lavej strane.taktiez ma po sexe boli podbrusko.včera ked sme mali sex ma to troska bolelo , neviete co to moze byt?

radulka33
31. dec 2017

Ahojky este som nebola u toho doktora a stále ma boli na lavej strane podbrusko aj vyssie podbruska a ide mi to az do krizov, niekedy sa mi dokonca točí hlava, je mi na zvracanie ,boli ma hlava a aj dost casto mocim ,neviete mi poradiit co to je prosim vas?dakujem za rady

zvedavabuduca
1. feb 2018

@radulka33 ahoj, máš to neustále alebo nejaké dni po MS ? Po sexe sa to niekedy rozdrazdi tak je možné , že aj krvicka vytečie . Nemôžeš mať aj problém s obličkou ? Lebo pri tej cítiš asi celú ľavú stranu .

radulka33
5. feb 2018

no s oblickou asi tazko bola som nedavno na krv a bolo to v pohode ... stale to mam ale nie kazdy den ale dost casto , teraz mi dokonca zacalo rast bruska tak v oblasti pupku a zacala som priberat ,to som prekvapena pretoze sa vobec neprejedaam... pred tyzdnom aj nieco som si robila test a nic ...iba jedna ciarka :/ takze neviem ....

patka905
6. feb 2018

@radulka33 si asi tehotná ale mimomaternice podľa mna no neviem🙄

radulka33
8. feb 2018

@patka905 aha taktak, a myslis ze mimomaternicove by mi neukázalo? :o

patka905
8. feb 2018

@radulka33 na tehu teste ti ukáže ja som bola v 6tty a mi ukázal //čiarky no utrazvuk mi robili zvnútra tam dole tak to potvrdili

majka2211993
25. júl 2018

Je tu niekto prosim kto sa snazil o babo a potom krvacala ako pri menstruacii a mal aj tak pozitívny test???

radulka33
7. aug 2018

Ahojte dnes je 32.den co mi mešká menzes.. Snažíme sa už dlho o babo.. Ale zatiaľ som nezbadala nejaké príznaky... Len jeden a neviem ci aj ten môže súvisiet stým ze by som bola tehotná, prepáčte že to tu píšem ale veľmi často prdim, a mam kŕče v bruchu môže to stým súvisieť? Ma niekto takú skúsenosť ďakujem za rady

eleonora2705
30. aug 2018

@radulka33 moze byt,aj mne to tak zacinalo 😀

majka2211993
30. aug 2018

@radulka33 vám mešká 32 dní menzes a neboli ste ešte u lekára a nerobili ste si ani test?

tanakamil
2. sep 2018

Dievcata som DC 24. Ovu som mala 15 DC. Tulkali sme sa. Cyklus po kyrete sa mi posunul na 31 dni. V auguste sme boli na dovolenke a cyklus prisiel skor na 23 den. Cize teraz netusim ako vlastne mam dostat mrchu. Snazime sa o babo uz rok. A tento mesiac prvy krat mam brutalne krce ... picha ma vo vajecnikoch ale viac ten pravy... a podla kalendarika mam dostat mrchu o 3 dni. Teda na 27DC. Co moze byt to pichanie ? Plus zle spim, a dnes som uz ako vybluty rezanec... pri 1 tehu som chodila vkuse cikat a bola som unavena a zaspinila som pri uhniezdeni.. teraz zase take saco. Co mi nedava logiku...

vera_42
2. feb 2019

Baby potrebujem radu ..menštruácia mi skončila pred 9 dňami ... No ale pred dvoma dňami som začala mať. Spinenie a trošku krvy čo to môže byť ?

6maybe6
19. máj 2019

Ahojte baby.. Idem sa skúsiť opýtať sem.. Sex sme mali naostro 27.4., 11.5. a 4.5. Mrcha mala začať 12.5., ale prišla až 16.5. v noci.. Tak dva dni predtym som slabo zašpinila a citila som tlak vľavo v podbrušku.. No a od včera už zase len slabé špinenie.. Bežne mávam fakt hnusné bolesti, ale tentokrát nič, len trochu nevoľno od žalúdka.. Robila som si test toho 16. ráno, ale bol negatívny.. Myslite, že by som mohla byť tehu? Ďakujeeeem

cirilka
15. aug 2019

Dobrý deň budem rada keď mi poradíte...Predvčerom som mala hnedý vytok,včera nič a dnes mám krvavý.Moze to byť uhniezdovanie?Dakujeeeem

cirilka
19. aug 2019

Dobrý deň mala som hnedý výtok,druhý deň má pobolievaju prsia a sem tam aj podbrusko.Myslite že môžem byť tehotná?vdaka

katulienkaja
28. nov 2019

Ahojte, môžu bolesti v krížoch po ovulacii byt príznakom uhniezdovania? Mali ste to niektorá počas otehotnenia? ☺

minka241
2. júl 2021

dobry den som 9 dni od pohlavneho nechraneneho styku. 3 dni dozadu som citila take pichanie na lavej strane. 2 dnes si citim akoby mi narostli prsia a take tlaky

jasmine_3
10. apr 2022

@cillamilla11 ja som som sa zobudila na silne pichanie v podbrušku, odvtedy ma pobolieva podbrusko a kríže ako pred MS, dnes som si robila test (MS mam mat o 4 dni) a zatiaľ je negativny a chvíľu nato som ako keby dostala svoje dni, ale nieje tam krv ale taky hnedý vytok tak ja už neviem čo to je. :(