Príznaky pri uhniezďovaní
Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉
Ahojte baby. S priatelom sme mali styk pocas plodnych dni a aj pocas ovulacie. Asi dva dni po tom som citila strasne zvlasny pocit podbruskom. Neprijemne silne krce ale potom to preslo. A teraz asi druhy den sa citim ako keby som mala dostat ms. Na test je este skoro 😕 a niekedy ma zabolia trosku prsia a mam zvecsenu chut do jedla a zvysenu teplotu inak nic ine. Myslite ze by sa nam zadarilo? :/
Takze zienky, snazilkyemoticon Znova sa na vas obraciam. Moj cyklus je tych 30-32 dni(celkom sa mi upravil v poslednych mesiacoch) takze predpokladam, ze plodne dni som mala cca 14-18 den cyklu ( to jest 8.12-12.12.2014) . Snazili sme sa aj na 12den 16den a 18 den cyklu ( 6.12, 10.12., 12.12. ) aj ma podbrusko, krize pobolievali, mala a mam stale nafuknute brusko, takze si myslim a verim ze ovulka prebehla.Teraz mam cca 10 dni do mrchy mrchavejemoticon ale co ma zarazilo je ze sa mi akoby znova objavil ovulacny hlien ( priesvitny s bielymi vlaknami..natahovaci) a dokonca , ked som sa predchvilkou na wc utrela bolo v tom hliene malilinko krvicky. Zeby som sa v plodnych dnoch zmylila a mam ovulku az teraz? Podla krcka maternice mi to ale nesedi, mam ho celkom lahko dosiahnutelny. Alebo ten hlien a krvicka v nom mozu byt nejakym priznakom, ze sa konecne zadarilo a babo sa len uhniezduje??? Viem, treba cakat na termin mrchy, ale dobre mi padne sa tu s vami o tom porozpravat. Dakujem. Lenka emoticon
Ahojte,uz sa sama do nicoho nevyznam.pohlavny styk som mala od 15.11(1 den menstruacie)-do 27.11.v mesiaci 11/2014 mi nasla lekarka krv v moci a takisto som mala slaby krvavy vytok a nasledne mi moj lekar robil vysetrenie mocu a krv tam nebola,len bielkoviny v norme.zrazu prisli vsetky problemy...horucky,navali,zavraty.neriesila som to.ocakavala som menstruaciu od 12.12,ale nechodila..uz som sa tesila,ze to konecne prislo,az 18.12 prisla,aj to na 1 den...myslite,ze nemam stracat nadej...prsia mi stmavli a otazeli..mierne narastli.
Ahojte kocky,
Tak kde ste vsetky? hadam sa Vam vsetkym zadarilo otehotniet?
KAzdy mesiac dufam , ze su to priznaky tehotenstva a nakoniec su to kramy :( zakazdym sklamanie. musime verit, nic ine nam nezostava. Testy si uz nerobim, lebo ma to velmi sklamalo.
Ahojte baby, vo stvrtok (19.2) som bola na preventivke, doktor yistil nejaku dutinku a povedal, ze takto vyzera zacinajuce tehu alebo je to len krvná zrazeninka. cyklus mám 28 dní, menzes zacal 1.2 a dostat mám 28.2. Dnes 22.2. slabo krvacam a boli ma podrusenie, skor pich na 1 strane a krize trosku. Myslíte, že môže ísť o uhniezdenie??? prípadne teda začal menzes skôr??? tehu test negatívny, včera z raňajšieho moču. Ako bábatko by bolo prekvapením, ale keď lekár povedal o dutinke, už som nad tým začali premýšlať a tešiť sa...
