Príznaky pri uhniezďovaní
Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉
@lucinka1808 ktory den cyklu to bolo??
@trgypadl 19.11. som mala ovuláciu a 21.11. som mala posledný plodný deň.Nikdy som si to nepočítala takže neviem ako sa to robí.Prvé dieťa sa nám podarilo ani nevieme ako keďže som nemala pravidelný cyklus.
@lucinka1808 termiin poslednej menstruacie bol kedy?
@lucinka1808 a ake dlhe cykly mavas?
@trgypadl Posledná bola 5.11. a väčšinou mám 5 dní.
@lucinka1808 o tyzden uz budes isto vediet ci to bolo uhniezdovanie 🙂
Este je skoro
@nicicka Nooo to čakanie je najhoršie. 🙂
@lucinka1808 28 dnove cykly?
@lucinka1808 jj, to ti verim, prajem nech to rychle ubehne a nech su na teste //
🙂
Áno.
@lucinka1808 tak bol to 16 den cyklu,cize sa mohlo podarit,ale na vysledok si budes musiet este par dni pockat
Ahojte ... tak podelim sa aj ja s mojimi skusenostami prve mimi sme spravili na prvy krat ani som netusila ze pri druhom to bude o trosku komolikovanejsie 🙂 prvy krat som akosi vedela hned.ze som tehu ..priznaky len bolesti v podbrusku.... o druhe sa snazime 6 mesiacov a zatial nic... ale uz tyzden ma boliv podbrusku a pobolievaju aj prsia a som taka akasi cela rozcitlivena.... neviem ci sa mam tesit alebo nie co myslite?.... asi uz len cakat do ms mam este 8 dni :/ dlha doba..
@nicicka Ďakujem veľmi pekne. 🙂
@trgypadl No joooo. 🙂 Ďakujeeem
Baby ja som mala menzes cez sme mali pohlavny styk.a asi po tyzdny som zacala spinit nie velmi len tak slabo aj ma brucho bolelo a aj pichalo.co to moze byt?? Test som si robila a ja som tam videla ducha ale segra povedala ze tam je iba ryha.otlacok ciarky.
@bambi2 ano mna tak isto strasne pichlo ale len ras a potom do pupka ale tak slabo asi dva krat 😢 neviem presne ale bolo to velmi bolestyve
Ahojte dievcata! Ja som uhniezdovanie pocitovala ako miernejsie bolesti podbruska ktore sa objavili tyzden pred mrchou. Mavala som ich bezne v mojom 27-28 dnovom cykle nepripisovala som tomu ziadny vyznam len som si povedala ze dojde ms no uz nedosla 😀
@miculiatko presne toto mavam aj ja obcas take mrchove bolesti a hlavne stale som unavena 😒 potom uz je dobre a zas sa to objavi...dnes som 11DPO...ale.tehu asi nebudem nakolko.ovu mam negat.a ze vraj v tehotenstve je pozitivny...
ahojte ... tak ja som uz mala pred 8 dnami dostat m ale som mala len prvy den velmi slabe krvacanie skoro nič a prsia ma hrozne boleli aj na dotyk.. a tak este jeden den vytok a koniec a dnes opat iba vytok hnedy ... hmm zajtra sa chystam robit tt uvidime .. čo si o tom myslite ?
@maja367 vzdy to moze byt to aj ono 😉 ale mne osobne sa nikdy nestalo aby mi mrcha meskala 8 dni kvoli tomu ze som bola prechladena, brucho ma bolelo viac ale meskanie to nie 😉 ale kazda sme ina 🙂 ja som teda prvykrat tehu, skusenosti teda nemam, ale mala som tusaka, lebo moje telo sa spravalo trosinku inak a pri mojich tvrdo pravidelnych cykloch sa to nedalo nevsimnut 🙂 tak ci tak, zelam, aby si mala vysledok aky si prajes 😉
@maja367 Mne sa to teraz stalo... ale s tym, ze som mala štyri slabo pozitivne testy a potom po dvoch dnoch zrazu nic... ciarka z testu zmizla... mrcha meskala 11 dni a medzitym som bola chora s lokalnymi ATB do nosa. Chytila som od dcery bakteriu moraxella... Doktorka dnes uz na maternici nevidela nic, mozno islo o mimomaternicove tehu, mozno tam dokonca nebolo nic... Zajtra budem vediet. A co sa tyka mrchy, kludne moze meskat, ked si chora...
..ja som mala 1 deň príznaky ako na chrípku....bolelo ma celé telo, horúčka... a na druhý deň nič.....ako keby nič nebolo....čudné,ale bolo to tak a potom som sa dozvedela,že som tehotná...je to moje 1 bábo,takže sme plánovali a čakali či to výjde 🙂
@zibritka daj vediet zajtra ze ako si dopadla, tak ja som dostala dni ako som mala ale len dva dni take spinenie a nič dalej .. a teraz po tyzdni opat ale silnejsie mam ... nieje mrcha .. tak netusim v stredu pojdem pre isotu k lekarke lebo dost divne a ja som antibiotika nebrala ziadne ...

Babenky,prosím môžte poradiť aj mne? 🙂 Minulý týždeň 20.11. sme sa s manželom milovali a išli sme naplno.Zajtra to bude presne týždeň a mňa každý deň pobolieva v podbrušku.Niekedy v strede a inokedy naľavo.M mám dostať 3.12.Môže ísť o uhniezďovanie? 🙂 Ďakujem