icon

Príznaky pri uhniezďovaní

cillamilla11
13. mar 2012

Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉

lucinka1808
26. nov 2014

Babenky,prosím môžte poradiť aj mne? 🙂 Minulý týždeň 20.11. sme sa s manželom milovali a išli sme naplno.Zajtra to bude presne týždeň a mňa každý deň pobolieva v podbrušku.Niekedy v strede a inokedy naľavo.M mám dostať 3.12.Môže ísť o uhniezďovanie? 🙂 Ďakujem

trgypadl
26. nov 2014

@lucinka1808 ktory den cyklu to bolo??

lucinka1808
26. nov 2014

@trgypadl 19.11. som mala ovuláciu a 21.11. som mala posledný plodný deň.Nikdy som si to nepočítala takže neviem ako sa to robí.Prvé dieťa sa nám podarilo ani nevieme ako keďže som nemala pravidelný cyklus.

trgypadl
26. nov 2014

@lucinka1808 termiin poslednej menstruacie bol kedy?

trgypadl
26. nov 2014

@lucinka1808 a ake dlhe cykly mavas?

lucinka1808
26. nov 2014

@trgypadl Posledná bola 5.11. a väčšinou mám 5 dní.

nicicka
26. nov 2014

@lucinka1808 o tyzden uz budes isto vediet ci to bolo uhniezdovanie 🙂
Este je skoro

lucinka1808
26. nov 2014

@nicicka Nooo to čakanie je najhoršie. 🙂

trgypadl
26. nov 2014

@lucinka1808 28 dnove cykly?

nicicka
26. nov 2014

@lucinka1808 jj, to ti verim, prajem nech to rychle ubehne a nech su na teste //
🙂

lucinka1808
26. nov 2014

Áno.

trgypadl
26. nov 2014

@lucinka1808 tak bol to 16 den cyklu,cize sa mohlo podarit,ale na vysledok si budes musiet este par dni pockat

mata0312
27. nov 2014

Ahojte ... tak podelim sa aj ja s mojimi skusenostami prve mimi sme spravili na prvy krat ani som netusila ze pri druhom to bude o trosku komolikovanejsie 🙂 prvy krat som akosi vedela hned.ze som tehu ..priznaky len bolesti v podbrusku.... o druhe sa snazime 6 mesiacov a zatial nic... ale uz tyzden ma boliv podbrusku a pobolievaju aj prsia a som taka akasi cela rozcitlivena.... neviem ci sa mam tesit alebo nie co myslite?.... asi uz len cakat do ms mam este 8 dni :/ dlha doba..

lucinka1808
27. nov 2014

@nicicka Ďakujem veľmi pekne. 🙂

lucinka1808
27. nov 2014

@trgypadl No joooo. 🙂 Ďakujeeem

kotatko1232
27. nov 2014

Baby ja som mala menzes cez sme mali pohlavny styk.a asi po tyzdny som zacala spinit nie velmi len tak slabo aj ma brucho bolelo a aj pichalo.co to moze byt?? Test som si robila a ja som tam videla ducha ale segra povedala ze tam je iba ryha.otlacok ciarky.

etelka12350
7. dec 2014

@bambi2 ano mna tak isto strasne pichlo ale len ras a potom do pupka ale tak slabo asi dva krat 😢 neviem presne ale bolo to velmi bolestyve

miculiatko
7. dec 2014

Ahojte dievcata! Ja som uhniezdovanie pocitovala ako miernejsie bolesti podbruska ktore sa objavili tyzden pred mrchou. Mavala som ich bezne v mojom 27-28 dnovom cykle nepripisovala som tomu ziadny vyznam len som si povedala ze dojde ms no uz nedosla 😀

isabella22
7. dec 2014

@miculiatko presne toto mavam aj ja obcas take mrchove bolesti a hlavne stale som unavena 😒 potom uz je dobre a zas sa to objavi...dnes som 11DPO...ale.tehu asi nebudem nakolko.ovu mam negat.a ze vraj v tehotenstve je pozitivny...