Ahojte babenky,poprosim o vas nazor.Vzdy som mavala pravidelny 28.dnovy cyklus.No v novembri bola nutna kyretaz,potratila som v 9tt.Odvtedy mam cyklus posunuty na 31.dnovy.S partnerom ideme vacsinou "naplno"pretoze po baby tuzime,ale dnes mam 33.den cyklu a iba slabe spinenie dnes rano,ruzovkaste.Prsia ma bolia aj bradavky citlive,ale to mam este asi predmenstruacny stav.Sice mam na prsiach aj zilky,ale to sa podla mna este pred uhniezdenim na tehu nevztahuje.Poprosim o vas nazor,dakujem.Dufam a zelam si,aby sa mrcha uz viac ani nerozbiehala :-\
Ahojte kočeny
Potrebujem poradiť 28.03 som mala nechránený sex z manželom a podľa výpočtov som mala plodné dni,chcela by som sa opýtať po koľkých dňoch by som zistila či som v tom a ešte niečo od včera sledujem slabučké ružové špinenie... dakujem za radu
@lilianka12 po dvoch tyzdnoch, cize pokial si mala plodne dni tak pockaj na MS ci pride alebo nie, zbytocne budes robit testy, MS ti moze prist tak ci tak
@lusina
Ahoj lusy. Ja som mala pred mesiacom presne take príznaky ako ty. (Nenormálne bolesti, kŕče neviem to ani popísať tu bolesť, od ktorých som nemohla spať, nepomáhala mi žiadna tabletka, proste nič.
A teraz otázka na teba 🙂 bol to signál, ze si tehotná???
Lebo my sa pokúšame s partnerom o baby, ale zakaždým nám to pokazia "Kramy".
Myslíš zeby s toho nieco mohlo byt 😉
Ďakujem za odpoved.
BUDEM RADA, KED SA PRIPOJA AJ OSTATNE BABY. 😘😘
fotoportrét
gabi2302 Ahojte prosim o radu 2. den mam vytok a dnes som zbadala minimum na papieri ciry vytok s malinko krvickou
ahojte chcela by som sa Vas opytat ci pri ovulacii mozeme mat priznaky nevolnosti?Mam napnute brucho a je mi na zvracanie.Nie som tehotna pretoze som mala menstruaciu nedavno.
ano mala som ms a dost silne takze neverim tomu ze by som bola.viem ze pri ovulacii mozeme mat zvysenu telesnu teplotu.
Ahojte chcela by som sa opýtat znova 🙂
este som stale nedostala M. tyzden tomu je a strasne ma boli v podbrusku uz par tyzdnou tomu može byt a aj prsia ma zacali strasne boliet a su vacsie,
a ked som si robila testi tak som mala 1 čiarku pred tyzdnom
s coho to moze vsetko byt ?
@mia_92 nemas fotku testu? mozno je to este skoro aby ti ukazal test dve //
@belasakobylka nemam uz som ich vyhodila ☹
mam spravit pre istotu este jeden ? ja nwm ale bojim sa troska ze co to moze byt ci tehotnaalebo nieco ine 😲
@mia_92 sprav si este jeden a odfot ho a pridaj sem,dve ciarky ti moze a nemusi ukazat.a pritom mozes byt tehotna.aj nemusis.
Ahojte baby dostavam krce ako pri menstruaci a zatial nic ale mrchu mam dostat buduci tyzden a dnes sa mi stalo ze ma aj naplo na vracanie ale neviem s coho by to malo byt tie bolesty a krce v podbrusku prosim poradte mi
Ahojte 😊 chcem sa spytat. Vcera vecer som mala stredne silne pichane v podbrusku na lavej strane a zimnicu asi 2minuty.teplota 35,4. Neviete mi povedat ze ci mohlo ist o uhniezdenie?pohlav.styk sme mali min. pondelok a v tom case som mala aj plodne dni. Chceli by sme babatko s manzelom. Tak dufam ze to tentokrat vyslo. Dakujem za info.😉
@misella1288 no mas velmi nizku teplotu to znamena co si myslim ja ze ovulacia len bude ! podla bazalky neprebehla

@maja367 tak to musiš konzultovat s doki, ked beries lieky... inak neporadim...