maja367
7. dec 2014

ahojte ... tak ja som uz mala pred 8 dnami dostat m ale som mala len prvy den velmi slabe krvacanie skoro nič a prsia ma hrozne boleli aj na dotyk.. a tak este jeden den vytok a koniec a dnes opat iba vytok hnedy ... hmm zajtra sa chystam robit tt uvidime .. čo si o tom myslite ?

tinkafe
7. dec 2014

@maja367 ze by to aj mohlo byt ono 😉 drzim palce a zajtra sa prid pochvalit 🙂

maja367
7. dec 2014

@tinkafe alebo to moze byt aj pre to ze som bola nachladena ???

tinkafe
8. dec 2014

@maja367 vzdy to moze byt to aj ono 😉 ale mne osobne sa nikdy nestalo aby mi mrcha meskala 8 dni kvoli tomu ze som bola prechladena, brucho ma bolelo viac ale meskanie to nie 😉 ale kazda sme ina 🙂 ja som teda prvykrat tehu, skusenosti teda nemam, ale mala som tusaka, lebo moje telo sa spravalo trosinku inak a pri mojich tvrdo pravidelnych cykloch sa to nedalo nevsimnut 🙂 tak ci tak, zelam, aby si mala vysledok aky si prajes 😉

maja367
8. dec 2014

@tinkafe dakujem .. tak som si robila test a nič .. ale mam vytok ale silny a tmavy .. tak neviem ze čo ... pockam este do zajtra a v stredu pojdem k lekarke ☹

tinkafe
8. dec 2014

@maja367 uj tak to mi je luto 😒 ale neboj, ja verim, blizi sa lasky cas, vonku zima a nic ine len tulit sa a ono ta to jeden den prekvapi 😉 drzim palce 🙂

zibritka
8. dec 2014

@maja367 Mne sa to teraz stalo... ale s tym, ze som mala štyri slabo pozitivne testy a potom po dvoch dnoch zrazu nic... ciarka z testu zmizla... mrcha meskala 11 dni a medzitym som bola chora s lokalnymi ATB do nosa. Chytila som od dcery bakteriu moraxella... Doktorka dnes uz na maternici nevidela nic, mozno islo o mimomaternicove tehu, mozno tam dokonca nebolo nic... Zajtra budem vediet. A co sa tyka mrchy, kludne moze meskat, ked si chora...

dada7701
8. dec 2014

..ja som mala 1 deň príznaky ako na chrípku....bolelo ma celé telo, horúčka... a na druhý deň nič.....ako keby nič nebolo....čudné,ale bolo to tak a potom som sa dozvedela,že som tehotná...je to moje 1 bábo,takže sme plánovali a čakali či to výjde 🙂

maja367
8. dec 2014

@zibritka daj vediet zajtra ze ako si dopadla, tak ja som dostala dni ako som mala ale len dva dni take spinenie a nič dalej .. a teraz po tyzdni opat ale silnejsie mam ... nieje mrcha .. tak netusim v stredu pojdem pre isotu k lekarke lebo dost divne a ja som antibiotika nebrala ziadne ...

maja367
8. dec 2014

@tinkafe hehe ano vonku zima a u nas prave snezi 🙂

zibritka
9. dec 2014

@maja367 no, tak nič som sa nedozvedela, moja sestra na gynde vždy povie len, že všetko je poriadku.. zistím v januári, keď pôjdem na kontrolu, aké boli hodnoty... Podľa mňa choď k doktorke, vždy lepšie sa nechať vyšetriť, ako tápať

maja367
9. dec 2014

@zibritka hmm az v january .. tak to si este počkas dost dlho .. ja by som isla zajtra .. len neviem jedine ze mi vezme krv lebo teraz mam asi mrchu .. uz som z toho mimo ... uplne a este beriem dufaston tak netusim ako ho mam teraz zobrat :/